Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΤο emedi.gr είναι το πιο αξιόπιστο site υγείας

Το emedi.gr είναι το πιο αξιόπιστο site υγείας

Για όσους προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια

Η EMEDI ΜΕΠΕ ΠΡΟΛΗΨΗ ΥΓΕΙΑΣ καταγγέλει τις προσπάθειες του Δημοσιογράφου Θάνου Απαιχτίτη να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να διαβάλλει την EMEDI.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος δεν έχει κανένα δικαίωμα να κρίνει την επιστημονικότητα του emedi.gr λόγω του ότι δεν είναι ειδικός και ούτε γνώστης της ιατρικής επιστήμης.

Τα συμπληρώματα διατροφής χορηγούνται πάντα από ιατρούς και οι ασθενείς πάντα βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Παραπλανητικός και επικίνδυνος ισχυρισμός για τη θεραπεία του καρκίνου, γράφει ο κύριος Θάνος Επαχτίτης για να ανεβάσει την δημοτικότητα του site στο οποίο αρθρογραφεί και το οποίο είναι άγνωστο από πια συμφέροντα καθοδηγείται.

Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα διατροφής που θεραπεύουν τον καρκίνο κύριε Επαχτίτη και μάλιστα τα ποσοστά επιβίωσης σε πολλές μελέτες είναι πολύ υψηλότερα από τις συμβατικές θεραπείες. 

Το shop.emedi.gr είναι αξιόπιστο και προωθεί μόνο πιστοποιημένα προϊόντα, για την υγεία και την ευεξία.

Το Rain Soul είναι διατροφικό συμπλήρωμα και όχι φάρμακο.

Στα επί μέρους συστατικά του περιλαμβάνει σπόρους μαύρου κύμινου, σπόρους μαύρων σμέουρων, σπόρους σταφυλιών και D-ριβόζη.

Μήπως κάποιο από αυτά τα συστατικά θεραπεύει το καρκίνο, αναρωτιέται ο δημοσιογράφος;

Οι μελέτες που αποδεικνύουν την αντικαρκινική δράση των επιμέρους συστατικών του Soul της RAIN:

Η μελέτη που αποδεικνύει όλες τις ιδιότητες των σπόρων μαύρου κύμινου-US National Library of Medicine National Institutes of Health-NCBI, πατήστε, εδώ.

Η μελέτη που αποδεικνύει όλες τις ιδιότητες των σπόρων σταφυλιών-US National Library of Medicine National Institutes of Health-NCBI, πατήστε, εδώ.

Η μελέτη που αποδεικνύει όλες τις ιδιότητες της D-ριβόζης-US National Library of Medicine National Institutes of Health-NCBI, πατήστε, εδώ.

Η μελέτη που αποδεικνύει όλες τις ιδιότητες των σπόρων μαύρων σμέουρων-US National Library of Medicine National Institutes of Health-NCBI

Η κατασκευάστρια εταιρία ΠΡΟΩΘΕΙ το Soul της RAIN ως 

Το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό, αντιγηραντικό και αντιφλεγμονώδες προϊόν στην αγορά.

-Εξουδετερώνει και τις ελεύθερες ρίζες.

Η οξείδωση που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες είναι μια σημαντική πηγή των προβλημάτων υγείας που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο.

-Υποστηρίζει την καλή υγεία

Περιέχει 50 θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη ζωτικότητα και την καλή υγεία. Δυστυχώς, σε έναν κόσμο γεμάτο άγχος, ρύπανση, έκθεση σε αλλεργιογόνα, και κακή διατροφή, πολλοί δεν λαμβάνουν την κατάλληλη τροφή που απαιτείται για την διατήρηση της καλής υγείας. Ο οργανισμός μας αρχίζει να δείχνει σημεία φθοράς.

Το SOUL αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε για να αποκτήσουμε την ενέργεια, να στηριχθούν οι σωματικές μας λειτουργίες, και να εξουδετερωθούν οι ελεύθερες ρίζες.

-Προάγει τη μυϊκή υγεία & ευεξία

Για τη διατήρηση της βέλτιστης υγείας απαιτούνται 12 βιταμίνες, 12 μέταλλα, 9 απαραίτητα αμινοξέα και κάποια απαραίτητα λιπαρά οξέα κάθε μέρα. Οι σπόροι αυτοί παρέχουν αυτές τις θρεπτικές ουσίες. Το αποτέλεσμα είναι ένα ισχυρότερο σώμα με μεγαλύτερη κινητικότητα και μεγαλύτερη σωματική δραστηριότητα.

-Είναι δεξαμενή ενέργειας.

Το SOUL δίνει φυσική ενέργεια τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα. Κάθε πακέτο 60 ml σας εμποτίζει τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για να ενισχύσετε την πνευματική σας διαύγεια και την ζωτική σας ενέργεια. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα ή ενεργειακά ποτά, το Soul δεν περιέχει επιβλαβείς χημικές ουσίες και εθιστικά που δημιουργούν προσωρινή ενίσχυση της ενέργειας ή έχουν παρενέργειες.

Όλοι πια γνωρίζουν ότι τα αντιοξειδωτικά και τα αντιφλεγμονώδη έχουν ισχυρή αντικαρκινική δράση και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε με φυσικό τρόπο να εξοντώσει τα καρκινικά κύτταρα και να εξαλλείψει τις αιτίες πρόκλησης του καρκίνου.

Δεν υπάρχει καμία παραβίαση της πολιτικής (της εταιρίας). Όταν τα επιμέρους συστατικά ενός προϊόντος έχουν αντικαρκινική δράση, τότε και το συμπλήρωμα διατροφής με αυτά τα συστατικά έχει αντικαρκινική δράση.

Όσον αφορά τις κλινικές μελέτες υπάρχουν τόσες πολλές που αν κάποιος βάλει τα δεδομένα που ήδη υπάρχουν σε μια πλατφόρμα υπολογιστή με τις δραστικές ουσίες, η αντικαρκινική δράση αποδεικνύεται απολύτως. Οι μελέτες που απαιτούνται είναι για αυτά που δεν γνωρίζουμε, όχι γι΄αυτά που ήδη γνωρίζουμε…, ώστε και η επιστήμη να προοδεύει και να εξοικονομούνται χρήματα από τις φαρμακευτικές εταιρείες, από αυτά που δίνονται στους μεσάζοντες για την προώθηση των προϊόντων τους.

Όσον αφορά τον αυτισμό το SOUL δίνει φυσική ενέργεια τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα. Κάθε πακέτο 60 ml εμποτίζει τον οργανισμό με τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για να ενισχυθεί η πνευματική διαύγεια και η ζωτική ενέργεια, χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες και εθιστικά που δημιουργούν προσωρινή ενίσχυση της ενέργειας ή έχουν παρενέργειες. Έτσι, βοηθά στον εθισμό.

Η ετυμολογία της θεραπείας τώρα

Θεραπεία: 

-το σύνολο των ενεργειών και των μέσων που χρησιμοποιούνται για να αντιμετωπιστεί μια ασθένεια ή άλλη ανεπιθύμητη κατάσταση και να αποκτήσει ξανά ο οργανισμός την καλή του υγεία
-(γενικότερα) το σύνολο των ενεργειών και των μέσων που χρησιμοποιούνται για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα

Σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύεστε το γιατρό σας για θέματα υγείας. 

Το Soul της RAIN 

Το SOUL έχει αντιφλεγμονώδη δράση, μέσω ρύθμισης του NFkB. Ο NFkB (πυρηνικός παράγοντας κάπα ελαφριάς αλυσίδας-ενισχυτής των ενεργοποιημένων Β κυττάρων) είναι μια σύνθετη πρωτεΐνη που ελέγχει την μεταγραφή του DNA, την παραγωγή κυτοκίνης και την επιβίωση των κυττάρων. Ο NF-κΒ εμπλέκεται σε κυτταρικές αποκρίσεις σε ερεθίσματα, όπως το στρες, τις κυτοκίνες, τις ελεύθερες ρίζες, τα βαρέα μέταλλα, την υπεριώδη ακτινοβολία, την οξειδωμένη LDL, και τα βακτηριακά ή ιικά αντιγόνα. Ο NFkB παίζει ένα ρόλο κλειδί στη ρύθμιση της ανοσολογικής απόκρισης στη μόλυνση (οι ελαφρές αλυσίδες κ είναι βασικά συστατικά των ανοσοσφαιρινών). Η εσφαλμένη ρύθμιση του NF-κΒ συνδέεται με τον καρκίνο, με τις φλεγμονώδεις και αυτοάνοσες ασθένειες, το σηπτικό σοκ, τις ιογενείς λοιμώξεις, και την ανώμαλη ανάπτυξη του ανοσοποιητικού και επηρεάζει και τη συναπτική πλαστικότητα και την μνήμη.

Παρασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι προϊόν υψηλής ποιότητας με τα πρότυπα της cGMP, με πολλές πιστοποιήσεις.  

Certification: NSF, GMP, Brunswick Labs, Health Canada, GMO FREE, HALAL, ALL NATURAL COLD PRESSED, WADA

-Καρκίνος

  • Καρκίνος σταδίου ΙV

Η χημειοθεραπεία σε αυτό το στάδιο είναι αναποτελεσματική. Η ακτινοθεραπεία μπορεί να γίνει σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις π.χ. κίνδυνος κατάγματος, συμπίεση νωτιαίου μυελού κ.ά και μόνο όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης.

Πρώτη εβδομάδα: 3 φακελάκια το πρωί, 3 φακελάκια το μεσημέρι και 2 φακελάκια το βράδυ.

Δεύτερη εβδομάδα: 2 φακελάκια το πρωί, 2 φακελάκια το μεσημέρι και 2 φακελάκια το βράδυ, για 8 εβδομάδες.

Για συντήρηση, για 2 μήνες, 1 φακελάκι.

Πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. 

  • Για όσους υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία

Να πίνετε 1 φακελάκι μια ώρα μετά από την χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία. Πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. 

  • Για όσους δεν θέλουν να υποβληθούν σε χημειοθεραπεία (Στάδιο Ι-III)

Πίνετε 3 φακελάκια SOUL κάθε ημέρα για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ένα πριν από κάθε γεύμα, καθώς και 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. Μετά επαναλάβετε, με τη βοήθεια, του γιατρού σας τις απεικονιστικές και εργαστηριακές εξετάσεις που απαιτούνται και θα διαπιστώσετε μεγάλη βελτίωση. Ο γιατρός σας πια δεν θα σας συστήσει χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.

-Αυτισμός

1 φακελάκι, μισό το πρωί, μισό το βράδυ, για 1 μήνα. Μετά από 1 μήνα συνεχίζετε για συντήρηση με μισό φακελάκι την ημέρα. Σε 5 ημέρες θα δείτε ήδη τα αποτελέσματα.

Παραγγείλετε το SOUL 

Το βιογραφικό της Ογκολόγου Σάββης Μάλλιου Κριαρά

EMEDI: Με με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

Διαβάστε, επίσης,

Η δημοσιογραφία θέλει πολύ υπευθυνότητα

Διαβάστε, τα άρθρα της emedi για την Ογκολογία.

Διαβάστε, επίσης,

Η ψυχή της υγείας-SOUL

Οι καρκινοπαθείς πρέπει να διεκδικούν τα δικαιώματά τους

Παράγοντες που καθορίζουν τη θεραπευτική απόφαση στην ογκολογία

Σταματήστε να κάνετε χημειοθεραπεία

Η πικρή αλήθεια για τις χημειοθεραπείες

Τα δικαιώματα των καρκινοπαθών

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Θαλασσοθεραπεία πηλοθεραπεία και ηλιοθεραπεία για την ψωρίαση

Θαλασσοθεραπεία, πηλοθεραπεία και ηλιοθεραπεία για την ψωρίαση. Η ψωρίαση θεραπεύεται με φυσικούς τρόπους που είναι πιο αποτελεσματικοί Θαλασσοθεραπεία, πηλοθεραπεία και ηλιοθεραπεία για τη θεραπεία της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ