Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚλασική ΙατρικήΟγκολογίαΤι είναι η θεραπεία του καρκίνου με αντινεπλαστόνια

Τι είναι η θεραπεία του καρκίνου με αντινεπλαστόνια

Η θεραπεία καρκίνου με αντινεοπλαστόνια γίνεται μόνο στην κλινική Burzynski στο Τέξας

Γράφει η 

Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά 

Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD, PhD

Η Κλινική Burzynski είναι μια ιατρική κλινική στο Τέξας, στις Ηνωμένες Πολιτείες που ιδρύθηκε το 1976 για τον καρκίνο.

Είναι γνωστή για την antineoplaston θεραπεία, με τη χρήση ενώσεων, των antineoplastons.

Ο Burzynski γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1943 στην πόλη Lublin στην Πολωνία. Αποφοίτησε από την Ιατρική Ακαδημία στο Lublin. 

Τα αντινεοπλαστόνια είναι μια ομάδα πεπτιδίων, πεπτιδικά παράγωγα, και μείγματα που χορηγούνται από το στόμα, ενδοφλέβια και τοπικά σε αρτηρίες και κοιλότητες.

Ο Burzynski παρατήρησε ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην παρουσία των πεπτιδίων μεταξύ του αίματος των ασθενών με καρκίνο και σε αυτούς που δεν έχουν καρκίνο. Ο ίδιος εντόπισε για πρώτη φορά τα antineoplastons στο ανθρώπινο αίμα. Τα πεπτίδια αυτά απομονώνονται από τα ούρα, και οι ενώσεις αυτές παράγονται, στη συνέχεια, συνθετικά. 

Το πρώτο δραστικό κλάσμα πεπτιδίου είναι το antineoplaston A-10 (3-φαινυλακετυλαμινο-2,6-πιπεριδινοδιόνη). Από το Α-10, antineoplaston προήλθε το AS2-1 – 4:. 1 μίγμα φαινυλοξικού οξέος και φαινυλακετυλογλουταμίνης. Το ενεργό συστατικό του antineoplaston Α10-Ι είναι η φαινυλακετυλογλουταμίνη. 

Η θεραπεία με αντινεοπλαστόνια έχει πολλές ομοιότητες με την στοχευμένη θεραπεία του καρκίνου και η κλινική χορηγεί φάρμακα  antineoplastons για θεραπεία.

Μερικοί από τους ασθενείς της κλινικής λένε ότι οι θεραπείες τους έχουν βοηθήσει. 

Η θεραπεία μπορεί να κοστίσει από $ 7.000 έως $ 9.500 ανά μήνα ή περισσότερο, ανάλογα…

Η κλινική Burzynski στο Χιούστον του Τέξας είναι μια εξαιρετική κλινική για τον καρκίνο. Είναι ιδιαίτερα επωφελής για τον καρκίνο του εγκεφάλου στα παιδιά, αλλά είναι πολύ επιτυχής και σε πολλές άλλες μορφές καρκίνου. 

Οι ασθενείς, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν το πρωτόκολλο antineoplaston Burzynski, μπορεί πρώτα να λάβουν χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Καλύτερα να μη γίνεται χημειοθεραπεία και ακτινοβολία, πριν.

Στα τέλη του 1960, ο Stanislaw R. Burzynski, MD, υποστήριξε ότι μια φυσική και συνεχή λειτουργία του βιοχημικού συστήματος του σώματος, το οποίο είναι διαφορετικό από το ανοσοποιητικό σύστημα, μπορεί να βοηθήσει τα καρκινικά κύτταρα να λειτουργούν σωστά με τη βοήθεια των ειδικών χημικών ουσιών (αντινεοπλαστόνια), που είναι φυσικώς απαντώμενα πεπτίδια και παράγωγα αμινοξέων που αναστέλλουν την ανάπτυξη των κακοηθών κυττάρων, ενώ αφήνουν ανεπηρέαστα τα φυσιολογικά κύτταρα. 

Ενώ οι antineoplastons θεραπείες μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς τύπους καρκίνου, κυρίως, προωθούνται σαν θεραπείες του καρκίνου του εγκεφάλου.

Καλύτερα οι ασθενείς που θεραπεύονται στην κλινική να μην κάνουν πριν χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες…

Ο Δρ Burzynski βλέπει τον καρκίνο ως μια ασθένεια της επεξεργασίας των κυτταρικών  πληροφοριών. Τα αντινεοπλαστόνια φαίνεται να διορθώνουν το πρόγραμμα εντός του κυττάρου και μπορεί να αλλάξουν ένα καρκινικό κύτταρο σε ένα φυσιολογικό κύτταρο. Η χρήση antineoplaston AS2-1 σε καλλιέργεια ιστών από καρκινικά κύτταρα μπορεί να αλλάξει τα καρκινικά κύτταρα σε φυσιολογικά κύτταρα μετά από περίπου δύο έως τρεις ημέρες.

Τα υγιή κύτταρα ειδικεύονται καθώς αναπτύσσονται. Μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό κυτταρικών διαιρέσεων, αυτά τα εξειδικευμένα κύτταρα είναι προγραμματισμένα να πεθάνουν. Τα καρκινικά κύτταρα, λόγω λανθασμένου προγραμματισμού, υποβάλλονται σε ανεξέλεγκτο κυτταρικό πολλαπλασιασμό. Πολλαπλασιάζονται χωρίς όριο, έως ότου τελικά σκοτώνουν τον ασθενή. Ο Δρ Burzynski χρησιμοποιεί τα  antineoplastons για να επαναπρογραμματίσει τα καρκινικά κύτταρα ώστε να συμπεριφέρονται σαν φυσιολογικά κύτταρα, με περιορισμένη διάρκεια ζωής.

Τα αντινεοπλαστόνια πρέπει να χορηγούνται συνεχώς και για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα χρόνο, ώστε τα προηγουμένως καρκινικά κύτταρα να περάσουν από τον κύκλο ζωής τους σε κυτταρικό θάνατο. Αν η θεραπεία επιβραδυνθεί ή σταματήσει πάρα πολύ σύντομα, το κύτταρο (το οποίο εξακολουθεί να έχει ένα εσφαλμένο πρόγραμμα) θα αρχίσει να συμπεριφέρεται σαν ένα καρκινικό κύτταρο και πάλι.

Η ζωή είναι πολύτιμη.

Η ζωή είναι δική σας. Πάρτε την στα χέρια σας!

 

Η καθοδήγηση για την επιλογή των ποιων συμπληρωμάτων διατροφής, από τα ανωτέρω, είναι κατάλληλα  για την ασθένειά σας θα γίνει σε συνεννόηση με το θεράποντα ιατρό.

Διαβάστε, επίσης,

Όλα μπορούν να θεραπευθούν

Το πέρασμα στην εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου

Μεταβολομική

Εμπιστευθείτε το ογκολογικό συμβούλιο της EMEDI

ΟγκοΥπερθερμία

Παράγοντες που καθορίζουν τη θεραπευτική απόφαση στην ογκολογία

Η αντλία νατρίου και καλίου στη θεραπεία του καρκίνου

Οι πιο πολύτιμοι δείκτες στην ογκολογία

Η θεραπεία του καρκίνου με πεπτίδια

Τα πεπτίδια στη θεραπεία του καρκίνου

Προβλεπτικοί καρκινικοί δείκτες στην ογκολογία

Ο κόσμος θα φέρει την αλλαγή στην Ογκολογία

Αυτή είναι η καλύτερη θεραπεία για τον καρκίνο

Γλουταμίνη για απώλεια βάρους

Τα τριπεπτίδια είναι το μέλλον

Σταματήστε να κάνετε χημειοθεραπεία

Υγρά πεπτίδια

Η λήψη νουκλεϊνικών οξέων από δείγματα ιστών

Η πικρή αλήθεια για τις χημειοθεραπείες

Υγεία του ανοσοποιητικού

H θεραπεία του καρκίνου με αντινεοπλαστόνια

Γιατί οι χημειοθεραπείες δεν είναι αποτελεσματικές

Οι ασθενείς που έχουν καρκίνο δεν έχουν όλοι καρκίνο

www.emedi.gr

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Smoothie με ποικιλία μούρων

Smoothie με ποικιλία μούρων. Αυτό το smoothie με μούρα είναι μια τέλεια καλοκαιρινή απόλαυση. Είναι δροσιστικό, υγιεινό και γευστικό Smoothie με ποικιλία μούρων ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 3 φλιτζάνια βιολογικά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ