Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΤο νοστιμότερο ψητό συκώτι

Το νοστιμότερο ψητό συκώτι

Το ψητό συκώτι είναι μια γευστική απόλαυση που δίνει πολύ σίδηρο

Το μοσχαρίσιο συκώτι για να γίνει νόστιμο πρέπει να καθαριστεί καλά και να απομακρυνθούν τα αγγεία…

Το συκώτι για να γίνει τρυφερό και να αποβάλλει την έντονη γεύση από τα εντόσθια είναι να το βουτήξετε για 10 λεπτά μέσα σε αγελαδινό γάλα… (όχι παραπάνω)…

Μετά ρίξτε του ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψήστε το…

Προτιμήστε το μέτρια ψημένο με μπόλικο λεμόνι για να απορροφηθεί ο σίδηρος…

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πολύ νόστιμο!!!

Διαβάστε, επίσης,

Τα πιο νόστιμα παϊδάκια

Το νοστιμότερο σουβλιστό αρνί

Το πιο νόστιμο κοκορέτσι

Η νοστιμότερη μαγειρίτσα

Κόκκινο κρέας με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί

Οι βιταμίνες που περιέχουν τα εντόσθια

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Η ενημέρωση των καρκινοπαθών

Η ενημέρωση των καρκινοπαθών. Ένας από τους πιο δύσκολους ρόλους ενός Ογκολόγου είναι η ενημέρωσή τους για την ασθένειά τους Γράφει η  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ