Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΤο νοστιμότερο ψητό συκώτι

Το νοστιμότερο ψητό συκώτι

Print Friendly, PDF & Email

Το ψητό συκώτι είναι μια γευστική απόλαυση που δίνει πολύ σίδηρο

Το μοσχαρίσιο συκώτι για να γίνει νόστιμο πρέπει να καθαριστεί καλά και να απομακρυνθούν τα αγγεία…

Το συκώτι για να γίνει τρυφερό και να αποβάλλει την έντονη γεύση από τα εντόσθια είναι να το βουτήξετε για 10 λεπτά μέσα σε αγελαδινό γάλα… (όχι παραπάνω)…

Μετά ρίξτε του ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψήστε το…

Προτιμήστε το μέτρια ψημένο με μπόλικο λεμόνι για να απορροφηθεί ο σίδηρος…

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πολύ νόστιμο!!!

Διαβάστε, επίσης,

Τα πιο νόστιμα παϊδάκια

Το νοστιμότερο σουβλιστό αρνί

Το πιο νόστιμο κοκορέτσι

Η νοστιμότερη μαγειρίτσα

Κόκκινο κρέας με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί

Οι βιταμίνες που περιέχουν τα εντόσθια

www.emedi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Νευρίνωμα Morton

Το νευρίνωμα Morton είναι μια πάχυνση του ιστού που περιβάλλει το μικρό νεύρο που οδηγεί στα δάχτυλα των ποδιών. Το νευρίνωμα Morton είναι μια...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ