Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΕίναι κατάλληλη η ψυχεδελική θεραπεία για εσάς;

Είναι κατάλληλη η ψυχεδελική θεραπεία για εσάς;

Print Friendly, PDF & Email

Πώς μπορείτε να γνωρίζετε αν βοηθάει στη νόσο σας η ψυχεδελική θεραπεία;

Ο τρόπος που μιλάτε μπορεί να αποκαλύψει εάν ένα ψυχεδελικό φυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στη θεραπεία της κατάθλιψης ή του άγχους σας.

Για παράδειγμα τα μαγικά μανιτάρια μειώνουν τα συμπτώματα της κατάθλιψης εβδομάδες μετά τη θεραπεία και κάνουν «επαναφορά» της εγκεφαλικής δραστηριότητας.

Η ψιλοκυβίνη είναι ένα παραισθησιογόνο που βρίσκεται στα μαγικά μανιτάρια και είναι κατάλληλη θεραπεία σε άτομα με ανθεκτική κατάθλιψη στη θεραπεία. Όταν δίνεται παράλληλα και ψυχολογική στήριξη οι ασθενείς δεν πληρούν πλέον τα κλινικά κριτήρια για διάγνωση της κατάθλιψης τρεις μήνες αργότερα.

Η ανάλυση της ομιλίας χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό ατόμων με διαταραχές της ψυχικής υγείας, όπως η κατάθλιψη και η σχιζοφρένεια. Η γλώσσα είναι ένα παράθυρο στο μυαλό. Είναι ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι εκφράζονται.

Η θεραπεία με ψιλοκυβίνη μειώνει τα συμπτώματα των ατόμων με κατάθλιψη κατά περισσότερο από 50 τοις εκατό και η πρόβλεψη εάν ένα άτομο με κατάθλιψη θα ανταποκριθεί στην ψιλοκυβίνη μπορεί να γίνει με ακρίβεια 85%.

Tα άτομα με κατάθλιψη χρησιμοποιούν σημαντικά λιγότερες θετικές λέξεις από όσους δεν έχουν. Όσοι έχουν κατάθλιψη είναι πιθανό να ανταποκριθούν στη θεραπεία όταν χρησιμοποιούν λιγότερες θετικές λέξεις από όσους χρησιμοποιούν περισσότερες.

Μία μόνο δόση ψιλοκυβίνης προκαλεί μεγάλη μείωση των καταθλιπτικών συμπτωμάτων για πολλούς μήνες αργότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πονοκέφαλος στα παιδιά

Ο πονοκέφαλος στα παιδιά μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας ποικιλίας καταστάσεων υγείας. Η πιο συχνή αιτία είναι συνήθως η ημικρανία, ο πονοκέφαλος τάσης, το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ