Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚλασική ΙατρικήΟγκολογίαΤο πρωτόκολλο χλωριούχου καισίου για τον καρκίνο

Το πρωτόκολλο χλωριούχου καισίου για τον καρκίνο

Το πρωτόκολλο χλωριούχου καισίου είναι μια εναλλακτική θεραπεία για τον καρκίνο

Γράφει η 

Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά 

Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD, PhD

Το πρωτόκολλο χλωριούχου καισίου λαμβάνεται, γενικά, μόνο σε ασθενείς με καρκίνο σταδίου IV ή σε ασθενείς με ταχέως αναπτυσσόμενο καρκίνο ή όγκο.

Τα συμπληρώματα που χρησιμοποιούνται στο πρωτόκολλο είναι: Cesium, Theta Potassium, Theta Magnesium, Ionic Coral Calcium, και DMSO.

Άλλα συμπληρώματα μπορεί να χρειαστούν κατά τη διάρκεια του πρωτοκόλλου ανάλογα με την υγεία και τη διατροφική κατάσταση του ατόμου.

Κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της θεραπείας του καρκίνου με χλωριούχο καίσιο

Για διάφορους λόγους, αρκετό οξυγόνο, μερικές φορές, δεν μπορεί να εισέλθει στα φυσιολογικά κύτταρα. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ένα μικρόβιο εισέρχεται στα κύτταρα ή κάτι εμποδίζει το οξυγόνο να εισέλθει στα κύτταρα (όπως τα λιπαρά οξέα που κολλάνε στις πλευρές των φυσιολογικών κυττάρων). Όταν το επίπεδο οξυγόνου που εισέρχεται σε ένα φυσιολογικό κύτταρο γίνεται πολύ χαμηλό, το φυσιολογικό κύτταρο θα μετατραπεί σε αναερόβιο. Τα καρκινικά κύτταρα είναι αναερόβια, δηλαδή δεν καταναλώνουν οξυγόνο, αλλά αντλούν γλυκόζη για να πάρουν την ενέργειά τους.

Πάνω από εβδομήντα πέντε χρόνια πριν ο Δρ. Otto Warburg πήρε βραβείο Νόμπελ περιγράφοντας το περιβάλλον του κυττάρου του καρκίνου. Ένα φυσιολογικό κύτταρο υφίσταται μια δυσμενή αλλαγή όταν δεν μπορεί πλέον να πάρει οξυγόνο για να μετατρέψει τη γλυκόζη σε ενέργεια με οξείδωση. Απουσία οξυγόνου, το κύτταρο επανέρχεται σε ένα πρωτόγονο πρόγραμμα διατροφής για να διατηρηθεί, μετατρέποντας τη γλυκόζη, με ζύμωση. Το γαλακτικό οξύ που παράγεται με ζύμωση μειώνει το pH του κυττάρου (όξινο / αλκαλικό ισοζύγιο) και καταστρέφει την ικανότητα του DNA και του RNA να ελέγχουν την κυτταρική διαίρεση και τα καρκινικά κύτταρα αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα. Το γαλακτικό οξύ προκαλεί ταυτόχρονα έντονο τοπικό πόνο και καταστρέφει τα ένζυμα των κυττάρων. Επομένως, ο καρκίνος εμφανίζεται ως μια ταχέως αναπτυσσόμενη μάζα εξωτερικών κυττάρων σε έναν πυρήνα νεκρών κυττάρων. Απουσία οξυγόνου, η γλυκόζη υφίσταται ζύμωση για να δημιουργήσει γαλακτικό οξύ. Αυτό προκαλεί την πτώση του pΗ των κυττάρων από 7,3 σε 7,2 έως 7 και αργότερα στο 6,5. Σε πιο προχωρημένα στάδια καρκίνου και σε μεταστάσεις το pH πέφτει στο 6,0 και ακόμη και στο 5,7. Με το χαμηλό pH, τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν. Ωστόσο, επειδή τα καρκινικά κύτταρα καίνε τη γλυκόζη (και δημιουργούν γαλακτικό οξύ), τεράστιες ποσότητες ενέργειας τραβιούνται από τα μη καρκινικά κύτταρα. Στον «κύκλο καχεξίας», το ήπαρ μετατρέπει το γαλακτικό οξύ πίσω σε γλυκόζη, η οποία, επίσης, καταναλώνει τεράστιες ποσότητες ενέργειας. Έτσι, τα καρκινικά κύτταρα μετατρέπουν τη γλυκόζη σε γαλακτικό οξύ, το γαλακτικό οξύ ταξιδεύει στο συκώτι, το ήπαρ μετατρέπει το γαλακτικό οξύ πίσω σε γλυκόζη, η οποία στη συνέχεια ταξιδεύει πίσω στο κύτταρο του καρκίνου. Αυτός ο κύκλος καταναλώνει τεράστια ποσότητα ενέργειας.

Το καίσιο έχει αποδειχθεί από τον Δρ. Keith Brewer, PhD, ότι μπαίνει σε καρκινικά κύτταρα, όταν άλλα θρεπτικά συστατικά δεν μπορούν να διεισδύσουν.

Χλωριούριο καίσιο

Καθιστά το καρκινικό κύτταρο αλκαλικό

Περιορίζει την πρόσληψη γλυκόζης στο κύτταρο 

Εξουδετερώνει το γαλακτικό οξύ (το οποίο στην πραγματικότητα κάνει το κύτταρο να πολλαπλασιάζεται ανεξέλεγκτα), το καθιστά μη τοξικό και σταματά τη διαδικασία ζύμωσης

Το χλωριούχο καίσιο λειτουργεί καθιστώντας τα καρκινικά κύτταρα ιδιαίτερα αλκαλικά, τυπικά 8,0 και άνω, εξουδετερώνοντας έτσι τα καρκινικά κύτταρα. Το χλωριούχο καίσιο όχι μόνο σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, αλλά σταματά αμέσως τη μετάσταση του καρκίνου, συρρικνώνει τις μάζες των όγκων μέσα σε εβδομάδες και σχεδόν πάντα σταματά τον πόνο του καρκίνου μέσα σε 12 έως 36 ώρες. 

Το Πρωτόκολλο Χλωριούχου Καισίου προσλαμβάνεται άμεσα από τα καρκινικά κύτταρα. Τα φυσιολογικά κύτταρα δεν προσλαμβάνουν το χλωριούχο καίσιο.

Το πρωτόκολλο θεραπείας του καρκίνου με χλωριούχο καίσιο

Το πρώτο προϊόν είναι το Cesium (υψηλής δόσης ιονικό συμπύκνωμα χλωριούχου καισίου). Η δοσολογία είναι μία κουταλιά της σούπας δύο φορές την ημέρα με το φαγητό. Κάθε κουταλιά της σούπας είναι 1,5 γραμμάρια (π.χ. 1,500 mg) αν είναι υγρό καίσιο ή 1000 mg 3 φορές την ημέρα αν είναι σε μορφή κάψουλας.

Οι ενήλικες δεν θα πρέπει να λαμβάνουν λιγότερο από 3 γραμμάρια την μέρα. Λαμβάνοντας πιο λίγο χλωριούχο καίσιο μπορεί να βοηθήσει τα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν, επειδή δεν αυξάνει το pH των καρκινικών κυττάρων αρκετά ώστε να τα σκοτώνει. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο το χλωριούχο καίσιο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως πρόληψη του καρκίνου.

Η αναλογία είναι 1: 1: 1 Cesium: Theta Potassium: Theta Magnesium. Το ιονικό Coral Calcium θα πρέπει να λαμβάνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Το χλωριούχο καίσιο και το κάλιο πρέπει πάντα να λαμβάνονται μαζί με το φαγητό.

Να πίνετε πολύ νερό πηγής με αυτή τη θεραπεία.

Θα πρέπει να ελέγχετε τα επίπεδα ουρικού οξέος, ηλεκτρολυτών, καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και νατρίου τουλάχιστον μία φορά κάθε 10-14 ημέρες, ακόμα και αν παίρνετε τη συνιστώμενη δόση του Θειικού Καλίου, του Θειικού Μαγνησίου και του Ιονικού Ασβεστίου. Το κάλιο μπορεί να αυξηθεί πολύ (υπερκαλιαιμία) ή πολύ πέσει πολύ (υποκαλιαιμία) και τα επίπεδα μαγνησίου ή ασβεστίου μπορεί να είναι πολύ χαμηλά. Τα επίπεδα ουρικού οξέος (τα οποία μπορεί να βλάψουν τα νεφρά αν γίνουν πολύ υψηλά) μπορεί να αυξηθούν λόγω της ποσότητας DNA που απελευθερώνεται από τα νεκρά καρκινικά κύτταρα, ειδικά όταν λαμβάνονται περισσότερα από 3 γραμμάρια Cesium. Επικοινωνήστε με το γιατρό σας εάν εμφανιστεί αυξημένη κόπωση, ακανόνιστος καρδιακός παλμός ή σημαντικές αλλαγές αίματος κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Για παράδειγμα, υποθέστε ότι η πρώτη σας μέτρηση για το κάλιο είναι 4,5, τότε 3 εβδομάδες αργότερα θα είναι 4,3 και 3 εβδομάδες μετά από αυτό θα είναι 3.8. Όταν η μέτρηση πέσει κι άλλο πρέπει να αυξήσετε αμέσως τη δόση καλίου κατά 1 κουταλιά της σούπας.

Το σχέδιο της λήψης του χλωριούχου καισίου

Πρέπει να πάρετε το Cesium για 7 ημέρες, στη συνέχεια να σταματήσετε για 3 ημέρες (ή 5 ημέρες και 2 ημέρες εκτός). Να παίρνετε κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ. Σταματάτε να τα παίρνετε εντελώς μετά από 90 ημέρες (ή και περισσότερο, αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε καλά).

Ωστόσο, εάν έχετε συμπτώματα κορεσμού καισίου, θα πρέπει να σταματήσετε να το παίρνετε πριν από τις 90 ημέρες.

Συμπτώματα κορεσμού καισίου

μούδιασμα στο πρόσωπο, τα χείλη, το πηγούνι ή τη μύτη

ακραία μυϊκή αδυναμία, όπως στα πόδια

πολύ ξηρό και λείο δέρμα, το οποίο μπορεί να σκάσει ή να προκαλέσει  φαγούρα

συχνή ούρηση, πολύ συχνότερα από το φυσιολογικό 

Μερικά από αυτά τα συμπτώματα είναι, επίσης,  συμπτώματα υπερκαλιαιμίας. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που τα επίπεδα καλίου σας πρέπει να ελέγχονται κάθε 2 ή 3 εβδομάδες.

Αυτά τα συμπτώματα και ίσως και άλλα είναι ενδείξεις για να σταματήσετε να παίρνετε καίσιο (και ίσως και κάλιο) για λίγες μέρες.  Εάν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε τη θεραπεία για 90 ολόκληρες ημέρες, προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τουλάχιστον τις 60 ημέρες.

Εάν έχετε συμπτώματα κορεσμού ή έχετε πάρα πολλές τοξίνες που απελευθερώνονται και είστε άρρωστος, σταματήστε να παίρνετε όλα αυτά τα προϊόντα για 3 έως 5 ημέρες και αφήστε το σώμα να προσπαθήσει να καθαρίσει όλες τις τοξίνες. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να συνεχίσετε για να φτάσετε στις 60 ή 90 ημέρες. Εάν αρρωστήσετε για δεύτερη φορά, στη συνέχεια σταματήστε πλήρως το πρωτόκολλο χλωριούχου καισίου και προχωρήστε σε άλλη θεραπεία.

Πρέπει να επαναληφθεί το πρωτόκολλο χλωριούχου καισίου;

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να επαναλάβουν δύο ή τρεις φορές το πρωτόκολλο χλωριούχου καισίου ή και περισσότερο. Ωστόσο, αν τα συμπτώματα του καρκίνου έχουν ουσιαστικά εξαφανισθεί, θα ήταν συνετό να προχωρήσετε σε μια λιγότερο επίπονη θεραπεία.

Ωστόσο, αν νομίζετε ότι το πρώτο πρωτόκολλο χλωριούχου καισίου λειτούργησε, κάντε το ξανά!

Οι ασθενείς που επιθυμούν να επαναλάβουν τη θεραπεία περιμένουν, συνήθως, ένα μήνα μεταξύ των πρωτοκόλλων χλωριούχου καισίου για να δοθεί χρόνος στο σώμα τους να αποτοξινωθεί και να αναρρώσει. Οι άνθρωποι που έχουν υποβληθεί σε χημειοθεραπεία μπορεί να δουν κάποια τοξική λάσπη (αυτή η λάσπη είναι πιθανώς παλαιά φάρμακα χημειοθεραπείας) που βγαίνουν από το δέρμα τους, ενώ βρίσκονται στο πρωτόκολλο χλωριούχο καισίου.

Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζετε ότι το χλωριούχο καίσιο κάνει πολλούς μήνες για να φύγει εντελώς από το σώμα σας. Έτσι, υπάρχει πάντα ένα πιθανό πρόβλημα με τον κορεσμό του καισίου να συμβεί πιο γρήγορα όταν λάβετε δεύτερη και τρίτη θεραπεία με καίσιο. Αυτό δεν αποτελεί προειδοποίηση κατά της χρήσης του καισίου δύο ή και τρεις φορές, αλλά είναι μια προειδοποίηση να παρακολουθήσετε προσεκτικότερα τον κορεσμό του καισίου τη δεύτερη ή την τρίτη φορά.

Για ασθενείς με πολύ προχωρημένο καρκίνο

Μπορεί να χρειαστεί να αυξηθεί η δοσολογία του χλωριούχου καισίου για μία, δύο ή τρεις εβδομάδες, πριν προχωρήσετε στην κανονική δοσολογία.

Λαμβάνονται 9 γραμμάρια χλωριούχου καισίου τρεις φορές την ημέρα.

Πάρτε 2 γραμμάρια, 3 φορές την ημέρα (συνολικά 6 γραμμάρια – για όχι περισσότερο από τρεις εβδομάδες)
Πάρτε 3 γραμμάρια, 3 φορές την ημέρα (συνολικά 9 γραμμάρια – για όχι περισσότερο από δύο εβδομάδες)
Πάρτε 5 γραμμάρια, 3 φορές την ημέρα (συνολικά 15 γραμμάρια – για όχι περισσότερο από μία εβδομάδα)

Στις επτά ημέρες, πρέπει να σταματάει το καίσιο για τρεις ημέρες. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτές οι δόσεις δεν θα πρέπει να λαμβάνονται για περισσότερο από μία, δύο ή τρεις εβδομάδες.

Αν παίρνετε περισσότερα από 3 γραμμάρια χλωριούχου καισίου την ημέρα, είναι σημαντικό να αυξήσετε, επίσης, την ποσότητα και των άλλων συμπληρωμάτων. Η αναλογία 1: 1: 1 Cesium: Theta Κάλιο: Theta Magnesium, σε χιλιοστόγραμμα, ισχύει πάντα. Αυξήστε την ποσότητα και του ασβεστίου ανάλογα.

Όλοι οι ασθενείς που λαμβάνουν χλωριούχο καίσιο θα πρέπει να πίνουν άφθονο νερό πηγής για την προστασία των νεφρών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνους που παίρνουν πάνω από 3 γραμμάρια ημερησίως χλωριούχου καισίου. 

Είναι, επίσης, σημαντικό να διασφαλιστεί ότι τα επίπεδα στο αίμα (π.χ. επίπεδα καλίου, ασβεστίου κ.λπ.) ελέγχονται όχι λιγότερο από κάθε 10 ημέρες, ενώ λαμβάνονται οι υψηλότερες δοσολογίες.

Μέτρηση του pH κατά τη διάρκεια της θεραπείας με χλωριούχο καίσιο

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το pΗ των κυττάρων του καρκίνου πρέπει να αυξηθεί σε 8,0 ή παραπάνω. Στο ανθρώπινο αίμα δεν μπορεί να αυξηθεί σε επίπεδα 8,0. Το σώμα έχει μια εκπληκτική ικανότητα  να διατηρεί το pH του αίματός σας σε σταθερά επίπεδα. Δυστυχώς, όταν ένα άτομο κάνει μια πολύ όξινη διατροφή είναι πιο δύσκολο για το σώμα να διατηρεί ένα σταθερό συνολικό pH.

Πολλοί κάνουν μέτρηση του pΗ του αίματος, της λέμφου, του σάλιου ή των ούρων για να προσδιορίσουν εάν το pΗ των καρκινικών κυττάρων είναι αρκετά υψηλό. Αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν δοκιμές που να μπορούν να μετρήσουν με ακρίβεια την οξίνιση, επειδή οι τρέχουσες διαγνωστικές μέθοδοι αποκαλύπτουν ότι μόνο τα σωματικά υγρά (αίμα, λέμφωμα, ούρα, βλεννογόνος και σάλιο) έχουν όξινα απόβλητα. Τέτοιες δοκιμές δεν δίνουν ποτέ αξιόπιστο δείκτη για το πόσο όξινα απόβλητα βρίσκονται στην πραγματικότητα στο σύστημα, επειδή τα υγρά τρέχουν πάντα μέσα από τους ιστούς που προσπαθούν να απομακρύνουν αυτά τα απόβλητα οξέων. Επομένως, αν και είναι δυνατόν να μετρηθεί το σωματικό υγρό ως αλκαλικό ή οξύ, είναι αδύνατο να αξιολογηθεί η κατάσταση των σωματικών ιστών (δέρμα, όργανα, αδένες, μύες, αρθρώσεις, αρτηρίες και αγγεία) με βάση μόνο το αίμα, τα ούρα ή το σάλιο.

Δυστυχώς, τα απόβλητα οξέα που δεν εξαλείφονται επαναρροφούνται από το κόλον στο ήπαρ και επανέρχονται στη γενική κυκλοφορία και στη συνέχεια εναποτίθενται στους ιστούς. Αυτά τα υπολείμματα καθορίζουν την ασθένεια ή την υγεία!

Ο μόνος πραγματικός τρόπος για να ανακαλύψετε αν οι ιστοί σας είναι όξινοι ή αλκαλικοί είναι να προσέξετε τη διατροφή σας.

Εν ολίγοις, ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το pH σας επιτυγχάνει επίπεδα 8,0 ή παραπάνω είναι να ακολουθήσετε μια αλκαλική διατροφή.

Αλκαλική διατροφή του πρωτοκόλλου καισίου για τον καρκίνο

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ: Ζωικές πρωτεΐνες, αυγά, ζάχαρη, μέλι, σιρόπι σφενδάμου, τεχνητά γλυκαντικά, όλα τα σάκχαρα φρούτων, τους χυμούς φρούτων τους σπόρους: σιτάρι, σίκαλη, πλιγούρι βρώμης, κ.λπ. τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το γιαούρτι, τα προϊόντα σόγιας, το λινέλαιο, την κράμβη, τον κρόκο, τον ηλίανθο, τη μαργαρίνη, το βούτυρο, το αλκοόλ, τον καφέ, το μαύρο τσάι, τον καπνό και όλα τα μεταποιημένα τρόφιμα.

Επιτρέπονται τα τρόφιμα: Λαχανικά ωμά ή ατμού,  σκούρα πράσινα λαχανικά, σκουός, λίγες βιολογικές γλυκοπατάτες, λίγες φακές, αβοκάντο, αμύγδαλα, ζωμός λαχανικών, λεμόνια, λάδι καρύδας, ελαιόλαδο  και φρέσκα βότανα.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ DMSO & CESIUM

Το DMSO είναι ένα εκπληκτικό προϊόν. 

Οι έγκυες γυναίκες, οι γυναίκες που μπορεί να είναι έγκυες ή που μπορεί να μείνουν έγκυες, καθώς και οι γυναίκες που θηλάζουν, δεν πρέπει να χρησιμοποιούν διμεθυλοσουλφοξείδιο (DMSO)!.

Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια σας.

ΜΗΝ χρησιμοποιείτε γάντια από λάτεξ, γάντια από καουτσούκ ή οποιοδήποτε άλλο είδος γαντιών όταν χρησιμοποιείτε DMSO. Θα δεσμευτεί στα γάντια και θα μεταφερθεί η ουσία στα κύτταρα.

ΜΗΝ αφήνετε το DMSO να έρχεται σε επαφή με οποιοδήποτε είδος ρουχισμού ή οτιδήποτε άλλο.

Πρέπει να το πίνετε κατευθείαν από το μπουκάλι, από ένα μεταλλικό κουτάλι σούπας και στη συνέχεια να το βάζετε απευθείας στο στόμα σας.

Το DMSO βοηθάει τη μεταφορά του χλωριούχου καισίου και άλλων μετάλλων βαθιά μέσα στα κύτταρα, καθιστώντας το πρωτόκολλο πολύ πιο αποτελεσματικό κάθε φορά.

Χρησιμοποιείτε πάντα ένα μεταλλικό κουτάλι: Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού 2 φορές την ημέρα ταυτόχρονα και μόνο τις ημέρες που παίρνετε το καίσιο. (Το πρωτόκολλο για το καίσιο είναι 5 ημέρες καίσιο και stop για 2 ημέρες ή 7 ημέρες καίσιο και ανάπαυση για 3 ημέρες.)

Μπορείτε να το διαλύετε σε νερό πηγής.

Εάν έχετε ευαίσθητο στομάχι ή εξελκώσεις: ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟ DMSO ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ. Εάν βρίσκεστε σε χημειοθεραπεία ή / και ακτινοβολία: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑς ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ DMSO.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ: Αναμείξτε το μείγμα σε γυάλινη φιάλη ψεκασμού και ψεκάστε στο τοπικό σημείο 2-3 φορές την ημέρα. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα φυσικής κρέμας δέρματος απευθείας στον ιστό, εάν επιθυμείτε.

Πλύνετε τα χέρια σας.

1 κουταλιά της σούπας νερό
1 κουταλιά της σούπας υγρού καίσου
1 κουταλιά της σούπας DMSO

Καθημερινές οδηγίες δοσολογίας:

Η ελάχιστη ποσότητα χλωριούχου καισίου είναι 3 γραμμάρια την ημέρα. Πάρτε το DMSO με το Cesium – 1 κουταλάκι του γλυκού (όχι κουταλιά της σούπας) DMSO ταυτόχρονα με 1 κουταλιά της σούπας Cesium. Το χλωριούχο καίσιο, το DMSO, το Theta Potassium και το Theta Magnesium πρέπει να λαμβάνονται μαζί με το φαγητό. Το καίσιο, το κάλιο και το μαγνήσιο λαμβάνονται σε αναλογία 1: 1: 1, εκτός εάν οι εξετάσεις αίματος δείχνουν ότι απαιτείται πρόσθετο κάλιο.

Για την προστασία των νεφρών πρέπει να πίνετε άφθονο νερό πηγής.

Δεν πρέπει το DMSO να έρχεται σε επαφή με οποιοδήποτε είδος ρούχων ή οτιδήποτε άλλο. Θα πρέπει να πίνετε κατευθείαν από το μπουκάλι, ή να τοποθετείται το προϊόν σε ένα στερεό μεταλλικό κουτάλι και στη συνέχεια κατευθείαν στο στόμα.

Δευτέρα-Παρασκευή

Υγρό καίσιο 1 ΚΣ 2 φορές την μέρα 
DMSO 1 κγ 2 φορές την ημέρα 
Theta Κάλιο 1 ΚΣ 2 φορές την ημέρα Ημέρα 
Theta Μαγνήσιο 1 ΚΣ 2 φορές την ημέρα
Coral Calcium σύμφωνα με τις οδηγίες κατασκευαστή

Σάββατο-Κυριακή

Υγρό καίσιο Τίποτε
DMSO Τίποτε
Theta Κάλιο 1 ΚΣ 2 φορές την ημέρα ημέρα 
Theta Μαγνήσιο 1 ΚΣ 2 φορές την ημέρα
Coral Calcium σύμφωνα με τις οδηγίες κατασκευαστή

-Χλωριούχο καίσιο

Το καίσιο είναι το πιο αλκαλικοποιητικό στοιχείο στο ανθρώπινο σώμα.

-Κάλιο

Το κάλιο είναι και αυτό αλκαλοποιητής. Εξουδετερώνει τα οξέα και αποκαθιστά τα αλκαλικά άλατα στη ροή του αίματος. Το κάλιο λειτουργεί σε συνεργασία με το νάτριο σε όλα τα κύτταρα, συμπεριλαμβανομένων των νευρικών συνάψεων για τη διατήρηση και αποκατάσταση των δυναμικών μεμβράνης και την υποβοήθηση των μεταβολικών διεργασιών. Το κάλιο είναι κρίσιμο για την καρδιαγγειακή και νευρική λειτουργία, μέσω της ρύθμισης της μεταφοράς των θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα και της μυϊκής ενέργειας. Το κάλιο ρυθμίζει, επίσης, την ισορροπία του νερού,  βοηθά τις ρευματικές ή αρθριτικές καταστάσεις (προκαλεί την απομάκρυνση των οξέων από τις αρθρώσεις και την δυσκαμψία), είναι ζωτικής σημασίας για την εξάλειψη των αποβλήτων, είναι ένας φυσικός απευαισθητοποιητής του πόνου, βοηθά στον έλεγχο των σπασμών, των πονοκεφάλων και των ημικρανιών, των τραυματισμών, των μωλώπων και άλλων τραυματισμών και γενικά συμβάλλει στην αίσθηση της ευημερίας. Το κάλιο αποθηκεύεται στους μυς.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΑΛΙΑΙΜΙΑΣ:

Κακή κυκλοφορία

Γαλάζια απόχρωση στο δέρμα

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης

Διαβήτης

Οίδημα

Πονοκέφαλοι

Αίσθημα παλμών της καρδιάς

Υπέρταση

Αϋπνία

Εντερικός πόνος

Μυϊκή αδυναμία

Αναπνευστική αναπνοή

Πόνος στα μάτια

Συσπάσεις στη μήτρα

Διόγκωση λεμφαδένων

Αναιμία 

Κατακρατηση νερου

ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΙΟΥ:

Σιτηρά
Όσπρια
Ξηροί καρποί
Πατάτες
ΣπόροΙ
Τσάι (όχι μαύρο τσάι)
Λαχανικά
Δημητριακά ολικής αλέσεως

-Μαγνήσιο

Το μαγνήσιο είναι ένα φυσικό ηρεμιστικό. Ονομάζεται μέταλλο κατά του στρες, βοηθά στη χαλάρωση των νεύρων, ανακουφίζοντας την ένταση, βοηθώντας την πέψη, ενεργοποιώντας ένζυμα σημαντικά για τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων και ρυθμίζει το ηλεκτρικό δυναμικό σε όλες τις κυτταρικές μεμβράνες. Το μαγνήσιο είναι σημαντικό στην παραγωγή και τη μεταφορά ενέργειας, συστολή και χαλάρωση των μυών και στην αγωγιμότητα νεύρων. Βοηθά, επίσης, στην ομοιόσταση, είναι απαραίτητο να διατηρεί τους σπονδύλους στην κατάλληλη θέση, να βοηθάει στον ξεκούραστο ύπνο, να καθαρίζει τους ιστούς του σώματος (καταπολεμά τα οξέα, τις τοξίνες, τα αέρια, τις ακαθαρσίες, και εξουδετερώνει τα δηλητήρια) και μειώνει τον πυρετό. Το μαγνήσιο αποθηκεύεται στο έντερο, τα νεύρα και τους συνδέσμους. Η χλωροφύλλη και τα πράσινα λαχανικά περιέχουν μεγάλες ποσότητες μαγνησίου.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ:

Ανορεξία
Άσθμα
Κράμπες
Σπασμοί
Κατάθλιψη
Αλλαγές στο ΗΚΓ
Πονοκέφαλοι
Πέτρες στα νεφρά
Κακοήθης ασβεστοποίηση των ιστών
Ημικρανίες
Μυϊκές συσπάσεις
Μυϊκή αδυναμία
Εμφραγμα μυοκαρδίου
Νευρομυϊκά προβλήματα
Προεμμηνορρυσικό Σύνδρομο
Ιλιγγος
Ρυτίδες

ΠΗΓΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ:

αμύγδαλα ξεροψημένα
μάραθος
αβοκάντο
κριθάρι
οστεάλευρα
πίτουρο
νιφάδες 
βραζιλιάνικα φυστίκια
καστανό ρύζι
σίκαλη
κάσιους ξεροψημένα
δημητριακά, βρώμη
δημητριακά ολικής αλέσεως
σκούρα, πράσινα, φυλλώδη λαχανικά
πράσινα λαχανικά
μέλι
όσπρια
κεχρί
ξηροί καρποί, μικτοί, ξεροψημένοι
αράπικα φιστίκια
φιστίκια, ξεροψημένα
πατάτα, ψημένες με τη φλούδα
κινόα
σπόροι, κολοκύθα
αλεύρι σόγιας
σόγια, μαγειρεμένη
σπανάκι, μαγειρεμένο
ηλιόσποροι
tofu
φύτρα σιταριού
ψωμί ολικής αλέσεως

-DMSO

Το DMSO είναι χρήσιμο για την ανακούφιση από τον πόνο, τη φλεγμονή, το σκληρόδερμα και την διάμεση κυστίτιδα (είναι διαλύτης)

Coral Calcium

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά μεταλλικά στοιχεία του σώματος. Περιέχουν ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμίνη D3 και άλλα 70 ιχνοστοιχεία

Το μοριακό προφίλ του όγκου είναι απαραίτητο και χρήσιμο εργαλείο για τη θεραπευτική σας απόφαση.

Ζητείστε την εξέταση πριν κάνετε οποιαδήποτε θεραπεία. Η ζωή σας είναι πολύτιμη.

Ζητήστε από την EMEDI πληροφορίες για το μοριακό προφίλ του όγκου.

Μάθετε όλες τις πληροφορίες από τους συνεργάτες μας για την εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου, πατώντας εδώ.

Διαβάστε περισσότερα για την Σάββη Μάλλιου Κριαρά

Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για τον καρκίνο 

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για τον καρκίνο

Η καθοδήγηση για την επιλογή των ποιων συμπληρωμάτων διατροφής, από τα ανωτέρω, είναι κατάλληλα για την ασθένειά σας θα γίνει σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό.

Διαβάστε, επίσης,

Οι χημειοθεραπείες προκαλούν μεταστάσεις

Χρήσιμες πληροφορίες για το καίσιο – Emedi

Ρουβίδιο

Δηλητηρίαση από ακτινοβολία

Το απόλυτο συμπλήρωμα για αποτοξίνωση

Εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο

Διμεθυλικό σουλφοξείδιο (DMSO) – Emedi

Θεραπεία DMSO για τον καρκίνο – Emedi

Διαλέξτε τη θεραπεία που επιθυμείτε για τον καρκίνο σας

Θεραπεία του καρκίνου με την μηχανή Royal Rife

Θειϊκή υδραζίνη για τον καρκίνο

Συμπλήρωμα μετάλλων που κάνει θαύματα

Διμεθυλικό σουλφοξείδιο (DMSO)

Το μείγμα βοτάνων της EMEDI για τον καρκίνο

Αντιμετωπίστε εναλλακτικά τον καρκίνο του δέρματος

Τι να κάνετε σε εξαγγείωση των χημειοθεραπευτικών φαρμάκων

Ο κολλοειδής άργυρος στη θεραπεία του καρκίνου

Διάμεση κυστίτιδα

Είναι θαυματουργό το συμπλήρωμα MMS για τον καρκίνο;

Οι χημειοθεραπείες και οι ακτινοθεραπείες προκαλούν καρκίνο

Ο καρκίνος δεν θεραπεύεται με χημειοθεραπείες – Emedi

Η απόλυτη θεραπεία για όλα τα προβλήματα υγείας

Πρωινό για καρκινοπαθείς

Διαγνωστικές εξετάσεις και Θεραπείες που βλάπτουν την Υγεία

Οι χημειοθεραπείες καταστρέφουν τις γονάδες

Τα φάρμακα που προκαλούν χολολιθίαση

Η τοξικότητα των κυτταροστατικών φαρμάκων – Emedi

Αν οι καρκινοπαθείς δεν κάνουν χημειοθεραπεία αυξάνεται η επιβίωση – Emedi

Είναι κατάλληλη η χημειοθεραπεία για τον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου – Emedi

Οι οφθαλμικές ανεπιθύμητες ενέργειες από την χημειοθεραπεία – Emedi

Πνευμονική τοξικότητα από την αντικαρκινική θεραπεία – Emedi

Issels’ Whole Body Therapy για τον καρκίνο – Emedi

Θεραπεία καρκίνου με χηλικές ενώσεις

Θεραπεία Live Cell για τον καρκίνο και άλλες ασθένειες

Το παρατεταμένο χρόνιο στρες προκαλεί καρκίνο

Αν διαγνωσθείτε με καρκίνο ανακτήσετε την υγεία σας με τη φαρμακευτική κάνναβη

Μεταβολική Θεραπεία Ασθενειών του Hans Nieper

Issels’ Whole Body Therapy για τον καρκίνο

Νικήστε τον καρκίνο με το νου

Η καθημερινή διατροφή των καρκινοπαθών

Ανησυχία λόγω της στροφής των καρκινοπαθών στην εναλλακτική ιατρική

Τροφές φάρμακα για τον καρκίνο

Ο καρκίνος δεν θεραπεύεται με χημειοθεραπείες

Πειραματικές χημειοθεραπείες με χρήματα ανά κεφάλι

Ο κόσμος θα φέρει την αλλαγή στην Ογκολογία

Η πικρή αλήθεια για τις χημειοθεραπείες

Γιατί οι χημειοθεραπείες δεν είναι αποτελεσματικές

Οι χημειοθεραπείες και οι ακτινοθεραπείες δεν είναι αποτελεσματικές για την θεραπεία του καρκίνου

Οι οφθαλμικές ανεπιθύμητες ενέργειες από την χημειοθεραπεία

Αντικαρκινικό φυτό για χημειοθεραπεία

Η χημειοθεραπεία έχει μεγάλη καρδιοτοξικότητα

Αν οι καρκινοπαθείς δεν κάνουν χημειοθεραπεία αυξάνεται η επιβίωση

Η τοξικότητα των κυτταροστατικών φαρμάκων

Τι να κάνετε σε εξαγγείωση των χημειοθεραπευτικών φαρμάκων

Μην κάνετε προεγχειρητική χημειοθεραπεία για τις ηπατικές μεταστάσεις

Ανορεξία και καχεξία στον καρκίνο

Η θεραπεία του καρκίνου στα παιδιά πρέπει να είναι εξατομικευμένη

Αρχές χημειοθεραπείας του καρκίνου

Δερματικές αντιδράσεις σε στοχευμένες θεραπείες

Διαταραχές γεύσης στη θεραπεία του καρκίνου

Διατροφή σε στοματίτιδα

Επανένταξη ενός καρκινοπαθούς στην κοινωνία

Εξατομικευμένες θεραπείες για τους καρκινοπαθείς

Πνευμονική ίνωση από την μπλεομυκίνη

Ανταπόκριση στη χημειοθεραπεία

Το πέρασμα στην εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου

Οι καρκινοπαθείς πρέπει να διεκδικούν τα δικαιώματά τους

Παράγοντες που καθορίζουν τη θεραπευτική απόφαση στην ογκολογία

Νεφροτοξικότητα από τη χημειοθεραπεία

Πειράματα σε καρκινοπαθείς, σκοπιμότητες, οικονομικά κίνητρα και αποτελέσματα

Η θεραπεία του καρκίνου στα παιδιά πρέπει να είναι εξατομικευμένη

Είναι απαραίτητο το Oncotype DX στον καρκίνο μαστού;

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κυστίτιδα

Κυστίτιδα. Πρόληψη και θεραπεία κυστίτιδας, που είναι η φλεγμονή της ουροδόχου κύστεως, με φυσικούς τρόπους Η κυστίτιδα είναι η φλεγμονή της ουροδόχου κύστης ή του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ