Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΙατρικά θέματαGadgetsΦτιάξτε φρέσκια μπύρα μόνοι σας

Φτιάξτε φρέσκια μπύρα μόνοι σας

Τώρα μπορείτε να φτιάχνετε μόνοι σας τη μπύρα που σας αρέσει

 

Μια πρωτοποριακή οικιακή μηχανή μπύρας που ονομάζεται The Beer Machine σας βοηθάει να φτιάχνετε την μπύρα στο σπίτι σας!

Αν ψάχνετε για έναν απλό, ανέξοδο τρόπο για να κάνετε καλή μπύρα στο σπίτι, η μηχανή μπύρας και τα διαφορετικά φυσικά μείγματα μπύρας από την καλύτερη ποιότητα βύνης κριθαριού, τώρα είναι διαθέσιμα για εσάς.

Το νέο μηχάνημα είναι απλό αφού χρειάζεται να προσθέσετε μόνο το μείγμα και νερό, είναι γρήγορο, αφού χρειάζεται 7 έως 10 ημέρες για να φτιάξετε τη δική σας μπύρα, σας προσφέρει φρέσκια μπύρα για 3 μήνες ή περισσότερο, είναι οικονομικά αποδοτικό, σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη γεύση και την ενανθράκωση της μπύρας σας, είναι συμπαγής και δεν πιάνει πολύ χώρο.

Υπάρχει και μηχάνημα με ένδειξη θερμοκρασίας, κιτ εμφιάλωσης και 6 επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια, καθώς και πολλά αξεσουάρ. Υπάρχουν 10 διαφορετικά μείγματα μπύρας από την κλασσική Gold Lager έως την έντονη Nut Brown Ale και την ιδιαίτερη Honey.

Διαβάστε, επίσης,

Να πίνετε μπύρα κάνει καλό

Χρήσιμες πληροφορίες για τα σιτηρά

Πώς να υπολογίζετε την κατανάλωση αλκοόλ

Γιατί η μπύρα είναι απολαυστική όλες τις εποχές

Μπύρα Vs Γυναίκα

Πολλοί γιατροί συνιστούν την μπύρα

Μάσκα με μπύρα για λαμπερά μαλλιά

Η μπύρα για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη

Πρόληψη του καρκίνου του προστάτη

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Θερίζουν οι καλοκαιρινές ιώσεις

Θερίζουν οι καλοκαιρινές ιώσεις. Πρόληψη και θεραπεία των καλοκαιρινών ιώσεων, για να μη σας χαλάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές. Καλοκαιρινές ιώσεις Θωρακίστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ