Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔιεθνές Διεπιστημονικό Συμπόσιο Βελονισμού 9-10 Ιουνίου, Αθήνα
Array

Διεθνές Διεπιστημονικό Συμπόσιο Βελονισμού 9-10 Ιουνίου, Αθήνα

6th INTERDISCIPLINARY ACUPUNCTURE SYMPOSIUM 

Διεθνές Διεπιστημονικό Συμπόσιο Βελονισμού

9-10 Ιουνίου 2018

O Επιστημονικός Σύλλογος Ιατρών Ακαδημίας Ελλάδας διοργανώνει το 6ο Διεπιστημονικό Ακουστικό Συνέδριο στην Αθήνα, στις 09-10 Ιουνίου 2018.

Φέτος το κεντρικό θέμα του συνεδρίου μας είναι το στρες.

Το στρες δεν είναι πάντα επιβλαβές. Όταν όμως είναι επιμονής και χρόνιος μπορεί να διαταραχθεί οποιαδήποτε λειτουργία του οργανισμού. Επίσης, επηρεάζει την ποιότητα ζωής του ανθρώπου, την παραγωγικότητα, την αποτελεσματικότητα του καθώς και την οικονομία.

Η εφαρμογή της ακουλουσίας στις διαταραχές του στρες, οξύ και χρόνιο, σωματικό ή ψυχολογικό είναι ίσως η πιο διαδεδομένη ένδειξη του. Σύμφωνα με την σύγχρονη έρευνα, η κεντρική δράση της ακουστικής προκαλεί μείωση της μετάδοσης και της αντίληψης του στρες.

Στο συνέδριο θα γίνουν διαλέξεις και εργαστήρια για όλες τις κλινικές εφαρμογές της ακου- σωριστικής αλλά και για τις εξελίξεις στη σύγχρονη έρευνα.

Γιατροί, βιολόγοι, φυσικοί και ψυχολόγοι από την Ελλάδα και άλλες χώρες θα συζητήσουν και θα αναλύσουν τους τρόπους με τους οποίους η ακουστική μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της στρες.

Θα περιγραφούν όλες οι τεχνικές που εφαρμόζονται κλινικά και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το στρες.

Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο DivaniCaravel / Αίθουσα Μυκήνες (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα)

Πλησιέστερη στάση μετρό: Ευαγγελισμός (μπλε γραμμή). Πλησιέστερο αεροδρόμιο: Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (κωδικός IATA: ATH) Πρόσβαση από το αεροδρόμιο: Με το Μετρό κατεβαίνετε στη στάση Ευαγγελισμός και στη συνέχεια περπατήστε 200 μέτρα . Με ταξί: κόστος περίπου 35€.

Διαμονή: Τα superior δωμάτια στο ξενοδοχείο DivaniCaravel (το μονόκλινο 160€/ ανά διανυκτέρευση, το δίκλινο 180€/ ανά διανυκτέρευση με πρωινό)

Κόστος συμμετοχής: 200€ (συμπεριλαμβάνονται: υλικό συνεδρίου, βεβαίωση παρακολούθησης, διαλείμματα για καφέ).

Early Bird & Μέλη: 100€ – μέχρι 1η Ιουνίου

Ειδικευόμενοι: 50€

Μη Γιατροί: 50€

Φοιτητές Ιατρικής: Δωρεάν

Θα χαρούμε πολύ εάν είστε μαζί μας σε αυτή την ενδιαφέρουσα επιστημονική αναζήτηση.

Διαβάστε, επίσης,

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και άνοια

Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και άνοια. Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα υποστηρίζουν τον εγκέφαλο και προλαμβάνουν και θεραπεύουν την άνοια Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ