Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΆσκηση και σπορΒιοσυντονισμός για την άνοια

Βιοσυντονισμός για την άνοια

Βιοσυντονισμός για την άνοια. Η άνοια και η νόσος Alzheimer μπορούν να αντιμετωπισθούν με ενεργειακές θεραπείες.

Βιοσυντονισμός για την άνοια

Ο Ρυθμιστής Ηλεκτρομαγνητικής Ενέργειας είναι μία βιοφυσική εφαρμογή που ενεργοποιεί τους μηχανισμούς αυτοΐασης του σώματος. Το σήμα με την πολυδιάστατη δομή που εκπέμπει συμβάλλει αποφασιστικά στην πρόληψη και στη θεραπεία της άνοιας.

Άνοια είναι η σταδιακή απώλεια μνήμης. Καθώς, κάποιος μεγαλώνει η μνήμη χειροτερεύει και μπορεί να υπάρχουν δυσκλίες στην ομιλία, στα συναισθήματα, αλλά και στην εκτέλεση των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Οι τύποι της άνοιας είναι πολλοί πολλοί: γεροντική άνοια (όταν καταστρέφονται, λόγω εκφύλισης, τα εγκεφαλικά κύτταρα), νόσος Αλτσχάιμερ, αγγειακή άνοια, άνοια με σωμάτια Lewy, μετωποκροταφική άνοια και ήπια γνωσιακή διαταραχή.

Τα κοινά συμπτώματα των τύπων άνοιας είναι η απώλεια της πρόσφατης μνήμης, η δυσκολία μάθησης και η αδυναμία έκτελεσης των καθημερινών δραστηριοτήτων, η κατάθλιψη, οι διαταραχές όρασης, ο αποπροσανατολισμός, η αδυναμία ομιλίας, το άγχος, η σύγχυση κ.ά.

Παράγοντες κινδύνου για άνοια είναι η κληρονομικότητα, ο διαβήτης τύπου 2, η υψηλή ή χαμηλή αρηριακή πίεση και η λήψη στατινών κ.ά.

Η μικροκυκλοφορία βοηθά τα κύτταρα να τρέφονται και να ελευθερώνουν τα απόβλητα. Η ανταλλαγή των ουσιών μεταξύ του αίματος και των κυττάρων του σώματος γίνεται στην περιοχή των τριχοειδών αγγείων.

Η φυσική αγγειακή θεραπεία του Ρυθμιστή Ηλεκτρομαγνητικής Ενέργειας δρα σε όλο το κυκλοφορικό σύστημα και ιδιαίτερα στην μικροκυκλοφορία και με συγκεκριμένη διέγερση βοηθά στην ενεργοποίηση της ρύθμισης της παροχής του αίματος. Έτσι, αποκαθιστά τη μειωμένη ή διαταραγμένη αιμάτωση και κυκλοφορία του οργανισμού βοηθώντας στην αιμάτωση των ιστών και των κυττάρων και δημιουργώντας μία γενική ανανέωση και αποτοξίνωση. Επίσης, αυξάνει την ΑΤΡ, την ενέργεια δηλαδή του κυττάρου και στη συγκεκριμένη περίπτωση των εγκεφαλικών κυττάρων.

Μαζί με την αύξηση της μικροκυκλοφορίας συστήνονται συμπληρώματα διατροφής για την υγεία του εγκεφάλου, ρύθμιση των ασθενειών που επιδεινώνουν την άνοια και η σωματική και νοητική άσκηση. Τα επιτραπέζια παιχνίδια, τα σταυρόλεξα, τα sudoku, η επαφή με άλλα άτομα και οι ομαδικές δραστηριότητες δρουν θεραπευτικά. Επίσης, η διατροφή με πλήρη λιπαρά είναι επιτακτική.

Η άνοια θεραπεύεται πια με φυσικούς, με σεβασμό στην ποιότητα ζωής και δεν είναι απαραίτητα τα χημικά φάρμακα που έχουν τόσες πολλές παρενέργειες κι επειδώνουν τη νόσο.

Η φυσική αγγειακή θεραπεία του Ρυθμιστή Ηλεκτρομαγνητικής Ενέργειας μπορεί να γίνεται και στο σπίτι.

Διαβάστε, πατώντας, εδώ, για τη φυσική αγγειακή θεραπεία του Ρυθμιστή Ηλεκτρομαγνητικής Ενέργειας

Υψηλής Ποιότητας Συμπλήρωμα Διατροφής για την άνοια

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε το υψηλής πιότητας συμπλήρωμα διατροφής για την άνοια

Brain Food EMEDI® 60 caps

Διαβάστε, επίσης,

Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και άνοια

Άνοια με σωμάτια Lewy

Μετωποκροταφική άνοια

Άνοια

Πώς η κατάθλιψη συνδέεται με την άνοια

Πώς η μουσική και ο διαλογισμός προστατεύουν από την άνοια

Τα αυγά βελτιώνουν και θεραπεύουν την άνοια

Τα δύσκολα επαγγέλματα κάνουν πρόληψη άνοιας

Πώς τα επιτραπέζια παιχνίδια βοηθούν στην άνοια

Τα ηρεμιστικά προκαλούν άνοια

Σταματήστε να δίνετε αγχολυτικά και αντιψυχωσικά για την άνοια

Κόλπο για να σταματήσετε την άνοια

Πώς η οικονομική κρίση προκαλεί άνοια

Γήρανση εγκεφάλου

Οι στατίνες έχουν πολλές παρενέργειες

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Θερίζουν οι καλοκαιρινές ιώσεις

Θερίζουν οι καλοκαιρινές ιώσεις. Πρόληψη και θεραπεία των καλοκαιρινών ιώσεων, για να μη σας χαλάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές. Καλοκαιρινές ιώσεις Θωρακίστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ