Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑισθητική και υγείαΦωτοανάπλαση για θεραπεία προσώπου

Φωτοανάπλαση για θεραπεία προσώπου

Φωτοανάπλαση για θεραπεία προσώπου. Η ανώδυνη θεραπεία προσώπου για όμορφο και νεανικό πρόσωπο, χωρίς ρυτίδες
Φωτοανάπλαση για όμορφο και νεανικό πρόσωπο
Η φωτοανάπλαση δίνει την δυνατότητα να απαλλαγούμε από τις λεπτές ρυτίδες και να αποκτήσουμε φωτεινό, λείο δέρμα χωρίς κηλίδες, θαμπάδα και ευρυαγγείες.
Η φωτοαναζωογόνηση ή φωτοανάπλαση είναι μια καλλυντική θεραπεία που χρησιμοποιεί λέιζερ, έντονο παλμικό φως (IPL-Intense Pulsed Light) ή φωτοδυναμική θεραπεία για τη βελτίωση της όψης του δέρματος. Μπορεί να μειώσει την ερυθρότητα του δέρματος, τις κηλίδες και τις βλάβες από τον ήλιο για να δώσει μια ομοιόμορφη, πιο λαμπερή επιδερμίδα.
Οι συνεδρίες είναι σύντομες, τελείως ανώδυνες. Επίσης, δεν προκαλείται ερεθισμός και δεν επηρεάζονται οι καθημερινές δραστηριότητες.
Το φωτογηρασμένο δέρμα, συνήθως, εμφανίζει πολλά προβλήματα: δυσχρωμίες, μείωση της ελαστικότητας, διευρυμένοι πόροι και τηλεαγγειεκτασίες.
Τα προβλήματα αυτά αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με τη θεραπεία της φωτοανάπλασης με έντονο παλμικό φως, με την οποία γίνεται ανανέωση του δέρματος.
Η φωτοανάπλαση εξελίχθηκε σημαντικά τα τελευταία 2 χρόνια και είναι μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους κατά της γήρανσης και εφαρμόζεται, κυρίως, σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια, προσαγωγούς, γόνατα, αλλά και στην περιοχή γλουτών.
Η θεραπεία απαιτεί, συνήθως, 3-5 συνεδρίες που επαναλαμβάνονται ανά 3 εβδομάδες. Κάθε συνεδρία διαρκεί 7-10 λεπτά και είναι ανώδυνη.
Είναι κατάλληλη τεχνική για άνδρες και γυναίκες.
Διαβάστε, επίσης,
www.emedi.gr
Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροΗ κατάθλιψη είναι κολλητική
Επόμενο άρθροΔίαιτα με σούπες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Παθήσεις προστάτη και κατώτερου ουροποιητικού συστήματος

Παθήσεις προστάτη και κατώτερου ουροποιητικού συστήματος. Οι πιο συχνές είναι η υπερπλασία προστάτη, η προστατίτιδα και ο καρκίνος προστάτη Γράφει η  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ