Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΣυναισθηματική θεραπεία

Συναισθηματική θεραπεία

Sacred Santémony για συναισθηματική θεραπεία

 

Το Sacred Santémony είναι ένα μοναδικό θεραπευτικό σύστημα που χρησιμοποιεί ήχους από συγκεκριμένες λέξεις για να εξισορροπήσει βαθιές συναισθηματικές και πνευματικές ανισορροπίες.

Οι ισχυρές λέξεις του Santémony ενεργοποιούν και τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου και παράγονται από γράμματα αρχαίων γλωσσών, οι οποίες αποτελούνται από τις βασικές ηχητικές συχνότητες που στηρίζουν τον υλικό κόσμο.

Τα γράμματα στις αρχαίες γλώσσες δονούνται σε πολύ υψηλότερους κραδασμούς σε σχέση με τις σύγχρονες γλώσσες και όταν συνδυάζονται σχηματίζουν λέξεις και παράγουν το αίσθημα της γαλήνης και της ηρεμίας (Santémony). Έτσι, κατευνάζουν την ανησυχία σε εσωτερικό και εξωτερικό επίπεδο.

Τέτοιες αρχαίες γλώσσες είναι η Αρχαία Ελληνική, η γλώσσα των αυτόχθονων της Βόρειας Αμερικής, η Θιβετιανή, η Σανκριστική κ.ά.

Τα οφέλη από τη χρήση των αρχαίων γλωσσών στην υγεία:

-Μειώνουν και αποβάλλουν το φόβο που αφορά το παρελθόν, το παρόν ή το μέλλον, το θάνατο, τη νόσηση, το σώμα, τα τρόφιμα, τις επιβλαβείς χημικές ουσίες, τους γονείς, την έλλειψη πλούτου και αφθονίας, την ένδεια, τις φοβίες και τις απειλές του περιβάλλοντος

-Εξαλείφουν και μειώνουν τον πόνο από πρόσφατα τραύματα, απογοητεύσεις ή θυμό από παρελθοντικό συναισθηματικό τραύμα ή επώδυνα βιώματα

-Καθαρίζουν τις εμπειρίες που έχει βιώσει η ψυχή σε όλες τις ζωές

-Επιλύουν τα καρμικά ζητήματα, πόνου και οδύνης και τα μετατρέπουν σε δημιουργικότητα και χαρά

-Βελτιώνουν τις αλλεργίες, τη δυσανεξία στα τρόφιμα, στη γλουτένη, σε χημικές ουσίες, σε εντομοκτόνα, σε ζιζανιοκτόνα, σε ουσίες που ρυπαίνουν το περιβάλλον, στην ακτινοβολία, στα συμβατικά φάρμακα και στα παραπροϊόντα κ.ά

-Εξαλείφουν τις ψυχοσυναισθηματικές αιτίες των χρόνιων παθήσεων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, η σκλήρυνση κατά πλάκας, ο διαβήτης, η αρθρίτιδα, οι εγκεφαλικές διαταραχές, η κατάθλιψη κ.ά.

-Βοηθάνε να απομακρυνθούν οι δυσκολίες της ζωής και τις μετατρέπουν σε ευλογίες…

 

O Χάρι Πότερ, o Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και άλλες φανταστικές ιστορίες βοηθούν για την κατανόηση μερικών από τις πιο ισχυρών πρακτικών της γνώσης των αρχαίων.

Ακόμη και το να είναι κάποιος ακροατής ή και να ψάλλει στην εκκλησία έχει πολλά οφέλη για την υγεία. 

Αυτοί οι ήχοι των ψαλμών είναι θεραπευτικοί…

Τα σωματίδια της φύσης δεν είναι στερεά, αλλά μάλλον κύματα ενέργειας, η οποία είναι δόνηση. Συγκεκριμένες συχνότητες του ήχου προκαλούν δονήσεις που οργανώνουν και συγκεντρώνουν τα υποατομικά σωματίδια που είναι κύματα της ενέργειας του φωτός.

Το ανθρώπινο DNA, για παράδειγμα, είναι ένα προϊόν από αυτά τα κύματα της ενέργειας του φωτός. Οι ηχητικές δονήσεις οργανώνουν αυτά τα υποατομικά σωματίδια σε μια διπλή έλικα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί το πολύπλοκο ανθρώπινο σώμα. Οποιαδήποτε παραμόρφωση των ηχητικών δονήσεων μπορεί να διαταράξει το DNA από τον αρχικό σχεδιασμό του και μπορεί να παραχθούν ελαττωματικά γονίδια ή να διαταραχθούν οι βασικές φυσιολογικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, όπως η πέψη και ο μεταβολισμός.

Η Sacred Santémony έχει την ικανότητα να διορθώνει την παραμόρφωση των ηχητικών δονήσεων που διέπουν αυτές τις φυσιολογικές διαδικασίες, διότι προέρχεται από τους βασικούς ήχους του σύμπαντος για τη δημιουργία και τη διατήρηση του σώματος και όλης της δημιουργίας του.

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα σύμπλεγμα ήχου και δονήσεων που εξελίσσεται με μια απίστευτη ταχύτητα. Κάθε φόβος ή αντίσταση στη ροή δημιουργεί άγχος και ένταση. Οι μη αρμονικές δονήσεις στο σώμα σας, το μυαλό και τα συναισθήματα μπορεί να οδηγήσει σε μη ισορροπημένη επιλογές σχετικά με τη διατροφή, τις σχέσεις, την καριέρα, κλπ, που δημιουργούν ασθένειες, συγκρούσεις και δυστυχία στη ζωή σας.

Η Sacred Santémony  προσφέρει ένα μέσο για την αποκατάσταση ή την ενίσχυση των αρχικών κραδασμών, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε διαφορετικές επιλογές που θα δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες, για βελτίωση της υγείας και της ζωής σας.

Οι ήχοι της Sacred Santémony-Andreas Moritz είναι σε θέση να καθαρίσουν τις τυχόν δυσκολίες και τους φόβους σας. Χρειάζονται μόνο περίπου 8 λεπτά για να τα καταφέρετε.  Ολόκληρη η συνεδρία διαρκεί 1 ώρα και μπορεί να γίνει και μέσω τηλεφώνου, γιατί απαιτείται να ληφθεί το ιστορικό.

Η Sacred Santémony δείχνει ότι η θεραπεία δεν είναι ακατόρθωτη.

Είμαστε τώρα κινείται σε μια νέα εποχή όπου η μαγεία είναι η φυσική μέθοδος για την πραγματοποίηση των επιθυμιών μας και όπου τα πάντα είναι δυνατά εφ ‘όσον πιστεύουμε σε αυτά και κάνουμε την επιθυμία μας πραγματικότητα.

Γιατί η υγεία δεν είναι δεδομένη,

γιατί η ασθένεια δεν είναι ανίκητη!

Διαβάστε, επίσης,

Πώς βοηθάει η πνευματικότητα και η προσευχή στην υγεία μας

Τι είναι η Αγιουρβέδα

Τα τσάκρας και οι βασικές τους λειτουργίες

Νευρογλωσσικός προγραμματισμός στην εποχή της οικονομικής κρίσης

Πώς να κάνετε Ινδικό Σεξ

Είδα ένα όνειρο

Ασκήσεις οραματισμού για τη θεραπεία του καρκίνου

Υποταγή στο δόγμα

Πρέπει όλοι να έχουμε πίστη

Η Εκκλησία μας κάνει καλό

Να κρατάτε δίπλα σας ανθρώπους με ποιότητα

Αποφύγετε τη συζυγική αντιπαράθεση

Η αγάπη είναι επιλογή

Η ζωή είναι ένας σκληρός αγώνας

Βοηθήστε τους φίλους σας

Οι καλύτεροι φίλοι

Ηθικά διδάγματα για τη φιλία

Οι αναγκαιότητες της φιλίας

Τι είναι η ευεξία;

Πράξεις καλές για τον εαυτό σας και την κοινωνία σας

Τα καλύτερα μυστικά για υγεία και ευεξία

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροΑσθένεια μπέρι-μπέρι
Επόμενο άρθροΓιόγκα και υγεία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να διατηρήσετε την υγεία του λεμφικού σας συστήματος

Πώς να διατηρήσετε την υγεία του λεμφικού σας συστήματος. Φροντίστε την υγεία του λεμφικού σας συστήματος και παραμείνετε υγιείς Παρόμοια με τον τρόπο με τον...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ