Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνικά θέματαΚοινωνίαΠώς θα δαμαστούν οι κυκλώνες;

Πώς θα δαμαστούν οι κυκλώνες;

Πώς θα δαμαστούν οι κυκλώνες; Οι κυκλώνες πλήττουν, κυρίως, το Βόρειο Ατλαντικό και το Νοτιοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό.

Πώς θα δαμαστούν οι κυκλώνες;

Οι επιστήμονες προσπαθούν να αναπτύξουν τεχνικές παρέμβασης για να δαμάσουν τους καταστροφικούς αυτούς κυκλώνες.

Όχι, δεν παρεμβαίνουν στους ίδιους τους κυκλώνες, αλλά, στα σύννεφα που τους δημιουργούν.

Τα σύννεφα αυτά καλύπτουν το ένα τέταρτο των ωκεανών και λόγω της θερμοκρασίας που επικρατεί στην επιφάνεια της θάλασσας δημιουργούνται οι κυκλώνες.

Σκέφτηκαν λοιπόν να αυξήσουν την ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας που αντανακλάται από τα σύννεφα, ώστε να υπάρχουν λιγότερα αποθέματα ενέργειας. Συγκεκριμένα, ειδικά επανδρωμένα αεροσκάφη θα ψεκάζουν τα σύννεφα με μικροσκοπικές σταγόνες θαλασσινού νερού κι έτσι μεγαλύτερες ποσότητες ακτινοβολίας θα αντανακλώνται πίσω στο διάστημα κι έτσι δεν θα αυξάνεται η θερμοκρασία στην επιφάνεια των ωκεανών.

Ήδη, στους Ολυμπιακούς αγώνες στην Κίνα οι επιστήμονες είχαν παρέμβει στη σύσταση των νεφών για τον έλεγχο των βροχοπτώσεων.

HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) 

Το πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (π.χ. HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ), αλλά, ακόμη και για επιτήρηση (surveillance).

Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (π.χ. υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 – 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

Το πρόγραμμα HAARP αποτελεί αμερικανικό «υπερόπλο» μαζικής καταστροφής, το οποίο μέσω εσκεμμένης διέγερσης της ιονόσφαιρας επιτυγχάνει επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας (ψυχοτρονικό όπλο), την πρόκληση καιρικών φαινομένων, σεισμών (περιβαλλοντικό/γεωφυσικό όπλο), κτλ.

Παρόμοια με το HΑARP ιονοσφαιρικά συστήματα είναι το EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) με εγκαταστάσεις στο Τρόμσο της Νορβηγίας (μέλη Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Ιαπωνία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Κίνα), καθώς επίσης και το Ρωσικό SURA-Sura Ionospheric Heating Facility. Παρόμοιο σύστημα υπάρχει και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.

Οι συνωμοσιολόγοι και οι ψεκασμένοι λένε ότι η Ελλάδα έχει ένα ισχυρότατο όπλο “ηλεκτρομαγνητικού παλμού” / electromagnetic pulse (EMP).

Μαντέψτε… Ποιο είναι το Υπερόπλο στην Ελλάδα;

Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για την Υγεία σας

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για την Υγεία σας

Διαβάστε, επίσης,

Απαλλαγείτε από τις καρκινογόνες ουσίες στο σπίτι σας

Τα πλαστικά είναι υπεύθυνα για πολλές ασθένειες

Παγκοσμιοποίηση και καρκίνος

Επικίνδυνη ουσία σε αντικείμενα γενικής χρήσεως

Γνωστοί παράγοντες που προκαλούν καρκίνο

Ο κίνδυνος από τα πλαστικά για τα παιδιά

Οι σακούλες επικίνδυνες για τις Caretta caretta

Ενδείξεις καθαρής θάλασσας

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Παθήσεις προστάτη και κατώτερου ουροποιητικού συστήματος

Παθήσεις προστάτη και κατώτερου ουροποιητικού συστήματος. Οι πιο συχνές είναι η υπερπλασία προστάτη, η προστατίτιδα και ο καρκίνος προστάτη Γράφει η  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ