Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΝέες θεραπείες για την αναζωογόνηση του δέρματος

Νέες θεραπείες για την αναζωογόνηση του δέρματος

Η τεχνολογία προσφέρει καινοτόμες θεραπείες για την αναζωογόνηση του δέρματος

 

Αναζωογόνηση του δέρματος με ραδιοσυχνότητες RF (Radio frequency)

Αν χρειάζεστε ανανέωση στο πρόσωπό σας, υπάρχει μια νέα καινοτόμος ελάχιστα επεμβατική θεραπεία  με  ραδιοσυχνότητες RF,  η οποία αναζωογονεί το δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητά του.

Η θεραπεία γίνεται µε Micro Νeedling RF που διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του οργανισμού μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, αναπλάθοντας το κατεστραμμένο δέρμα και κάνοντάς το να δείχνει ξανά λαμπερό και υγιές.

Η θεραπεία µε ραδιοσυχνότητες  ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης του δέρματος, τις κηλίδες, τις ρυτίδες, τις ραγάδες, τις ουλές ακμής και τη χαλάρωση του δέρματος του προσώπου αλλά και του σώματος.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, με την προηγμένη τεχνολογία Micro Νeedling RF, οι ραδιοσυχνότητες   προκαλούν θερμική διέγερση στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος  αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα.

Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε όλο το πρόσωπο, τις  παρειές, τις περιοχές γύρω από τα μάτια και το σαγόνι. Εκτός από το πρόσωπο, επίσης, εφαρμόζεται στο λαιμό, το ντεκολτέ, στα χέρια και σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρώπινου σώματος.

Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα μετά τη θεραπεία με σαφή βελτίωση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος, μείωση των ρυτίδων και των δυσχρωμιών.

Η αναδόμηση του δέρματος, όμως, είναι μια διαδικασία η οποία εξελίσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη θεραπεία.

Η θεραπεία είναι ασφαλής, ανώδυνη για τον ασθενή με τη βοήθεια της παράλληλης θεραπείας με κεφαλή ψύξης και οικονομικά προσιτή, προσφέροντας μια λαμπερή επιδερμίδα μέσω της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης του δέρματος. Η θεραπεία δεν επηρεάζει τις καθημερινές δραστηριότητες. Μετά την εφαρμογή της, αναπτύσσεται ελαφρά ερυθρότητα και οίδημα που όμως υποχωρούν άμεσα.

H θεραπεία με Micro Νeedling RF πλεονεκτεί συγκρίνοντάς την με άλλες θεραπείες ανάπλασης του δέρματος διότι:

•           είναι ανώδυνη

•           απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας,

•           διεισδύει σε επιλεκτικό βάθος 0,5-3,00 mm στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος

•           διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης

•           δεν επηρεάζει την επιδερμίδα

•           ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος

•           εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμη και το καλοκαίρι

•           έχει το μικρότερο κίνδυνο δημιουργίας επιπλοκών όπως η μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση.


Αναζωογόνηση του δέρματος με FRAXEL  LASER

Ένα ακόμη νέο όπλο για την αναζωογόνηση του ανθρώπινου δέρματος είναι το fraxellaser.

Πρόκειται για laser νέας τεχνολογίας για την ανάπλαση του δέρματος.

Η θεραπεία με το fraxel εφαρμόζεται σε ασθενείς με λεπτές ρυτίδες, ουλές ακμής, ρυτίδες έκφρασης, χαλάρωση, ουλές, μέλασμα, χλόασμα, φακίδες και κηλίδες.

Το fraxel χρησιμοποιείται με απόλυτη επιτυχία όχι μόνο στην περιοχή του προσώπου, αλλά και στο λαιμό, τα χέρια, το στήθος αλλά και σε άλλες περιοχές του σώματος, όπου τα laser προηγούμενης γενιάς δεν είχαν εφαρμογή, λόγω του κινδύνου εκτεταμένων βλαβών στις δομές του δέρματος.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του fraxel είναι η σημαντική βελτίωση των ραγάδων, εκεί όπου όλες οι άλλες μέθοδοι είχαν μέχρι τώρα φτωχά αποτελέσματα.

Το fraxel παράγει μέσω χιλιάδων μικροδεσμών laser μικροσκοπικές βαθιές στήλες ανάπλασης στο δέρμα, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται τα παλαιά, επιδερμικά κύτταρα με τις αλλοιώσεις γήρανσης ή χρωματικών βλαβών και να ενεργοποιείται ο μηχανισμός ανάπλασης και η παραγωγή κολλαγόνου.

Αφήνει ανέπαφη την επιδερμίδα, διεισδύοντας βαθύτερα στο δέρμα, ενώ λόγω των κενών ανάμεσα στις μικροδέσμες του laser, επεμβαίνει στο 20% με 30% της επιφάνειας του δέρματος, αφήνοντας σημαντικό ποσοστό ινοβλαστών ανεπηρέαστο. Έτσι εξασφαλίζει ομαλή και ταχεία ανάπλαση της επιδερμίδας.

Μετά τη θεραπεία με fraxel, καλό θα ήταν να αποφύγετε την ηλιακή ακτινοβολία για κάποιες ημέρες, για να μην προκαλέσετε ερεθισμό στο δέρμα σας. Η χρήση αντηλιακής κρέμας θεωρείται απαραίτητη.

Το δέρμα του κάθε ασθενούς είναι διαφορετικό, ωστόσο κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων συνιστώνται τρεις με πέντε συνεδρίες, οι οποίες καλό είναι να απέχουν μεταξύ τους από δύο μέχρι έξι εβδομάδες.

Αναζωογόνηση του δέρματος με FRAXEL  LASER

Διαβάστε, επίσης,

Μάσκα για λεύκανση προσώπου

Μυστικά ομορφιάς για να κρύψετε τις ατέλειες στο πρόσωπό σας

Μάσκα τριαντάφυλλου για μεικτά δέρματα

Μάσκα μπανάνας για λιπαρά δέρματα

Φακίδες

Κόλπα για τις σακούλες κάτω από τα μάτια

Απαλλαγείτε από τις γεροντικές κηλίδες

Χλόασμα

Αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου

Εξαφανίστε τους μαύρους κύκλους

Τα βλαστοκύτταρα στην πλαστική χειρουργική

Λαμπερό δέρμα στις δύσκολες μέρες

Δερμοαπόξεση

Ειδικές κρέμες προσώπου

Bλεφαρόπτωση

Ultherapy

Κρέμες ματιών

Θεραπεία προσώπου με ζωντανά σαλιγκάρια

Κρέμα σώματος για ουλές και ραγάδες

Θεραπεία για τις ουλές

www.emedi.gr

Παραγγείλετε τον αποτελεσματικότερο ορό αντιγήρανσης EMEDI BIO πατώντας εδώ!!!

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τρούφα

Τρούφα. Τέσσερα είδη τρούφας ευδοκιμούν στην Ελλάδα. Γίνεται και καλλιέργεια τρούφας που είναι δύσκολη, αλλά πολύ αποδοτική. Η τρούφα ή tartufo ή truffle είναι ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ