Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου, 2024
ΑρχικήΤι να προσέχετε στο τσιγάρισμα
Array

Τι να προσέχετε στο τσιγάρισμα

Μυστικά για υγιεινό τσιγάρισμα

 

Τα φαγητά όταν τσιγαρίζονται, ιδίως, όταν είναι ψιλοκομμένα, απορροφούν πολύ λάδι και γίνονται βαριά.

Μαράνετε τα τρόφιμα σε λίγο νερό και όταν το πιούν, τότε προσθέστε το λάδι.

Άλλο κόλπο είναι, όταν το ελαιόλαδο φθάσει στην θερμοκρασία σοταρίσματος, δηλαδή όταν το λάδι δεν είναι πλέον παχύρρευστο και τα τρόφιμα τσιτσιρίζουν, τα τσιγαρίζετε στο τηγάνι. Μετά τα μεταφέρετε στην κατσαρόλα, χωρίς το λάδι.

Χρήσιμα μυστικά για υγιεινή διατροφή…

Διαβάστε, επίσης,

Οι καλύτερες συμβουλές διατροφής από την EMEDI

Είναι καλό να τρώμε το βράδυ;

Τηγανητές πατάτες πολύ νόστιμες

Πατάτες

Συμβουλές για το τηγάνισμα με ελαιόλαδο

Μια πολύ καλή δικαιολογία για να τρώμε τηγανητές πατάτες

Κάθε πότε πρέπει να τρώμε τηγανητά

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ψωρίαση: Είναι αποτελεσματικές οι κλασικές θεραπείες;

Ψωρίαση: Είναι αποτελεσματικές οι κλασικές θεραπείες ή υπάρχουν και φυσικές εναλλακτικές λύσεις που δεν έχουν παρενέργειες; Ψωρίαση Η ψωρίαση είναι μια χρόνια υποτροπιάζουσα δερματοπάθεια, εμφανίζεται σε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ