Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΦάρμακαΌλοι οι Έλληνες προτιμούν το ελληνικό φάρμακο

Όλοι οι Έλληνες προτιμούν το ελληνικό φάρμακο

Όλοι οι Έλληνες προτιμούν το ελληνικό φάρμακο. Τα ελληνικά φάρμακα, μοχλός για την ανάπτυξη και είναι και τα καλύτερα.

Όλοι οι Έλληνες προτιμούμε το ελληνικό φάρμακο

Τα ελληνικά φάρμακα είναι τα καλύτερα!

Ο Έλληνας ασθενής ήδη χρησιμοποιεί Ελληνικά Φάρμακα, εδώ και δεκαετίες. Το ίδιο συμβαίνει και με χιλιάδες ασθενείς σε περισσότερες από 60 χώρες στον κόσμο, όπου εξάγονται τα Ελληνικά Φάρμακα. Τα Ελληνικά Φάρμακα περιέχουν την αυθεντική δραστική ουσία που ενδείκνυται για την κατά περίπτωση νόσο και κυκλοφορούν στην Ελλάδα υπό τον έλεγχο του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.). Επίσης, παράγονται με τα υψηλότερα διεθνή standards σε υπερσύχρονα εργοστάσια στην Ελλάδα, ακολουθώντας όλα τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας, ενώ ελέγχονται από κορυφαίους επιστήμονες.

Ο Έλληνας προτιμάει το Ελληνικό Φάρμακο και όχι κάποιο φάρμακο από τρίτες χώρες

Στις ευρωπαϊκές χώρες και σε όλα τα προηγμένα κράτη του κόσμου το ζήτημα των πλαστών ή υποδεέστερων ποιοτικά φαρμάκων κυριαρχεί στη ατζέντα. Και αυτό συμβαίνει παρά τους ελέγχους που γίνονται. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν πρέπει να εκτεθεί σε κανένα κίνδυνο ο Έλληνας ασθενής. Επίσης, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του «τι στοιχίζει» και του «τι συμφέρει». Στο πραγματικό κόστος ενός εισαγόμενου φαρμάκου χαμηλής τιμής πρέπει να προστεθούν ότι δεν προσφέρει επενδύσεις, θέσεις εργασίας, εργοδοτικές εισφορές και προστιθέμενη αξία στην Ελλάδα, ενώ τα κέρδη φεύγουν στο εξωτερικό, αντί να επενδύονται στη χώρα.

Τα ελληνικά φάρμακα θα μειώσουν τη φαρμακευτική δαπάνη

Τα Ελληνικά Φάρμακα ενώ πωλούνται στο εξωτερικό σε χαμηλότερη τιμή, έχουν μεγαλύτερο κέρδος. Αυτό συμβαίνει γιατί εκεί οι Ελληνικές Φαρμακοβιομηχανίες εξοφλούνται εγκαίρως, χωρίς δηλαδή το σημαντικό χρηματικό κόστος που δυστυχώς αντιμετωπίζουν στη χώρα μας. Σε κάθε περίπτωση οι Ελληνικές Φαρμακοβιομηχανίες προσφέρουν στη χώρα μας τα προϊόντα που παράγουν σε ανταγωνιστικές τιμές, έτσι ώστε να μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη.

Καλούνται όλοι οι Έλληνες γιατροί να συνταγογραφούν Ελληνικά Φάρμακα στους ασθενείς τους

Οι γιατροί τα Ελληνικά Φάρμακα τα συνταγογραφούν με το όνομά τους εδώ και αρκετά χρόνια, γιατί τα εμπιστεύονται, όπως άλλωστε και οι γιατροί σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου. Τα Ελληνικά Φάρμακα κυκλοφορούν επί δεκαετίες στην Ελλάδα, ενώ βρίσκονται στα ράφια των φαρμακείων 60 και πλέον χωρών σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία και Καναδά.

Τα πλεονεκτήματα του Ελληνικού Φαρμάκου

Το Ελληνικό Φάρμακο είναι ευρωπαϊκό φάρμακο, γιατί παράγεται με απόλυτη συμμόρφωση προς τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Το μη ελληνικό μπορεί είτε να εισάγεται απευθείας από τρίτη χώρα, είτε να ανήκει σε μεγαλοεισαγωγέα που έχει την παραγωγή σε τρίτη χώρα με μόνο κριτήριο το χαμηλό κόστος παραγωγής.

Το «Ελληνικό Φάρμακο είναι και επώνυμο»

Το ελληνικό φάρμακο φέρει την υπογραφή μιας γνωστής, υπεύθυνης ελληνικής εταιρείας! Επώνυμο Ελληνικό Φάρμακο σημαίνει εμπορικό, αναγνωρίσιμο σήμα που πέρα από την αξία του φαρμάκου ενσωματώνει τη σχέση εμπιστοσύνης της παραγωγού εταιρείας με τους γιατρούς και τους ασθενείς. Το μη επώνυμο ανήκει σε μια άλλη αγορά όπου κυριαρχεί η έννοια της συμπίεσης του κόστους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια του ασθενή.

Ο Ε.Ο.Φ. είναι σε θέση να ελέγξει την πληρότητα των υποβαλλόμενων φακέλων και να κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους. Όμως δύσκολα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την αθρόα εισαγωγή ανώνυμων φαρμάκων σε περίπτωση που αυτά επικρατήσουν και κατακλύσουν την αγορά. Ακόμα και πιο προηγμένες χώρες από την Ελλάδα στον τομέα του ελέγχου φαρμάκων, με πολύ καλύτερες υποδομές, διαδικασίες και με αντίστοιχους πολυάνθρωπους οργανισμούς, δεν τα έχουν καταφέρει.

Ασφάλεια ελληνικών φαρμάκων

Τα Ελληνικά Φάρμακα κυκλοφορούν επί σειρά ετών χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Όλες οι Ελληνικές Φαρμακευτικές Εταιρείες έχουν τις απαραίτητες μελέτες για τα σκευάσματά τους. Οι μελέτες βιοϊσοδυναμίας αποτελούν απαραίτητο στοιχείο για την έγκριση της άδειας κυκλοφορίας ενός φαρμακευτικού σκευάσματος. Τα Ελληνικά Φάρμακα κυκλοφορούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας. Δυστυχώς για κάποια εισαγόμενα φάρμακα εκφράζονται φόβοι για πλαστές μελέτες.

Οι Έλληνες να προτιμούν τα Ελληνικά Φάρμακα

Η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία είναι η μοναδική νησίδα παραγωγής προστιθέμενης αξίας στον κλάδο της υγείας. Το Ελληνικό Φάρμακο και η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας. Η συνολική επίδραση του Ελληνικού Φαρμάκου στο ΑΕΠ της Ελλάδας ξεπερνά σήμερα τα €2,8 δις. Η συνολική επίδραση του Ελληνικού Φαρμάκου στην απασχόληση αγγίζει τις 53.100 θέσεις εργασίας, με περισσότερους από 10.000 εργαζομένους να απασχολούνται απευθείας στην Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία.

Όλοι οι Έλληνες ασθενείς ζητούν ελληνικά φάρμακα

Όλοι οι Έλληνες γιατροί συνταγογραφούν ελληνικά φάρμακα

Όλοι οι Έλληνες φαρμακοποιοί προτείνουν τα ελληνικά φάρμακα

Να διαβάζετε πάντα το spc του φαρμάκου και όλες τις πληροφορίες, καθώς και τις ανεπιθύμητες ενέργειες και παρενέργειες, πριν αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

Πηγή

http://www.elliniko-farmako.gr/

Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για την Υγεία σας

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για την Υγεία σας

Διαβάστε, επίσης,

Δερματικές αντιδράσεις φαρμάκων

Οι κινολόνες έχουν πολλές παρενέργειες

Σταματήστε να φαρμακώνεστε

Η τοξικότητα των κυτταροστατικών φαρμάκων

Η κάνναβη μειώνει τη χρήση συνταγογραφούμενων φαρμάκων

Η τοξικότητα των κυτταροστατικών φαρμάκων

Έχει η παρακεταμόλη παρενέργειες;

Πρόβλεψη ανεπιθύμητων ενεργειών των φαρμάκων

Προσοχή το Revlimid έχει πολλές παρενέργειες

Η λίστα των φαρμάκων που αλληλεπιδρούν με το γκρέιπφρουτ

Σύνδρομο τοξικής καταπληξίας

Σύνδρομο Stevens-Johnson

Βότανα και φυσικές θεραπείες

Τα φάρμακα προκαλούν ανεπάρκεια βιταμινών

Η αιματολογική τοξικότητα από τις χημειοθεραπείες

Προσοχή!!! Σταματήστε να κάνετε απεικονιστικές εξετάσεις με σκιαγραφικά

Σταματήστε να παίρνετε φάρμακα για την καταστολή των οξέων του στομάχου

Τα συμβατικά φάρμακα είναι υπεύθυνα για καρκινογένεση

Γιατί δεν πρέπει να τρώτε γκρέιπφρουτ μαζί με τις στατίνες

Τα ηρεμιστικά προκαλούν άνοια

Υγεία από το φαρμακείο της φύσης

Ηπατίτιδα από φάρμακα

Φάρμακα και ηλικιωμένοι

Τι πρέπει να προσέχετε όταν παίρνετε αγχολυτικά και ηρεμιστικά

Τα αντιβιοτικά δεν είναι καραμέλες

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο γεράνι

Αιθέριο έλαιο γεράνι. Το αιθέριο έλαιο γερανιού χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για τα πολλά οφέλη του για την υγεία Το αιθέριο έλαιο γεράνι χρησιμοποιείται για τη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ