Πολύ υγιεινό πιάτο με μακαρόνια
Σπαγγέτι με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί
Υλικά για 4 άτομα
500 γραμμάρια σπαγγέτι ολικής αλέσεως
3 Κουταλιές Σούπας βιολογικό ελαιόλαδο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
500 γραμμάρια σπανάκι χοντροκομμένο
200 ml κρασί λευκό βιολογικό
Αλάτι ανεπεξέργαστο θαλασσινό
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι μαύρο και κόκκινο
150 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί
3 Κουταλιές Σούπας άνηθο
Εκτέλεση
Βράζετε το σπαγγέτι και το σουρώνετε.
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και το σπανάκι για 3 λεπτά.
Σβήνετε με το κρασί, αλατοπιπερώνετε (μαύρο πιπέρι) και σιγοβράζετε για 4 λεπτά.
Ρίχνετε το σπαγγέτι στο τηγάνι με το σπανάκι και ανακατεύετε καλά.
Προσθέτετε το κατσικίσιο τυρί, αφού πρώτα το θρυμματίσετε με ένα πιρούνι, ανακατεύετε και πασπαλίζετε με άνηθο και κόκκινο πιπέρι και σερβίρετε.
by Savvi Diet
Διαβάστε περισσότερα
Γαρίδες με μακαρόνια – emedi.gr
Γιατί σε όλο τον κόσμο προτιμούν την ελληνική κουζίνα