Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚλασική ΙατρικήΟγκολογίαΘεραπεία Livingston για τον καρκίνο

Θεραπεία Livingston για τον καρκίνο

Τα βακτήρια είναι υπεύθυνα για τον καρκίνο και η νόσος καταπολεμάται με ανοσοθεραπεία

Γράφει η 

Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά 

Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD, PhD

Η γιατρός Virginia Wuerthele-Caspe Livingston (1906-1990) για περισσότερα από 40 χρόνια υποστήριζε την επαναστατική ιδέα ότι τα βακτήρια προκαλούν καρκίνο και ότι η νόσος μπορεί να αντιμετωπισθεί με ανοσοθεραπεία.
 
Η έρευνα για τον καρκίνο της LIVINGSTON
 
Από τα τέλη της δεκαετίας του 1940, η Livingston κατάφερε να αναπτύξει βακτήρια από καρκινικούς όγκους. Και παρατήρησε ότι όταν αυτά τα βακτήρια εγχυθούν σε άλλο άτομο αναπτύσσεται καρκίνος, σε αρκετές περιπτώσεις.

Η Livingston πίστευε ότι η “ανοσία” του ξενιστή είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τον προσδιορισμό του αν θα αναπτυχθεί ο καρκίνος.

Η Livingston και οι συνεργάτες της το 1969 αποκάλυψαν ότι ο καρκίνος προκαλείται από ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο βακτηρίδιο, το Progenitor cryptocides ή ancestral hidden killer. 

Πρότεινε για θεραπεία δίαιτα, συμπληρώματα, αντιβιοτικά για την αντιμετώπιση του καρκίνου, αλλά χρησιμοποίησε και ένα «αυτογενές» εμβόλιο που προέρχεται από τα βακτήρια του καρκίνου του ίδιου του ασθενούς που βρίσκονται στα ούρα και στο αίμα. Η Livingston εξήγησε ότι δεν ήταν εμβόλιο κατά του καρκίνου, αλλά, ένα εμβόλιο για να τονώσει και να βελτιώσει το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς. 

Εμβόλια για τον καρκίνο της LIVINGSTON

Η θεραπεία ανοσοποίησης περιλαμβάνει εξειδικευμένα εμβόλια, διαιτητικές αλλαγές, συμπληρώματα και συμβουλευτική σύμφωνα με την ιατρό Livingston. Το ιατρικό κέντρο Livingston στο San Diego της Καλιφόρνια αντιμετωπίζει τις διάφορες χρόνιες παθήσεις με ανοσοθεραπεία. Η ζωτικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος είναι το κλειδί για την υγεία και η εξασθενημένη ανοσολογική απάντηση είναι, συνήθως, ο δρόμος για την ασθένεια. Έτσι, η ανοσοθεραπεία αποτελεί τη βάση θεραπείας για τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο κέντρο.

Η  ανοσοθεραπεία λειτουργεί για την αναστροφή της νόσου με την τόνωση και την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω εξειδικευμένων εμβολίων, δίαιτας και προγραμμάτων εξατομικευμένων συμπληρωμάτων και ψυχολογικών συμβουλών.

“Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια του ανοσοποιητικού συστήματος”. Κάθε ασθενής με καρκίνο  έχει ένα σοβαρά υποβαθμισμένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Κατά τη διάρκεια των πολυετών ερευνών της σχετικά με τη σύνθεση του αίματος, η Δρ Livingston εντόπισε έναν οργανισμό κοινό για τον ιστό των ασθενών με σκληροδερμία, φυματίωση, λέπρα και όλους τους τύπους καρκίνου. Είναι ένα βακτήριο ικανό να αλλάξει το σχήμα και το μέγεθος του και να εξελίσσεται μέσα από μια σύνθετη, αλλά περιγραφόμενη σειρά μορφών, από τον μικρότερο ιό έως το μέγεθος ενός ερυθρού αιμοσφαιρίου. Στην πραγματικότητα, είναι μόνο προσωρινά ένα βακτήριο.

Η Δρ. Livingston έδωσε στον οργανισμό αυτό το όνομα Progenitor cryptocides και το περιέγραψε ως την αιτία για μια σιωπηρή, αλλά θανατηφόρα λοίμωξη του αίματος.  Το μοντέλο της Dr. Livingston βασίζεται σε μια εναλλακτική θεωρία που ονομάζεται πλειομορφισμός, η οποία προτείνεται ταυτόχρονα με τη θεωρία των μικροβίων του Pasteur. Εδώ η πεποίθηση είναι ότι αυτό ένα μικρό μικρόβιο που μπορεί να πάρει “πολλές μορφές” και ότι τα μικρόβια αλλάζουν τη φύση και τη δραστηριότητά τους, ενώ βρίσκονται ήδη μέσα στο σώμα και προκαλούν, έτσι, ασθένειες.

Ο καρκίνος προκαλείται, κυρίως, από ένα παρασιτικό μικρόβιο, συνήθως αδρανές και βρίσκεται σε όλους τους ανθρώπους και τα ζώα από τη γέννησή τους, σύμφωνα με τη Δρ. Livingston, όπως δήλωσε το 1969, με βάση τα 25 χρόνια προσεκτικών εργαστηριακών μελετών της. Υπό υγιείς συνθήκες, το ανοσοποιητικό σύστημα κρατά το μύκητα σε λανθάνουσα κατάσταση και υπό έλεγχο. Αλλά το μικρόβιο του καρκίνου αρχίζει να αλλάζει το σχήμα του και να γίνεται παθογόνο, καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα του ξενιστή εξασθενεί από την κακή διατροφή, το συναισθηματικό στρες, τις χημικές τοξίνες, τα μολυσμένα τρόφιμα, το γήρας ή μια γενετική προδιάθεση. Άλλοι παράγοντες είναι τα λειτουργικά προβλήματα με τους ενδοκρινικούς αδένες, το pH αίματος, οι αλλεργίες, η μειωμένη ζωτικότητα μετά από μία μόλυνση, οι μεμβράνες κυττάρων που είναι πολύ πορώδεις και τα φυσικά ή τα ψυχολογικά τραύματα. Λόγω αυτών των παραγόντων, το ανοσοποιητικό σύστημα και τα συστήματα αποτοξίνωσης του σώματος δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν τα βακτήρια.

Αυτές οι συνθήκες επιτρέπουν στον οργανισμό να εισβάλλει στα κύτταρα και να εκκρίνει τοξίνες και ουσίες που προάγουν την δημιουργία όγκου. Ο ασθενής με προχωρημένο καρκίνο έχει πολλές πλειομορφικές μορφές των μικροβίων στο αίμα, σε τεράστιους αριθμούς λόγω της απώλειας της ανοσίας. 

Πώς αυτά τα μυστηριώδη βακτήρια εισέρχονται στο ανθρώπινο σώμα;

Η Δρ. Livingston επισημαίνει ότι ο καρκίνος εμφανίζεται σε άτομα με ήδη εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Μόλις εισέλθει στο σώμα, το βακτήριο από την εντερική οδό (P. cryptocides), μέσω της τροφής, κυκλοφορεί στο αίμα και «παρασιτεί» στα ερυθρά και λευκά αιμοσφαίρια.

Η Δρ Livingston ανακάλυψε ότι το μικρόβιο του καρκίνου εκκρίνει μια ορμόνη που ονομάζεται χοριακή γοναδοτροπίνη, που είναι ένας ρυθμιστής ανάπτυξης κυττάρων παρόμοιος με την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη που εκκρίνεται από τον εγκέφαλο. Η χοριακή γοναδοτροπίνη ελέγχεται από τα αντισώματα, αλλά τα λευκά κύτταρα και οι διαιτητικοί παράγοντες, μπορεί να συνεχίσουν την αναπαραγωγική της δραστηριότητα επ ‘αόριστον με ανεξέλεγκτο τρόπο. Η χοριακή γοναδοτροπίνη προστατεύει τον αναπτυσσόμενο όγκο από την εξόντωσή του από το ανοσοποιητικό σύστημα. Περαιτέρω, ο Δρ Livingston ισχυρίστηκε ότι το μικρόβιο του καρκίνου υπάρχει μέσα στα κύτταρα σπέρματος και, κατά τη σύλληψη, απελευθερώνει την ορμόνη χοριακή γοναδοτροπίνη για να προστατεύσει το γονιμοποιημένο ωάριο, γιατί το ήμισυ των εμβρυϊκών κυττάρων θεωρείται από το σώμα ως ξένο και προσπαθεί, ο οργανισμός να το καταστρέψει.

Η Δρ Livingston ήταν κατά της χειρουργικής επέμβασης, επειδή θα ήταν αδύνατο να απομακρυνθούν όλοι οι καρκινικοί ιστοί, καθώς η ασθένεια είναι συστηματική. Επίσης, η “εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού” πίστευε ότι βοηθά στην εξάπλωση του καρκίνου με το στρεσάρισμα των επινεφριδίων και την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος που προσπαθεί να βοηθήσει το σώμα να θεραπευτεί από τη χειρουργική επέμβαση και δεν μπορεί πια να συνεχίσει να αντιστέκεται στον καρκίνο. Ωστόσο, η Δρ Livingston συνιστούσε την χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει το φορτίο του όγκου αν μπορούσε εύκολα να απομακρυνθεί ο όγκος, χωρίς ακρωτηριασμό του ασθενούς.

Η καλύτερη προσέγγιση, είναι η υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος, η αύξηση της ανθεκτικότητας του σώματος και η καταστολή του συγκεκριμένου μικροβίου από τον καρκίνο, εξαλείφοντας τις εσωτερικές σωματικές συνθήκες που του επιτρέπουν να αναπτυχθεί. Ένας πρωταρχικός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό, είναι μέσω της χρήσης ειδικά στοχευμένων εμβολίων, ειδικά εκείνων που παρασκευάζονται και προσαρμόζονται με ακρίβεια από τα ίδια τα κρυπτοσίδια του ασθενούς. Ένα τέτοιο εμβόλιο επικεντρώνεται στον συγκεκριμένο καρκίνο και απευθύνεται σε ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ανοσοθεραπεία στον καρκίνο με βάση τα εμβόλια

Αυτή η φάση του προγράμματος Livingston αποτελείται από έξι εμβόλια. Σκοπός τους είναι να διεγείρουν την παραγωγή αντισωμάτων για τον έλεγχο της εξάπλωσης των cryptocides P., να αυξήσουν τον αριθμό των λευκών αιμοσφαιρίων και την ανθεκτικότητα στις ασθένειες, να διεγείρουν τα βασικά κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος (φυσικά κύτταρα δολοφόνους και Β κύτταρα) και να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Εμβόλιο Α- Το ίδιο το μικρόβιο καρκίνου συλλέγεται από τα μικρόβια καρκίνου των ίδιων των ασθενών, καλλιεργείται όλη τη νύκτα σε θερμοκρασία δωματίου στο εργαστήριο, στη συνέχεια διηθείται, συμπυκνώνεται και εγχέεται στον μυ, ως εμβόλιο. Τα καθαρισμένα βακτήρια δρουν ως ερεθιστικά (αντιγόνα) που προκαλούν το ανοσοποιητικό σύστημα να ανταποκρίνεται σε αυτό και παράγονται αντισώματα (εξειδικευμένες αμυντικές πρωτεΐνες) εναντίον του.

Εμβόλιο Β- Το εμβόλιο αυτό παρασκευάζεται και καθαρίζεται από “νεκρά” (αποστειρωμένα) βακτήρια που καλλιεργούνται από τα P. cryptocides ενός ασθενούς που έχει ξεπεράσει επιτυχώς το μικρόβιο καρκίνου.

BCG Vaccine- Ο Bacillus Calmette-Guerin χρησιμοποιεί πολύ εξασθενημένους μικροοργανισμούς φυματίωσης (TB) για να προκαλέσει ισχυρή ανοσοαπόκριση κατά του καρκίνου. Το BCG έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως κατά της φυματίωσης από την εισαγωγή του το 1921. Το BCG είναι αποτελεσματικό κατά του καρκίνου (ως προστατευτικός παράγοντας), διότι η έρευνα της Dr. Livingston έδειξε ότι η δομή του είναι πολύ παρόμοια με εκείνη των P. cryptocides. “Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα διεγείρεται με BCG για να αντιδράσει στα βακτηρίδια φυματίωσης, διεγείρεται, επίσης, να αντιδράσει διασταυρωμένα με τα κρυπτοσίδια P.”.

Γαμβική σφαιρίνη– Πρόκειται για μια συμβατική ουσία εμβολίου που αποτελείται από πέντε διαφορετικούς τύπους εξειδικευμένων πρωτεϊνών ή αντισωμάτων (που ονομάζονται ανοσοσφαιρίνες) που βρίσκονται φυσιολογικά στο υγιές αίμα. Η γάμμα σφαιρίνη βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα να αντισταθεί στη μόλυνση.

Εμβόλιο C- Αυτό το εμβόλιο συνδυάζει καθαρισμένα αδενικά εκχυλίσματα από θύμο προβάτου και σπλήνα για να υποστηρίξει τις ανοσολογικές δραστηριότητες και των δύο οργάνων. Ο θύμος αδένας, που βρίσκεται πίσω από το στέρνο στο στήθος, παράγει κύτταρα ανοσίας που ονομάζονται Τ λεμφοκύτταρα. Αυτός ο αδένας εκκρίνει, επίσης, μια ορμόνη που ελέγχει την ανάπτυξη και την ωρίμανση αυτών των κυττάρων. Ο σπλήνας παράγει Τ κύτταρα και καθαρίζει το αίμα με την αφαίρεση παρασίτων από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Μια μεγάλη δόση βιταμίνης Β-12 (1 cc) προστίθεται στο εμβόλιο C ως συμπλήρωμα διατροφής επειδή η χορτοφαγική δίαιτα είναι ανεπαρκής σε αυτή τη βιταμίνη. Δίνεται σε ενέσιμη μορφή επειδή απορροφάται καλύτερα από ό, τι από του στόματος.

Εμβόλιο D- Χρησιμοποιώντας ένα εκχύλισμα λευκών αιμοσφαιρίων, αυτό το εμβόλιο εγχέεται στον ασθενή για να διεγείρει τα δικά του λεμφοκύτταρα Τ.

Άλλα εμβόλια που χρησιμοποιούνται είναι το μικτό αναπνευστικό εμβόλιο, το οποίο περιέχει κοινά αναπνευστικά βακτήρια. Για επιλεγμένους ασθενείς, ανάλογα με τον τύπο του όγκου τους, μπορεί, επίσης να χρησιμοποιηθεί ιντερφερόνη, που είναι πρωτεΐνη ανοσίας που παράγεται από τα λευκά αιμοσφαίρια έναντι των ιών, χορηγούμενη σε εξαιρετικά μικρές δόσεις ως πρόσθετο αναμνηστικό ανοσοαπόκρισης.

Οι ασθενείς λαμβάνουν συνήθως και τα έξι εμβόλια ταυτόχρονα, τρεις φορές την εβδομάδα. Αυτό το πρόγραμμα διατηρείται συνήθως για το πρώτο έτος ή έως ότου επιτευχθεί μείωση του όγκου. Μετά από αυτό, ο ασθενής είναι πιθανό να λαμβάνει μόνο τρία ή τέσσερα από τα εμβόλια. Ως μέτρο προστασίας, μετά την ύφεση, τα εμβόλια χορηγούνται ιδανικά σε λιγότερο συχνή βάση για την υπόλοιπη ζωή του ατόμου. 

Αντικαρκινική Διατροφή 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ασθενείς θα πρέπει να σταματήσουν να τρώνε ψάρια, χοιρινό, βόειο κρέας, και τα περισσότερα γαλακτοκομικά προϊόντα και να γίνουν χορτοφάγοι. Πρέπει να καταναλώνουν φρέσκα τρόφιμα, όπως μη μεταποιημένα ολικής αλέσεως και φασόλια και βιολογικά φρούτα και λαχανικά. Η διατροφή απαιτεί, επίσης, την αποφυγή φθοριωμένου νερού, οινοπνεύματος, αναψυκτικών, καπνού, χημικών συστατικών και τροφών με βάση τη ζάχαρη.

Abscisic Acid- Αυτό το φυσικό συστατικό της βιταμίνης Α είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο είναι χτισμένη όλη η ανοσία του καρκίνου επειδή “σταματά πραγματικά τα καρκινικά κύτταρα να πολλαπλασιάζονται” και είναι “το πιο ισχυρό αντικαρκινικό όπλο της φύσης”. Το αβκισικό οξύ βρίσκεται σε μικρές ποσότητες σε μικρά κίτρινα λαχανικά (κυρίως, τα καρότα), τους ξηρούς καρπούς, τους σπόρους και ορισμένα φρούτα πλούσια σε βιταμίνη Α (μάνγκο, σταφύλια, αχλάδια, μήλα). Το αβκισικό οξύ μειώνει την έκκριση της αυξητικής ορμόνης που βρίσκεται στα κύτταρα όγκου. Η Δρ. Livingston συνέθεσε έναν τύπο απαγωγικού οξέος που ονομάζεται CIS 14 που διατίθεται ως συμπλήρωμα μόνο στους ασθενείς του Livingston Center. Η τυπική δόση είναι 1/4 κουταλάκι του γλυκού.

Βιταμίνες- Για τις πρώτες 30 ημέρες της θεραπείας τους, οι ασθενείς με καρκίνο λαμβάνουν καθημερινά 20 σταγόνες (5.000 IU ανά σταγόνα) βιταμίνης Α αναμεμειγμένες σε φρέσκο ​​χυμό καρότου και τουλάχιστον 400 IU βιταμίνης Ε. Λαμβάνουν, επίσης, 8-10 g Βιταμίνη C, σε διηρημένες δόσεις (αν και δόσεις έως και 40 γρ. ημερησίως μπορεί να δοθούν, συνήθως ενδοφλεβίως) και ένα πλήρες πακέτο βιταμινών, ανόργανων συστατικών και ιχνοστοιχείων. Τα πεπτικά ένζυμα χορηγούνται στους ασθενείς του Livingston Center για να διευκολύνουν την καλύτερη πέψη των τροφών, όπως συμπληρώματα “φιλικών βακτηρίων”, όπως το L. acidophilus και το L. bifidus για τη βελτίωση της εντερικής δραστηριότητας.

Γίνεται διέγερση του λεμφικού συστήματος- Η αποτελεσματική αποστράγγιση και η απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα είναι ζωτικής σημασίας για την αποκατάσταση της υγείας. περίπου το 30% των ασθενών με καρκίνο έχει μυοσκελετικά προβλήματα, με περιορισμένη κίνηση, στην άμεση περιοχή του όγκου, όπως΄, στη λεκάνη ή το θώρακα, και το 30% έχει παρόμοια προβλήματα στην αποστράγγιση λέμφου και στις λειτουργικές τοποθεσίες της ανοσίας. Γίνεται οστεοπαθητική θεραπεία για 10 ημέρες ή παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος, είναι να εξαλειφθούν οι δυσλειτουργίες του μυοσκελετικού συστήματος και του λεμφικού συστήματος, για να μπορέσει το σώμα να χρησιμοποιήσει τα θρεπτικά συστατικά του προγράμματος για την εξάλειψη του καρκίνου.

Ψυχολογική υποστήριξη

Η ψυχική υγεία έχει βαθιές επιπτώσεις στην αποτελεσματική θεραπεία και στη συνέχιση της καλής υγείας ενός ασθενούς. Τα συναισθήματα και τα επίπεδα άγχους αλληλεπιδρούν με το ανοσοποιητικό σύστημα και επηρεάζουν την ικανότητά του να αποκαταστήσει την υγεία. Οι τεχνικές της μείωσης του στρες, της προοδευτικής μυϊκής χαλάρωσης, των απεικονίσεων, του διαλογισμού, των αλλαγών στον τρόπο ζωής, των τρόπων αντιμετώπισης και της θετικής στάσης έχουν πολλά οφέλη, για όσους έχουν καρκίνο. Ο καρκίνος ΣΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ και είναι ένας τρόπος αφύπνισης για να επανεξετάσει κάποιος πολλά πράγματα, στη ζωή του και να πάρει θετική στάση για την επιβίωση, γιατί αυτό θα βοηθήσει στη διαδικασία θεραπείας του.

Υπάρχει το μικρόβιο του καρκίνου;

Το μικρόβιο, το οποίο ο Δρ. Livingston χαρακτήρισε ως P. cryptocides, βρίσκεται σε μεγάλες συγκεντρώσεις σε ασθενείς με καρκίνο, σκληροδερμία, λύκο και σαρκοείδωση. Ο καρκίνος προκαλείται από βακτήρια και η χημειοθεραπεία, η χειρουργική επέμβαση και η ακτινοβολία δεν έχουν καμία επίδραση και οι συμβατικές θεραπείες πρέπει να επαναπροσδιορισθούν. Όλες οι συμβατικές θεραπείες για τον καρκίνο θα πρέπει να επανεκτιμηθούν σε σχέση με αυτό το μικρόβιο. 

Υπάρχουν φωτογραφίες των P. cryptocides στο αίμα, επιστημονικά έγγραφα και τα βιβλία για το μικρόβιο καρκίνου της Dr. Livingston και θεωρείται η ανακάλυψη αυτή το επιστημονικό επίτευγμα του αιώνα μας. Δυστυχώς, τα ευρήματά της σήμερα δεν σημαίνουν τίποτα για τους συμβατικούς ογκολόγους. Πώς μπορούν να πιστέψουν ότι υπάρχουν βακτηρίδια στο αίμα όταν λανθασμένα θεωρούν ότι το αίμα είναι αποστειρωμένο;

Η ζωή είναι πολύτιμη.

Η ζωή είναι δική σας. Πάρτε την στα χέρια σας!

Το μοριακό προφίλ του όγκου είναι απαραίτητο και χρήσιμο εργαλείο για τη θεραπευτική σας απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα για την Σάββη Μάλλιου Κριαρά 


Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για τον καρκίνο

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για τον καρκίνο

Η καθοδήγηση για την επιλογή των ποιων συμπληρωμάτων διατροφής, από τα ανωτέρω, θα επιλεγούν για την ασθένειά σας θα γίνει σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό.

Διαβάστε, επίσης,

Ο καρκίνος δεν θεραπεύεται με χημειοθεραπείες

Πειραματικές χημειοθεραπείες με χρήματα ανά κεφάλι

Ο κόσμος θα φέρει την αλλαγή στην Ογκολογία

Η πικρή αλήθεια για τις χημειοθεραπείες

Γιατί οι χημειοθεραπείες δεν είναι αποτελεσματικές

Οι χημειοθεραπείες και οι ακτινοθεραπείες δεν είναι αποτελεσματικές για την θεραπεία του καρκίνου

Οι οφθαλμικές ανεπιθύμητες ενέργειες από την χημειοθεραπεία

Αντικαρκινικό φυτό για χημειοθεραπεία

Η χημειοθεραπεία έχει μεγάλη καρδιοτοξικότητα

Αν οι καρκινοπαθείς δεν κάνουν χημειοθεραπεία αυξάνεται η επιβίωση

Η τοξικότητα των κυτταροστατικών φαρμάκων

Μην κάνετε προεγχειρητική χημειοθεραπεία για τις ηπατικές μεταστάσεις

Η θεραπεία του καρκίνου στα παιδιά πρέπει να είναι εξατομικευμένη

Επανένταξη ενός καρκινοπαθούς στην κοινωνία

Εξατομικευμένες θεραπείες για τους καρκινοπαθείς

Ανταπόκριση στη χημειοθεραπεία

Το πέρασμα στην εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου

Οι καρκινοπαθείς πρέπει να διεκδικούν τα δικαιώματά τους

Παράγοντες που καθορίζουν τη θεραπευτική απόφαση στην ογκολογία

Πειράματα σε καρκινοπαθείς, σκοπιμότητες, οικονομικά κίνητρα και αποτελέσματα

Ο καρκίνος τρέφεται με ζάχαρη

Πώς ο καρκίνος αυτοθεραπεύεται

Θεραπεία του καρκίνου με καμφορά

Διαλέξτε τη θεραπεία που επιθυμείτε για τον καρκίνο σας

Εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κυστίτιδα

Κυστίτιδα. Πρόληψη και θεραπεία κυστίτιδας, που είναι η φλεγμονή της ουροδόχου κύστεως, με φυσικούς τρόπους Η κυστίτιδα είναι η φλεγμονή της ουροδόχου κύστης ή του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ