Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΔιώξτε τα επίμονα παχάκια χωρίς χειρουργείο

Διώξτε τα επίμονα παχάκια χωρίς χειρουργείο

Print Friendly, PDF & Email

Μεταμορφώστε το σώμα σας χωρίς χειρουργείο

Πείτε αντίο στα επίμονα παχάκια με coolsculpting

Τι είναι το coolsculpting;

Το coolsculpting είναι μια αποτελεσματική και εντελώς αναίμακτη μέθοδος λιποαναρρόφησης.

Το ελεγχόμενο ψύχος στα λιποκύτταρα τα οδηγεί σε απόπτωση και φαγοκυττάρωση. Έτσι σε ένα συγκεκριμένο σημείο προκαλείται μόνιμη λιπόλυση. Είναι με απλά λόγια είναι μια βιολογική λιποαναρρόφηση που γίνεται στα επίμονα παχάκια που αντιστέκονται στη δίαιτα και την άσκηση.

Το coolsculpting γίνεται μια φορά και τα αποτελέσματα φαίνονται μετά την τέταρτη εβδομάδα.

Το coolsculpting είναι στοχευμένη θεραπεία που χρησιμοποιεί το ελεγχόμενο ψύχος για να στοχεύσει και να κρυσταλλοποιήσει τα λιπώδη κύτταρα, αφήνοντας τα υπόλοιπα κύτταρα και τους ιστούς ανέπαφα.

Η διαδικασία του coolsculpting

Η διαδικασία είναι αναίμακτη, ανώδυνη και γρήγορη, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις δραστηριότητές σας, χωρίς να απαιτείται ανάρρωση.

Το μηχάνημα στοχεύει την περιοχή που δουλεύεται.  Αυτό που νιώθει κάποιος είναι ένα ”ρούφηγμα” στην περιοχή. Η θεραπεία διαρκεί από μισή ώρα μέχρι δύο ώρες, ανάλογα με την περιοχή και την έκταση της περιοχής που δουλεύεται.

Στην περιοχή αυτή εξακολουθεί να υπάρχει ένα μικρό μούδιασμα που διαρκεί επτά έως δέκα ημέρες και μια μικρή ερυθρότητα που διαρκεί μισή ώρα περίπου.

Μετά τη θεραπεία τα λιποκύτταρα υφίστανται απόπτωση και φαγοκυτταρώνονται από άλλα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον τα εναπομείναντα λιποκύτταρα συρρικνώνονται κι έτσι μειώνεταο αισθητά το στρώμα του λίπου, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακή αλλαγή στο σχήμα του σώματος.

Σημειωτέον, ότι με το coolsculpting δεν υπάρχουn μελανιές, οίδημα και πόνος, όπως μe την λιποαναρρόφηση. Επιπρόσθετα δεν υπάρχει χαλάρωση του δέρματος γιατί η ψύξη κάνει σύσφιγξη. Βέβαιa αν ήδη υπάρχει μια μεγάλη χαλάρωση στην κοιλιά το μηχάνημα ούτε θα τη βελτιώσει ούτε θα τη επιδεινώσει.

Το κόστος ξεκινά από 1.500 ευρώ ανάλογα με την περιοχή.


Αντενδείξεις του coolsculpting

  • Οι κήλες στην περιοχή της κοιλιάς
  • Το σύνδρομο Raynold’s
  • H κρυοαιμοσφαιριναιμία
  • Πρόσφατες ουλές στην περιοχή

Διαβάστε, επίσης,

Λιποαναρρόφηση με ραδιοσυχνότητες

Κοιλιοπλαστική

Ultherapy

www.emedi.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πονοκέφαλος στα παιδιά

Ο πονοκέφαλος στα παιδιά μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας ποικιλίας καταστάσεων υγείας. Η πιο συχνή αιτία είναι συνήθως η ημικρανία, ο πονοκέφαλος τάσης, το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ