Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕλληνική μόδα
Array

Ελληνική μόδα

Η ελληνική μόδα έχει κι αυτή πληγεί από την οικονομική κρίση

 

Οι συνεχείς αυξήσεις της φορολογίας και το διαρκώς μειωμένο εισόδημα των καταναλωτών, περιόρισε σημαντικά την αγοραστική δύναμή τους και σε συνδυασμό με την έλλειψη ρευστότητας των επιχειρήσεων και την άρνηση για νέες δανειοδοτήσεις από πλευράς των τραπεζών δημιούργησαν ένα εξαιρετικά δυσχερές κλίμα.

Η εγχώρια παραγωγή ενδυμάτων και υποδημάτων είναι και αυτή σε κάμψη. Οι ελληνικές βιοτεχνίες ένδυσης και υπόδησης έχουν πρόβλημα λόγω οικονομικής στενότητας και λόγω του κινέζικου ανταγωνισμού. Τα κινέζικα προϊόντα έχουν πολύ χαμηλό κόστος παραγωγής. 

Η ελληνική παραγωγή για να επιβιώσει απαιτεί σκληρή δουλειά και προσαρμογή στις απαιτήσεις των καιρών και φυσικά ρούχα και παπούτσια με στυλ που ξεχωρίζουν.

Τα όμορφα και ξεχωριστά προϊόντα είναι η λύση για να επιβιώσει η ελληνική μόδα.

Η κομψότητα και η ποιότητα στα ελληνικά ρούχα και στα παπούτσια θα δώσουν την λύση για την αναδίπλωση και την επιβίωση της ελληνικής μόδας.

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί είναι σε έξαρση οι καλοκαιρινές αλλεργίες

Γιατί είναι σε έξαρση οι καλοκαιρινές αλλεργίες. Γιατί οι καλοκαιρινές αλλεργίες είναι φέτος πιο βασανιστικές από ποτέ. Οι καλοκαιρινές αλλεργίες έχουν αυξηθεί σε συχνότητα. Όλοι...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ