Το νοστιμότερο ψητό συκώτι. Το ψητό συκώτι είναι μια γευστική απόλαυση που δίνει πολύ σίδηρο και πρέπει να είναι βιολογικό
Το νοστιμότερο ψητό συκώτι
Το μοσχαρίσιο συκώτι για να γίνει νόστιμο πρέπει να καθαριστεί καλά και να απομακρυνθούν τα αγγεία…
Το συκώτι για να γίνει τρυφερό και να αποβάλλει την έντονη γεύση από τα εντόσθια είναι να το βουτήξετε για 10 λεπτά μέσα σε βιολογικό αγελαδινό γάλα… (όχι παραπάνω)…
Μετά ρίξτε του ιωδιούχο ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο βιολογικό μαύρο πιπέρι και ψήστε το…
Προτιμήστε το μέτρια ψημένο με μπόλικο λεμόνι για να απορροφηθεί ο σίδηρος…
Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πολύ νόστιμο!!!
Τα κατάλληλα βιολογικά τρόφιμα για την υγεία σας
Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα βιολογικά τρόφιμα για την υγεία σας
Διαβάστε, επίσης,
Κόκκινο κρέας με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί