Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΤι να κάνετε μετά το δημοψήφισμα

Τι να κάνετε μετά το δημοψήφισμα

Τέλειες ημέρες

 

Γράφει η 

Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά

Ειδικός Παθολόγος- Ογκολόγος, MD,PhD

Μετά την ικανοποίηση σας από το αποτέλεσμα και αναμένοντας η ψήφος σας να λάβει τόπο αφού είπατε ΟΧΙ στην λιτότητα, ΟΧΙ στην τρομοκρατία, ΟΧΙ στο φόβο και ΝΑΙ στην Ευρώπη, αναμένετε τους καρπούς της συμμετοχής σας, με αισιοδοξία και ξέρετε ότι οι εξελίξεις θα είναι ταχείες.

Πάντα τέτοια εποχή ευχόμαστε να κοιτάζουμε τον κόσμο ξαπλωμένοι σε σεζλόνγκ ή σε πετσέτα απλωμένη στην άμμο… σε ένα ελληνικό νησί! Στην πλαζ, στη θάλασσα, στην εξοχή, σε ένα ωραίο θέρετρο ή ακόμη και στο χωριό μας, φτάνει να βρισκόμαστε στην Ελλάδα!

Όμως έχετε κατανοήσει ότι όσο πάει γίνεται και πιο δύσκολο αυτό είτε γιατί οι ημέρες των διακοπών σας είναι λίγες είτε είναι πάμπολες επειδή δεν δουλεύετε πια, αλλά, δυστυχώς, έτσι δεν υπάρχουν χρήματα.

Θα μου πείτε έχει μεγάλη διαφορά να ξεκουράζεται κανείς με άδεια από το να ξεκουράζεται καιρό τώρα, χωρίς άδεια, επειδή δεν έχει δουλειά!

Και το καλοκαίρι είναι σε εξέλιξη και γλιστράει μέσα από τα χέρια σας λόγω της δουλειάς ή της αναδουλειάς, λόγω της καριέρας, λόγω των χρημάτων… και σκέφτεστε πως ναι έστω και αν μπορέσετε να πάτε λίγες ημέρες διακοπές, στη συνέχεια πάλι θα σας περιμένουν τα δάνεια, τα ενοίκια και οι λογαριασμοί!

Και σκέφτεστε όσοι δεν έχετε δουλειές, ότι θα ψάξετε, θα διαβάσετε πολλές αγγελίες, θα κάνετε και δουλειές έξω από το αντικείμενό σας, θα περιπλανηθείτε και θα κάνετε τα πάντα να βρείτε μια αξιοπρεπή δουλειά. Άλλωστε καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

Περάσαμε τα πάντα 5 χρόνια τώρα, αλλάξαμε, μεγαλώσαμε, μάθαμε και γίναμε πιο έμπειροι και καλύτεροι άνθρωποι.

Η Ελλάδα μας ταλαιπωρήθηκε, εμείς ταλαιπωρηθήκαμε και γίναμε καλύτεροι άνθρωποι, αφού πήραμε την τύχη της ζωής μας και των παιδιών μας στα χέρια μας, ακόμη και αν το μαύρισμά μας και φέτος θα είναι ελαφρύτερο!

Καλή μας τύχη στις διαπραγματεύσεις!

Ξέρουμε ότι μας περιμένει σκληρή δουλειά και είμαστε έτοιμοι, μετά φυσικά από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, έτσι για να πάρουμε μια ανάσα!

Καλές διακοπές!

Διαβάστε, επίσης,

Η δράση των γονιδίων μας είναι εποχική

Ήρθε το καλοκαίρι

Όμορφο μαύρισμα χωρίς συνέπειες

Γυμνοί στη θάλασσα

Ελληνικό στυλ

100 λόγοι να είμαστε Έλληνες

Ήλιος και βιταμίνη D

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβόλια mRNA COVID-19

Ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβόλια mRNA COVID-19. Οι κυριότερες είναι οι καρδιoαγγειακές επιπλοκές, οι θρομβώσεις και η θρομβοπενία. Επιμέλεια παρουσίασης  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ