Ένα συστατικό στο αγελαδινό γάλα προκαλεί διαβήτη τύπου 1
Να πίνετε μόνο νωπό γάλα…
Το παστεριωμένο γάλα δεν είναι υγιεινό.
Η παστερίωση καταστρέφει τα ένζυμα, μειώνει την περιεκτικότητα σε βιταμίνες, μετουσιώνει τις εύθραυστες πρωτεΐνες του γάλακτος, καταστρέφει τις βιταμίνες C, B12 και B6, σκοτώνει τα ευεργετικά βακτήρια, προάγει τους παθογόνους οργανισμούς και συνδέεται με αλλεργίες, αυξημένη τερηδόνα, κολικούς σε βρέφη, προβλήματα ανάπτυξης στα παιδιά, οστεοπόρωση, αρθρίτιδα, καρδιακές παθήσεις και καρκίνο.
Journal of Nutrition & Diabetes
Η A1 βήτα-καζεΐνη στο αγελαδινό γάλα αποτελεί αιτία ανάπτυξης σακχαρώδη διαβήτη. Τα άτομα που είναι γενετικά ευαίσθητα στην ανάπτυξη του διαβήτη τύπου 1 θα πρέπει να αναγνωρίζονται και να λαμβάνουν δίαιτα χωρίς A1-βήτα-καζεΐνη για πολλά χρόνια.
Η A1-β-καζεΐνη είναι αιτία ανάπτυξης διαβήτη τύπου 1.
Η A1 βήτα-καζεΐνη είναι αιτία του διαβήτη τύπου 1, αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εμπλέκονται στην ανάπτυξή του, όπως η διατροφή της μητέρας, η εντερική χλωρίδα, η αποχή από το θηλασμό, η καισαρική τομή και η ανεπάρκεια σε βιταμίνη D.
Η εναλλακτική λύση είναι το κατσικίσιο και το πρόβειο γάλα αντί το αγελαδινό.
Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για το διαβήτη
Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για το διαβήτη
Η καθοδήγηση για την επιλογή των ποιων συμπληρωμάτων διατροφής, από τα ανωτέρω, είναι κατάλληλα για την ασθένειά σας θα γίνει σε συνεννόηση με το θεράποντα ιατρό
Διαβάστε, επίσης,
Χρήσιμες πληροφορίες για το ασβέστιο
Τεστ για να ελέγξετε μόνες σας τις ορμόνες σας
Σταματήστε να πίνετε γάλα αγελάδας
Να προτιμάτε τα βιολογικά προϊόντα
Τροφές που οι ειδικοί δεν θα έτρωγαν ποτέ
Σταματήστε να πίνετε γάλα με χαμηλά λιπαρά
Να αποφεύγετε το γάλα στον καφέ
Το γάλα από μαύρη αγελάδα μαυρίζει
Απώλεια βάρους για όσους έχουν δυσανεξία στις τροφές
Πόσο υγιεινό είναι το γάλα που πίνουμε