Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕναλλακτικές ΘεραπείεςAntistress ΘεραπείεςΗ πιο ισχυρή αντιστρές τεχνική

Η πιο ισχυρή αντιστρές τεχνική

Aλλάξτε την διάθεση, τη συμπεριφορά, ακόμη και συνείδησή σας


H πιο ισχυρή από όλες τις αντι-στρες τεχνικές  είναι μια ασυνήθιστη τεχνολογία ήχου που ονομάζεται “binaural beats”. 
Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί τον ήχο σε συχνότητες που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για  ηρεμία,  γαλήνη και χαλάρωση. Είναι πραγματικά απίστευτο. Με τους ήχους αυτούς ως δια μαγείας εξαφανίζεται το άγχος. Οι ήχοι μπορούν να αναπαραχθούν και με MP3 που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Binaural Beat.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
-Μην ακούτε Binaural Beats κατά την οδήγηση, ή οποιαδήποτε άλλη εργασία που απαιτεί συγκέντρωση.
-Μην ακούτε Binaural Beats αν έχετε επιληψία.
-Τα άτομα με παθήσεις της καρδιάς ή χρήση φαρμάκων που αλλάζουν την διάθεση θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό πριν από την προσπάθεια.
Πώς λειτουργεί
Όταν δύο τόνοι συγκεκριμένων συχνοτήτων παίζονται μέσω ακουστικών, ο εγκέφαλος μπορεί να μπερδευτεί και να παράγει το δικό του φανταστικό τόνο-μια τρισδιάστατη ψευδαίσθηση ήχου που ακούγεται μόνο μέσα στο κεφάλι του ακροατή. 
Οι συχνότητες που παράγονται από αυτό το φαινόμενο είναι γνωστές ως Binaural Beats.
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο εγκέφαλος δεν έχει συνηθίσει να ακούει συχνότητες σε κάθε αυτί τόσο κοντά μεταξύ τους και με τόση ένταση. Αυτοί οι ήχοι δεν απαντούν στη φύση και έτσι ένας μηχανισμός στον εγκέφαλό μας δεν έχει εξελιχθεί για να τους καταλάβουμε. 
Αντ ‘αυτού, ο ανώτερος ελαιώδης πυρήνας, η περιοχή του εγκεφάλου η οποία ελέγχει την τρισδιάστατη αντίληψη ήχου, γεφυρώνει τη διαφορά μεταξύ των διαφόρων συχνοτήτων σε Binaural Beats με ένα κοινό “τρίτο τόνο” σε μια προσπάθεια για την ομαλοποίηση αυτού του ήχου σε κάτι που μπορεί να καταλάβει. 
Το πιο περίεργο είναι ότι κάθε πρόσωπο ακούει τον “τρίτο τόνο» με διαφορετικό τρόπο: Τα άτομα με νόσο του Πάρκινσον δεν μπορούν να τον ακούσουν καθόλου. Οι γυναίκες ακούν διαφορετικούς ήχους, ανάλογα με τη φάση του έμμηνου κύκλου τους.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Χρησιμοποιήστε τα ακουστικά ενώ ακούτε.
Οι Binaural beats επηρεάζουν τα εγκεφαλικά κύματα  άμεσα και μπορεί να αλλάξουν την διάθεση, τη συμπεριφορά, ακόμη και συνείδηση. 
Βιβλιογραφία
www.greatnesscircle.com
Απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί binaural beats
 
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/dX_xgkv9MT8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροHand Tutor
Επόμενο άρθροH θεωρία της μυϊκής σύγχυσης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πένες αλά κρεμ

Πένες αλά κρεμ. Οι πένες αλά κρεμ είναι ένα νόστιμο πιάτο κι έχει πολλά οφέλη για την υγεία Πένες αλά κρεμ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ: Το κοτόπουλο, το οποίο ανήκει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ