Ρυζόγαλο με μπόλικη κανέλα. Η καλύτερη και πιο υγιεινή συνταγή για ρυζόγαλο με καστανό ρύζι και βιολογική κανέλα που θα σας ξετρελάνει
Ρυζόγαλο με μπόλικη κανέλα
Υλικά
- 8 κουταλιές σούπας βιολογικό καστανό ρύζι
- 2 φλιτζάνια νερό πηγής
- 8 φλιτζάνια βιολογικό γάλα πλήρες
- 1 φλιτζάνι ακατέργαστη βιολογική ζάχαρη
- 4 κουταλιές σούπας βιολογικό κορν φλάουρ
- 2 βιολογικές βανίλιες
- Βιολογική κανέλα
Εκτέλεση
- Πλένετε το ρύζι και το βράζετε με το νερό για 10 λεπτά.
- Ρίχνετε τα 7 φλιτζάνια γάλα στο ρύζι και το αφήνετε να σιγοβράσει για 15 λεπτά ανακατεύοντας, συχνά.
- Ρίχνετε τη ζάχαρη στο ρύζι.
- Διαλύετε το κορν φλάουρ με το υπόλοιπο γάλα και το ρίχνετε στην κατσαρόλα.
- Βράζετε το ρυζόγαλο για ακόμη 10-15 λεπτά ανακατεύοντας, συνέχεια, μέχρι να πήξει.
- Τραβάτε την κατσαρόλα από τη φωτιά ρίχνετε τις βανίλιες και ανακατεύετε για λίγο.
- Σερβίρετε σε 10 μπολ και το πασπαλίζετε με μπόλικη κανέλα.
by Savvi Diet
Τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα
Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα βιολογικά προϊόντα
Διαβάστε, επίσης,
Κανέλα
Υγιεινό ρυζόγαλο