Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΚλασική ΙατρικήΠλαστική ΧειρουργικήΦωτοανάπλαση για θεραπεία προσώπου

Φωτοανάπλαση για θεραπεία προσώπου

Η ανώδυνη θεραπεία προσώπου
Φωτοανάπλαση για όμορφο και νεανικό πρόσωπο
Η φωτοανάπλαση δίνει την δυνατότητα να απαλλαγούμε από τις λεπτές ρυτίδες και να αποκτήσουμε φωτεινό, λείο δέρμα χωρίς  κηλίδες, θαμπάδα και  ευρυαγγείες.
Οι συνεδρίες είναι σύντομες, τελείως ανώδυνες. Επίσης, δεν προκαλείται ερεθισμός και δεν επηρεάζονται οι  καθημερινές  δραστηριότητες.
Το φωτογηρασμένο δέρμα συνήθως εμφανίζει πολλά προβλήματα: δυσχρωμίες,  μείωση της ελαστικότητας, διευρυμένοι πόροι και τηλεαγγειεκτασίες.
Τα προβλήματα αυτά αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με τη θεραπεία της φωτοανάπλασης με έντονο παλμικό φως, με την οποία γίνεται ανανέωση του δέρματος.
Η φωτοανάπλαση εξελίχθηκε σημαντικά τα τελευταία 2 χρόνια και είναι μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους κατά της γήρανσης και εφαρμόζεται κυρίως, σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια, προσαγωγούς, γόνατα, αλλά και στην περιοχή γλουτών.
Η θεραπεία απαιτεί συνήθως 3-5 συνεδρίες που επαναλαμβάνονται ανά 3 εβδομάδες. Κάθε συνεδρία διαρκεί 7-10 λεπτά και είναι ανώδυνη.
Είναι κατάλληλη τεχνική για άνδρες και γυναίκες.
www.emedi.gr
Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροΗ κατάθλιψη είναι κολλητική
Επόμενο άρθροΔίαιτα με σούπες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πένες αλά κρεμ

Πένες αλά κρεμ. Οι πένες αλά κρεμ είναι ένα νόστιμο πιάτο κι έχει πολλά οφέλη για την υγεία Πένες αλά κρεμ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ: Το κοτόπουλο, το οποίο ανήκει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ