Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Ultherapy

Μη επεμβατική μέθοδος για την αισθητική του προσώπου
Η Ultherapy είναι μια μη επεμβατική διαδικασία για την αισθητική του προσώπου και για τη σύσφιξη του δέρματος του λαιμού.
Η Ulthera έλαβε έγκριση από τον FDA τον Σεπτέμβριο του 2009.
Παρέχει μια εναλλακτική λύση για την αισθητική του δέρματος, αντί για θεραπεία με λέιζερ, botox, λιποαναρρόφηση και λίφτινγκ.
Η διαδικασία χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων. Οι υπέρηχοι μπορεί να διαπεράσουν το σώμα, χωρίς να καταστρέφουν τα  παρεμβαίνοντα όργανα. Οι  Υπέρηχοι χρησιμοποιούνται  συνηθέστερα στην ιατρική απεικόνιση για σάρωση των εσωτερικών οργάνων.

Πώς λειτουργεί η Ultherapy

Οι υπέρηχοι χρησιμοποιούνται για να απεικονίσουν πρώτα και στη συνέχεια να σφίξουν το δέρμα. Η  οπτικοποίηση επιτρέπει σε ένα χειρουργό να δει τον ιστό κάτω από το δέρμα και να παρακολουθεί την ακριβή δομή που πρέπει να θεραπευθεί, με προσεκτικά βαθμονομημένα επίπεδα ενέργειας.
Όταν οι υπέρηχοι κατευθύνονται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος προς το στρώμα που ονομάζεται χόριο, διαταράσσει το στρώμα με τη δόνηση και το χαμηλό επίπεδο θερμότητας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παράγεται περισσότερο κολλαγόνο και νέα κύτταρα του δέρματος.
Η διαδικασία αναγεννά το κολλαγόνο και αποτελεσματικά επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.
Η Ultherapy χρησιμοποιεί την αντίδραση του οργανισμού θεραπεία για ήπια, σταδιακή και αξιόπιστη αποκατάσταση του δέρματος και των υποκείμενων στιβάδων  του.

Χρόνος θεραπείας

Η διαδικασία Ultherapy διαρκεί 30 λεπτά και το κόστος είναι περίπου 700 ευρώ. Δεν υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διακοπής ή μετά από αυτήν.
Κάποια βελτίωση είναι αισθητή αμέσως, αλλά η πλήρης αναδόμηση διαρκεί 2-3 μήνες, και το  κολλαγόνο ανανεώνεται και συμπληρώνεται με νέο, ισχυρότερο κολλαγόνο δίνοντας στο δέρμα σφριγηλότητα και προκαλεί λείανση των ρυτίδων.

Παρενέργειες

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αισθάνονται τίποτα περισσότερο από ένα αίσθημα καύσου. Μερικοί ασθενείς μπορεί να έχουν  κάποιο οίδημα και ερυθρότητα μετά την διαδικασία, η οποία υποχωρεί μέσα σε μια ημέρα ή δύο.
Η Ultherapy συνιστάται όταν θα αρχίσουμε να βλέπουμε κάποια χαλάρωση και ρυτίδες στο πρόσωπο, εκτός από τις ρυτίδες έκφρασης. Σε γενικές γραμμές αυτό συμβαίνει μετά την ηλικία των 40 ετών.
Παρακολουθήστε το βίντεο…
[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/V2qPL_zeTaI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροVEGF υποδοχείς
Επόμενο άρθροUlmus campestris
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συκιά

Συκιά. Τα οφέλη στην Υγεία από τη συκιά είναι πολλά και ποικίλα και πολύ σημαντικά. Η συκιά ή Συκή η καρική ή Συκή η κοινή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ