Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΕίναι ο βιοσυντονισμός διαγνωστικός και θεραπευτικός στον καρκίνο;

Είναι ο βιοσυντονισμός διαγνωστικός και θεραπευτικός στον καρκίνο;

Η βιοσυντονιστική διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου

Γράφει η 

Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά 

Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD, PhD

Βιοσυντονιστική θεραπεία είναι η θεραπεία του καρκίνου με ηλεκτρομαγνητικά κύματα

Ο βιοσυντονισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάγνωση και τη θεραπεία των ανθρώπινων ασθενειών. 

Η βιοσυντονιστική θεραπεία εφευρέθηκε στη Γερμανία το 1977 από τον Franz Morell και τον μηχανικό Erich Rasche. Μερικά από τα μηχανήματα περιέχουν ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα μέτρησης της αντίστασης του δέρματος, παρόμοιο με το E-Meter που χρησιμοποιείται από τη Σαηεντολογία.

Το μηχάνημα του βιοσυντονισμού είναι σε θέση να ανιχνεύει πολλές ασθένειες και εθισμούς.

Επίσης, το μηχάνημα μπορεί να θεραπεύει ασθένειες, χωρίς φάρμακα, ενισχύοντας την αλλαγή του “βιοσυντονισμού” στα κύτταρα, και αντιστρέφοντας την αλλαγή που προκαλείται από την ασθένεια.

Οι συσκευές βιοσυντονισμού είναι σε θέση να απομονώνουν και να εντοπίζουν τα παθογόνα, από τις πληροφορίες που η συσκευή λαμβάνει μέσω των ηλεκτροδίων. Μετά τη διαβίβαση αυτών των πληροφοριών δημιουργούνται σήματα πάνω στα ίδια τα ηλεκτρόδια με θεραπευτική επίδραση.

Η θεραπεία βιοσυντονισμού μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις γαστρεντερικές ενοχλήσεις.

Η θεραπεία έχει την ικανότητα να προκαλεί διακοπή του καπνίσματος στο 70% των ασθενών που ακολουθούν αυτή την θεραπεία.

Οι συσκευές αυτές χρησιμοποιούν μετρήσεις αντίστασης για τη διάγνωση και τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών.


Ο βιοσυντονισμός στη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου

Ο βιοσυντονισμός για τη θεραπεία του καρκίνου έχει 80% επιτυχία. 

Κάθε κύτταρο στο ανθρώπινο σώμα έχει ένα γονίδιο που ονομάζεται γονίδιο Ρ53. Αυτό το γονίδιο παρακολουθεί τον εκφυλισμό των κυττάρων και όταν διαπιστώνει ότι το κύτταρο έχει καταστραφεί και δεν μπορεί να επισκευαστεί, δίνει το έναυσμα για την αυτοκαταστροφή του. Αυτό η ενεργή, ελεγχόμενη διαδικασία κυτταρικού θανάτου συμβαίνει συνεχώς σε όλους μας. 95% των κυττάρων που βρίσκονται στο σώμα μας τώρα δεν υπήρχαν πριν από 2 χρόνια. Τα παλιά κύτταρα πέθαναν μέσα από αυτή τη φυσική διαδικασία αυτοκαταστροφής που προκαλείται από το γονίδιο P53. Τα νέα κύτταρα στη συνέχεια δημιουργούνται μέσω διαίρεσης των κυττάρων.

Τι γίνεται με τα καρκινικά κύτταρα;

Σε κύτταρα όγκου η λειτουργία του γονιδίου Ρ53 καταστέλλεται. Τα καρκινικά κύτταρα χάνουν την ικανότητα να πεθαίνουν με φυσικό τρόπο. Αυτή η αντίληψη σχετικά με το γονίδιο Ρ53 έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη ενός νέου τρόπου για να λειτουργήσει ξανά το κατεσταλμένο γονίδιο p53 και να αποκτήσει ξανά την ικανότητά του να βοηθά τα κύτταρα να αυτοκαταστρέφονται όταν είναι εκφυλισμένα. Έτσι οι κακοήθεις όγκοι μπορεί να μειωθούν ή / και αποβληθούν από τον οργανισμό με την εκ νέου ενεργοποίηση της λειτουργίας του p53 του κυττάρου.

Η τεχνική για την εκ νέου αναζωογόνηση της λειτουργίας του p53 είναι η Βιοσυντονιστική θεραπεία.

Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που εμπλέκονται σε αυτή την αρχή. Στον περιβάλλοντα ιστό υπάρχει και ένα άλλο γονίδιο που ονομάζεται γονίδιο myg που στέλνει σήματα στα γύρω κύτταρα για να μείνουν ζωντανά. Στον ιστό που περιβάλλει τους όγκους το γονίδιο myg γίνεται υπερδραστήριο. Η δραστηριότητά του πρέπει να μειωθεί και αυτό επιτυγχάνεται, επίσης, μέσω της Βιοσυντονιστικής θεραπείας.

Υπάρχει, επίσης, τοξικό στρες που προκαλείται αρχικά από την καταστολή του γονιδίου p53. Αυτό το τοξικό στρες πρέπει να εντοπιστεί και να εξαλειφθεί, μέσω της Βιοσυντονιστικής θεραπείας. Το τοξικό στρες προκαλείται από ιούς, παράσιτα, βακτήρια, μύκητες, τον υδράργυρο και άλλα βαρέα μέταλλα, τις περιβαλλοντικές τοξίνες, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία τάσεων, κλπ.

Τα όργανα του σώματος, οι αδένες και το ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει, επίσης, να ενισχυθούν και να αποτοξινωθούν.

Αναπόφευκτα, υπάρχουν συναισθηματικές ή ψυχολογικές πιέσεις που ενισχύουν κάθε όγκο. Αυτοί οι παράγοντες ανταποκρίνονται πολύ καλά στη Βιοσυντονιστική θεραπεία.

80% των ασθενών με καρκίνο αντιμετωπίζονται στη Γερμανία με τη Βιοσυντονιστική θεραπεία κι έχουν θεραπευθεί επιτυχώς. Αυτό σημαίνει ότι ο όγκος έχει σταματήσει να αυξάνεται, στη συνέχεια σταδιακά ή γρήγορα μειώνεται σε μέγεθος και σταθεροποιείται ή εξαφανίζεται πλήρως. Επιπλέον, επειδή οι υποκείμενες τοξικές καταπονήσεις που προκάλεσαν τον όγκο ταυτοποιούνται και εξαλείφονται η επανεμφάνιση του όγκου ή η ανάπτυξη άλλων όγκων είναι ελάχιστη έως ανύπαρκτη.

Η βιοσυντονιστική θεραπεία για όγκους χρησιμοποιείται με επιτυχία στη Γερμανία με και χωρίς τις παραδοσιακές θεραπείες όπως τη χειρουργική επέμβαση, τη χημειοθεραπεία και την ακτινοβολία. Στην πραγματικότητα, σε πολλές περιπτώσεις όπου παραδοσιακά οι γιατροί εγκατέλειψαν τους ασθενείς και τους είπαν ότι είχαν μόνο λίγες εβδομάδες για να ζήσουν, οι ασθενείς άρχισαν τη Βιοσυντονιστική θεραπεία για όγκους και μέσα σε λίγους μήνες ήταν ελεύθεροι όγκων και με καλή υγεία.

Η μέση διάρκεια της θεραπείας είναι έξη εβδομάδες με 2 έως τρεις θεραπείες την εβδομάδα. Οι θεραπείες είναι μη επεμβατικές, εντελώς άνετες και χωρίς παρενέργειες.

Τα καρκινικά κύτταρα παράγουν “ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις» που διαφέρουν από εκείνες των φυσιολογικών ιστών που περιβάλλουν και η συσκευή μπορεί με κάποιο να ανιχνεύσει και να τροποποιήσει τις ταλαντώσεις στα καρκινικά του ασθενούς.

Για το τοξικό στρες  η συσκευή χρησιμοποιεί την αντίστροφη θεραπεία ταλάντωσης. 

Τα κύτταρα γίνονται καρκινικά επειδή υφίστανται μεταλλάξεις του γονιδίου. Τα γονίδια κωδικοποιούνται στο DNA που κληρονομούμε, που υπαγορεύουν πώς λειτουργούν τα κύτταρά μας. Μερικά σημαντικά γονίδια εμπλέκονται στον έλεγχο, όταν ένας συγκεκριμένος τύπο κυττάρων διαιρείται στα δύο. Άλλα σημαντικά γονίδια  εμπλέκονται στην διαίρεση κυττάρων και άλλα στην προώθηση της αυτοκτονίας των παθολογικών αυτών κυττάρων. Το γονίδιο p53 εμπλέκεται και στις δύο δραστηριότητες. Συμμετέχει στις “αποφάσεις” για το πότε θα διαιρεθεί ένα κύτταρο και βοηθά στην αυτοκτονία αν το κύτταρο συμπεριφέρεται ανάρμοστα. Μια μετάλλαξη του γονιδίου είναι μια χημική αλλαγή στο ίδιο το γονίδιο. Όταν στο γονίδιο p53 υφίσταται μια μετάλλαξη, δεν μπορεί πλέον να συμμετέχει στην παρακολούθηση της κυτταρικής διαίρεσης ή να βοηθήσει στην αντίδραση «αυτοκτονίας». Μόλις συμβεί αυτό, ωστόσο, πιστεύουν ότι η λειτουργία του δεν μπορεί πλέον να αποκατασταθεί και ότι ο μόνος τρόπος για να αποκατασταθεί η λειτουργία είναι να δημιουργηθούν νέα γονίδια p53 σε ένα εργαστήριο και να εγχυθούν σε κάθε καρκινικό κύτταρο στο σώμα. Η διόρθωση μεταλλαγμένων γονιδίων γίνεται και στη δρεπανοκυτταρική αναιμία ή νόσο του Huntington. Έχει σχέση το wild type p53 ή το μεταλλαγμένο γονίδιο; Στην βιοσυντονιστική θεραπεία στα καρκινικά κύτταρα, τα γονίδια p53 αναφέρεται ότι καταστέλλονται και όχι ότι είναι μεταλλαγμένα, και η βιοσυντονιστική θεραπεία τα αναζωογονεί. Τα κατεσταλμένα γονίδια είναι ανέπαφα, αλλά δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Ωστόσο, οι παθολογοανατόμοι από τις βιοψίες καρκίνων ισχυρίζονται ότι τα γονίδια p53 έχουν μεταλλαχθεί. 

Η βιοσυντονιστική θεραπεία είναι μια θεραπεία βάσει της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας του ασθενούς. Οι ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις του ασθενούς του σώματός του που λαμβάνονται από τα ηλεκτρόδια εργάζονται ως κεραία και τροφοδοτούνται στη συσκευή. Η συσκευή αλλάζει τις πληροφορίες του σώματος με τη βοήθεια ειδικών ηλεκτρονικών συστημάτων σε σήματα θεραπείας, τα οποία επιστρέφουν στον ασθενή με το καλώδιο εξόδου. Λόγω αυτής της μεθόδου η ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες στο σώμα κάνουν τον ασθενή και τη συσκευή θεραπείας να λειτουργούν με έναν κύκλο ανάδρασης.

Τα κύτταρα επικοινωνούν μεταξύ τους με τη βοήθεια ορισμένων μηκών κύματος (συχνότητες). Σε περίπτωση που αυτή η μορφή επικοινωνίας παραμένει ανεπηρέαστη από τις διαταραχές της συχνότητας το άτομο θεωρείται ότι είναι υγιές. Μια τοξίνη, για παράδειγμα, που εισέρχεται στο σώμα, έχει διαταραγμένη συχνότητα και παρεμβαίνει στο σώμα και μειώνει τις λειτουργίες του σώματος. Με τη συσκευή βιοσυντονισμού, τα πρότυπα συχνότητας, τα οποία προκαλούν ασθένεια, μπορεί να μετατραπούν σε θεραπευτικά αποτελεσματικά μοτίβα συχνότητας.

 

Η ζωή είναι πολύτιμη.

Η ζωή είναι δική σας. Πάρτε την στα χέρια σας!

 

Η καθοδήγηση για την επιλογή των ποιων συμπληρωμάτων διατροφής, από τα ανωτέρω, θα επιλεγούν για την ασθένειά σας θα γίνει σε συνεννόηση με το θεράποντα ιατρό.

Διαβάστε, επίσης,

Βιοσυντονισμός για τις ψυχολογικές διαταραχές

Είναι αποτελεσματική η βιοανάδραση;

Βιοανάδραση

Μετρήστε το άγχος σας

Πολυκυματικός Ταλαντωτής Λακόφσκυ

Θεραπεία με βιοσυντονισμό

Ελέγξτε τη γενική κατάσταση του σώματός σας

Τι είναι η οργόνη

www.emedi.gr

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροΚρεατίνη
Επόμενο άρθροΜαγνητοθεραπεία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια. Το αιθέριο έλαιο γωλθερίας έχει ισχυρή αναλγητική και μυοχαλαρωτική δράση και χρησιμοποιείται και στον αθλητισμό. Το αιθέριο έλαιο γωλθέρια ή γωλθερία ή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ