Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΘεραπεία του καρκίνου με τη μηχανή Royal Rife

Θεραπεία του καρκίνου με τη μηχανή Royal Rife

Royal Rife Machine

Γράφει η 

Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά 

Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD, PhD

Το πρωτόκολλο αυτό ουσιαστικά απαιτεί θεραπεία με υψηλής συχνότητας ακτίνες RF 15 Watt.

Ο ασθενής εφαρμόζει την θεραπεία τέσσερις ώρες κάθε μέρα (δύο δίωρες συνεδρίες) με μία ή περισσότερες ώρες «ανάπαυσης» μεταξύ των δύο συνεδριών.

Εναλλακτικά μπορεί να κάνει θεραπεία τέσσερις ώρες κάθε δεύτερη ημέρα (με μια «ανάπαυση» μιας ή δύο ωρών μεταξύ των δύο δίωρων συνεδριών) και δύο ώρες την άλλη μέρα ημέρα.

Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και άλλα πρωτόκολλα.

Η συσκευή RIFE είναι γεννήτρια συχνοτήτων.

Ο Δρ Bob Beck, Ph.D. που είναι φυσικός, πίστευε ότι όσοι έχουν καρκίνο έχουν πολλά μικρόβια στο σώμα τους.

Αυτά τα μικρόβια αναστέλλουν σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα καταστέλλεται  η φυσιολογική ισορροπία μεταξύ της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος και του αριθμού των καρκινικών κυττάρων μπορεί να διαταραχθεί και τα καρκινικά κύτταρα εξουδετερώνουν τελικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι, ο καρκίνος προκαλείται από μια ανισορροπία μεταξύ της αντοχής του ανοσοποιητικού συστήματος και του αριθμού των καρκινικών κυττάρων στο σώμα. Το πρωτόκολλο σχεδιάστηκε αρχικά για την θεραπεία του AIDS. Το πρωτόκολλο του AIDS χρησιμοποιείται, επίσης, για τον καρκίνο, την ηπατίτιδα, και μια σειρά από άλλες ασθένειες. Όταν το σώμα απαλλαγεί από όλα τα μικρόβια στην κυκλοφορία του αίματος, το ανοσοποιητικό σύστημα γίνεται δυνατό και μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο. Το ανοσοποιητικό σύστημα παράγει πρωτεΐνες, που καταπολεμούν τον καρκίνο.

Ο Δρ Rife μελέτησε τον καρκίνο σε κυτταρικό επίπεδο.

Τι είναι αυτό που κάνει ένα μεμονωμένο κύτταρο να γίνεται καρκινικό; Τα μικρόβια που είναι εντός των καρκινικών κυττάρων προκαλούν καρκίνο σε κυτταρικό επίπεδο. Ωστόσο, δεν είναι τα ίδια μικρόβια που βρίσκονται στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτά τα μικρόβια ζουν γενικά στο εσωτερικό των κυττάρων. Εάν εξοντωθούν τα μικρόβια μέσα στα καρκινικά κύτταρα, τα καρκινικά κύτταρα θα ξαναγίνουν φυσιολογικά κύτταρα.

Πώς όμως μπορούν τα μικρόβια που ζουν μέσα σε ένα κύτταρο να εξοντωθούν;

Ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να χρησιμοποιηθεί μια συσκευή παραγωγής συχνότητας.

Οι συχνότητες μπορεί να διεισδύσουν στην κυτταρική μεμβράνη και να προσβάλλουν τα μικρόβια μέσα στα καρκινικά κύτταρα. Ο Royal Rife, μικροβιολόγος χρησιμοποίησε δύο συχνότητες. Η μία συχνότητα ήταν υψηλή (RF) Radio Frequency και η άλλη ήταν χαμηλή που όταν συνδυάζεται με την υψηλή συχνότητα καταπολεμούνται τα μικρόβια που προκαλούν καρκίνο. 

Οι σύγχρονες γεννήτριες συχνοτήτων έχουν την κατάλληλη περιοχή συχνοτήτων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αντιγράψουν τις μεθόδους που ο Rife χρησιμοποιούσε στις μηχανές του. Είναι η γεννήτρια συχνοτήτων με 15-watt γραμμικό ενισχυτή. Χρησιμοποιεί ηλεκτρικό ρεύμα για να δημιουργήσει τις συχνότητες. Βασικά, η γεννήτρια συχνοτήτων δημιουργεί τις συχνότητες και ο ενισχυτής 15-watt ενισχύει τις συχνότητες. 

Το πρωτόκολλο κατά του καρκίνου με τις ακτίνες Rife

1η ημέρα

Κάθε θεραπεία διαρκεί αρκετές ώρες και αποτελείται από ηλεκτρικές συχνότητες που έχουν σχεδιαστεί για να σκοτώνουν τα μικρόβια τα οποία είναι εντός των καρκινικών κυττάρων. Αυτό επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να ξαναγίνουν φυσιολογικά κύτταρα.

2η ημέρα

Αυτή η θεραπεία διαρκεί δύο ώρες. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αφαίρεση μικροβίων από την κυκλοφορία του αίματος.

Την 1η ημέρα το μηχάνημα σκοτώνει τα μικρόβια μέσα στα καρκινικά κύτταρα και την 2η ημέρα σκοτώνει τα μικρόβια στην κυκλοφορία του αίματος και εναλλάσσονται καθημερινά.

Δεδομένου ότι τόσο το πρωτόκολλο Beck όσο και το πρωτόκολλο Royal Rife είναι ισχυρές θεραπείες κατά του καρκίνου, αλλά λειτουργούν με τελείως διαφορετικό τρόπο, μπορούν να συνδυαστούν για να επανέλθουν τα καρκινικά κύτταρα σε φυσιολογικά κύτταρα και να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τόσο το πρωτόκολλο Rife (δύο ώρες την ημέρα) όσο και το πρωτόκολλο του Beck (δύο ώρες την ημέρα), με απόσταση μία ώρας, κάθε μέρα. Πρόκειται για τέσσερις ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, συν το χρόνο ανάπαυσης.

Η δεύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τα πρωτόκολλα εναλλάξ μέρα παρά μέρα.

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές.

Υπάρχει περίπτωση να προκληθεί αντίδραση Herxheimer όταν εξοντωθούν πολλά μικρόβια μαζί.

Ακολουθήστε τις οδηγίες του εγχειριδίου του μηχανήματος.

Η γεννήτρια υψηλής συχνότητας RF με 15-Watt Ενισχυτή.

Αυτή η συσκευή μετατρέπει τα καρκινικά κύτταρα σε φυσιολογικά κύτταρα και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη γεννήτρια υψηλής συχνότητας RF 

Μπορεί ο ασθενής κατά τη διάρκεια της θεραπείας να παρακολουθεί τηλεόραση, ταινίες, να διαβάζει άρθρα στο διαδίκτυο ή  βιβλία. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να καθίσετε σε μια καρέκλα. Η θεραπεία για ένα εξάμηνο μπορεί να είναι δύο ώρες την ημέρα.


Θεραπείες του καρκίνου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τις ακτίνες RIFE

-Μπορεί με τη γεννήτρια αυτή να χρησιμοποιηθεί και ηλεκτρομαγνητική θεραπεία και οζονοθεραπεία και κολλοειδής άργυρος. Η ηλεκτρομαγνητική θεραπεία είναι πιο κατάλληλη για τα μικρόβια που κρύβονται στο λεμφικό σύστημα, αλλά ως γνωστό αυτά δεν επηρεάζουν σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Η εξαίρεση είναι στον καρκίνο του μαστού, όπου ο βιοσυντονισμός συνιστάται ιδιαίτερα μετά από μια θερμογραφία από τη μύτη μέχρι τη μέση που δείχνει πού βρίσκεται η λεμφική λοίμωξη (λεπτή κόκκινη γραμμή).

Διαβάστε, επίσης,

Είναι ο βιοσυντονισμός διαγνωστικός και θεραπευτικός στον καρκίνο;

Είναι ωφέλιμο το όζον για την υγεία;

Οζονοθεραπεία

Μαγνητοθεραπεία

Βελονισμός και καρκίνος

-Η οζονοθεραπεία με νερό και ο κολλοειδής άργυρος σκοτώνουν και αυτά τα μικρόβια στην κυκλοφορία του αίματος και άλλες θεραπείες, όπως τα φύκια και το όζον αποτοξινώνουν το αίμα.

Διαβάστε, επίσης,

Ο κολλοειδής άργυρος στη θεραπεία του καρκίνου

Τα οφέλη από τα φύκια στην υγεία

-Η θεραπεία του καρκίνου χρειάζεται, επίσης, βιταμίνες και ανόργανα άλατα ως συμπληρώματα. 

Διαβάστε, επίσης,

Υψηλές δόσεις βιταμινών για τη θεραπεία καρκίνου

Ποιοι πρέπει να παίρνουν συνένζυμο Q10; 

Συνένζυμο Q10

Ποιοι πρέπει να παίρνουν βιταμίνη C

Θεραπεία του καρκίνου με βιταμίνη C 

Η βιταμίνη Β17 έχει αντικαρκινικές ιδιότητες

Τα πικρά θεραπεύουν τον καρκίνο

Λετρίλη

Κουκούτσια από βερίκοκα για τον καρκίνο

Ποιοι πρέπει να παίρνουν σελήνιο

Χρήσιμες πληροφορίες για το σελήνιο

-Το εκχύλισμα φυκιών (fucoidan), ακόμη, είναι σε θέση να σκοτώνει με ασφάλεια τα καρκινικά κύτταρα, ακόμη και ως μονοθεραπεία. Συνδυάστε το με εκχύλισμα Tongan limu moui, βιολογική παπάγια, βιολογικό μάνγκο, συμπυκνωμένο χυμό αχλαδιού ή μήλου κ.λπ.

-Η αλκαλoποίηση του οργανισμού επιβραδύνει την εξάπλωση του καρκίνου. Το ασβέστιο αλκαλοποιεί τον οργανισμό.

Διαβάστε, επίσης,

Ένα απλό πρωτόκολλο αλκαλοποίησης για αυτοθεραπεία του καρκίνου

Πρωτόκολλο αλκαλοποίησης του οργανισμού

Συνταγές για αλκαλοποίηση του οργανισμού

Οι καλύτερες τροφές για αλκαλοποίηση του οργανισμού

Ποιες είναι οι αλκαλικές και ποιες οι όξινες τροφές

Αλκαλική διατροφή για τη θεραπεία του καρκίνου

Πώς το όξινο pH στο σώμα συνδέεται με τον καρκίνο

Απλοί τρόποι για αλκαλοποίηση του οργανισμού

-Η αλόη Arborescens σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα σε δοσολογία μία κουταλιά, τρεις φορές την ημέρα.

Διαβάστε, επίσης,

Που κάνει καλό ο χυμός αλόης

-Το πρωτόκολλο MSM / βιταμίνη D3 για τον καρκίνο γρήγορα σκοτώνει τα μικρόβια που βρίσκονται στο εσωτερικό των καρκινικών κυττάρων και τα καρκινικά κύτταρα γίνονται φυσιολογικά κύτταρα. Όταν δεν υπάρχουν νεκρά καρκινικά κύτταρα που πλημμυρίζουν το σώμα και δημιουργούν ένα τεράστιο βάρος στο συκώτι, η θεραπεία του καρκίνου είναι πιο γρήγορη.

Το πρωτόκολλο MSM / D3 για τον καρκίνο περιλαμβάνει τέσσερις ουσίες:

MSM (Methyl Sulfonyl Methane)
Βιταμίνη D3
Κολλοειδής άργυρος
Ιονίζον μαγνήσιο

Και τα τέσσερα αυτά στοιχεία είναι αντιμικροβιακά. Αλλά επειδή τα μικρόβια που προκαλούν καρκίνο βρίσκονται στο εσωτερικό των καρκινικών κυττάρων, είναι απαραίτητο αυτές οι αντιμικροβιακές ουσίες να περάσουν μέσα από τις καρκινικές κυτταρικές μεμβράνες. Και πώς θα συμβεί αυτό; Το MSM μπορεί να ανοίξει τις αντλίες στα καρκινικά κύτταρα για να μπουν αυτά τα στοιχεία μέσα. Ένα μικρό ποσοστό του MSM μετατρέπεται, επίσης, σε DMSO, που ανοίγει, επίσης, τις αντλίες των καρκινικών κυττάρων. Έτσι, το MSM επιτρέπει σε τρεις πολύ ισχυρές αντιμικροβιακές ουσίες να περάσουν μέσα στα καρκινικά κύτταρα και να σκοτώσουν τα μικρόβια που είναι στο εσωτερικό τους. Το ίδιο το MSM, επίσης, σκοτώνει τα μικρόβια στο εσωτερικό των καρκινικών κυττάρων, επειδή έχει δύο επιπλέον άτομα οξυγόνου.

Διαβάστε, επίσης,

Ποιοι πρέπει να παίρνουν βιταμίνη D

Γιατί πρέπει καθημερινά να παίρνετε βιταμίνη D

Η βιταμίνη D μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο

Η βιταμίνη D

Ήλιος και βιταμίνη D

Η αντλία νατρίου και καλίου στη θεραπεία του καρκίνου

Γιατί τα χημειοθεραπευτικά δεν λειτουργούν

Φυτοθρεπτικά συστατικά που θεραπεύουν τον καρκίνο

Η γεννήτρια συχνοτήτων βοηθάει στη θεραπεία. Αν το αίμα ήταν γεμάτα από μικρόβια, αυτά τα στοιχεία θα σκότωναν τα μικρόβια στην κυκλοφορία του αίματος πριν φτάσουν στα καρκινικά κύτταρα. Εάν δεν υπάρχουν μικρόβια στην κυκλοφορία του αίματος, ή υπάρχει μόνο ένας μικρός αριθμός των μικροβίων στην κυκλοφορία του αίματος, πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από αυτά τα στοιχεία θα είναι διαθέσιμα για να σκοτώσουν τα μικρόβια μέσα στα καρκινικά κύτταρα. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για την έναρξη χρήσης της γεννήτριας συχνοτήτων. Το πρωτόκολλο με τη γεννήτρια υψηλής συχνότητας RF ασκεί πολύ συνεργική δράση.

Για τους ασθενείς με καρκίνωμα εκ πλακωδών κυττάρων, μελάνωμα και καρκίνο της μήτρας, το να διατηρείται το αίμα ελεύθερο μικροβίων είναι ιδιαίτερα σημαντικό, διότι αυτοί οι τρεις τύποι καρκίνου μεταδίδονται μέσω μικροβίων που βγαίνουν έξω από τα καρκινικά κύτταρα και ταξιδεύουν μέσω του αίματος και δημιουργούν άλλη αποικία καρκινικών κυττάρων σε ένα άλλο μέρος του σώματος.

-Το MSM μπορεί να συνδυαστεί με την ομοιοπαθητική για τα μικρόβια. Το πυρίτιο χρησιμοποιείται για να δονείται το νερό. Αυτή η θεραπεία θεραπεύει την λοίμωξη MRSA-ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκος, που είναι επικίνδυνη βακτηριακή νόσος. Το προϊόν αυτό είναι υδατικό και εύκολα εισχωρεί στο εσωτερικό των καρκινικών κυττάρων και σκοτώνει, επίσης, τα μικρόβια που βρίσκονται στο εσωτερικό των καρκινικών κυττάρων. Το MSM βοηθά να μπαίνει το οξυγόνο μέσα στα καρκινικά κύτταρα και να σκοτώνει τα μικρόβια μέσα στα καρκινικά κύτταρα.

Διαβάστε, επίσης,

Θειϊκή υδραζίνη για τον καρκίνο

-Τα σπαράγγια, για όσους δεν παίρνουν αντιπηκτικά είναι μια εξαιρετική θεραπεία για τον καρκίνο. Μαγειρέψτε τα σπαράγγια, πολτοποιήστε τα σπαράγγια και πάρτε τέσσερις κουταλιές της σούπας, δύο φορές την ημέρα.

-Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι το κλειδί για την προστασία μας. Όταν ψάχνετε για ένα συμπλήρωμα για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, επιλέξτε με βάσει την καθαρότητα και την ισχύ.

-Να τρώτε κάθε μέρα 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι (σκούρο).

-Να τρώτε κάθε δεύτερη μέρα 1 κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη (ή κουρκουμίνη) με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Διαβάστε, επίσης,

Μέλι με κουρκουμίνη

Να τρώτε μισό κουταλάκι κουρκουμίνη την ημέρα

Χυμός κουρκουμίνης για καλή υγεία

Ρόφημα κουρκουμίνης για τον καρκίνο

Οι αντικαρκινικές ιδιότητες της κουρκουμίνης

Κουρκουμίνη

-Να τρώτε 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι.

-Να πίνετε Essiac τσάι, για να προστατεύετε το συκώτι σας, να κάνετε ένα κλύσμα με καφέ και να πίνετε το αποτελεσματικότερο μείγμα βοτάνων για τον καρκίνο EMEDI BIO.

Διαβάστε, επίσης,

Το μείγμα βοτάνων της EMEDI για τον καρκίνο

Ένα τσάι από βότανα για τον καρκίνο.

-Να πίνετε έξι λεμόνια την ημέρα για αλκαλοποίηση.

Διαβάστε, επίσης,

Τα οφέλη όταν πίνετε νερό με λεμόνι

Πίνουμε το πρωί ζεστό νερό με λεμόνι

Το λεμόνι είναι όξινο ή αλκαλικό;

-Αν έχετε όγκους στο δέρμα το DMSO, με διοξείδιο του χλωρίου (συνήθως) πάνω στο δέρμα είναι ότι πρέπει. Το DMSO θα παρασύρει το διοξείδιο του χλωρίου, μέσω του δέρματος, αλλά και στο εσωτερικό των καρκινικών κυττάρων και θα σκοτώσει τα μικρόβια στο εσωτερικό των καρκινικών κυττάρων και τα καρκινικά κύτταρα θα γίνουν φυσιολογικά κύτταρα. Το DMSO δεν πρέπει ποτέ να έρχεται σε επαφή με πλαστικά.

Διαβάστε, επίσης,

Αντιμετωπίστε εναλλακτικά τον καρκίνο του δέρματος

-Ακόμη, όσοι έχουν καρκίνο δεν πρέπει να τρώνε ή να πίνουν ότι τροφοδοτεί τα μικρόβια, όπως ζάχαρη. Θα πρέπει να αποφεύγουν όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα, καθώς, και όλα τα προϊόντα ζάχαρης. Τα όξινα τρόφιμα ταΐζουν τα μικρόβια.

Διαβάστε, επίσης,

Διατροφικές συμβουλές για την πρόληψη του καρκίνου

Πώς ο καρκίνος αυτοθεραπεύεται

Κετογενική δίαιτα

Ο καρκίνος δεν μπορεί να μας σκοτώσει

Μάθετε τι είναι ο καρκίνος για να μην τον φοβάστε

Διαλέξτε όποιο φυσικό πρωτόκολλο θέλετε και αυτοθεραπεύστε τον καρκίνο σας.

Η ζωή είναι πολύτιμη.

Η ζωή είναι δική σας. Πάρτε την στα χέρια σας!

Η καθοδήγηση για την επιλογή των ποιων συμπληρωμάτων διατροφής, από τα ανωτέρω, θα επιλεγούν για την ασθένειά σας θα γίνει σε συνεννόηση με το θεράποντα ιατρό.

Διαβάστε, επίσης,

Φυσικά προϊόντα για τη θεραπεία του καρκίνου

Θεραπευτικό αιθέριο έλαιο λιβανιού

Χρήσιμες ιατρικές συνταγές με σταφύλια

Η μαγειρική σόδα σαν φάρμακο

Είναι η σόδα φάρμακο για τη θεραπεία του καρκίνου;

H θεραπεία του καρκίνου με αντινεοπλαστόνια

Είναι οι ακτίνες RIFE η θεραπεία του καρκίνου που δουλεύει;

Εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο

Protocel για τον καρκίνο

www.emedi.gr

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια. Το αιθέριο έλαιο γωλθερίας έχει ισχυρή αναλγητική και μυοχαλαρωτική δράση και χρησιμοποιείται και στον αθλητισμό. Το αιθέριο έλαιο γωλθέρια ή γωλθερία ή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ