Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαIssels' Whole Body Therapy για τον καρκίνο

Issels’ Whole Body Therapy για τον καρκίνο

Φυσικές θεραπείες για τον καρκίνο

Γράφει η 

Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά 

Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD, PhD

Οι φυσικές θεραπείες Issels’ για τον καρκίνο

Απομακρύνονται τα μεταλλικά σφραγίσματα από τα δόντια, ακολουθείται μια αυστηρή δίαιτα και οι ασθενείς σταματούν τις καταχρήσεις που θεωρούνται επιβλαβείς.

Χρησιμοποιούνται ολιστικές και ορθομοριακές αρχές, ορισμένα εξειδικευμένα εμβόλια, χηλικές και ενζυματικές θεραπείες, μαζί με συμπληρώματα διατροφής, όπως τη λετρίλη, το σελήνιο, την κάνναβη και τη βιταμίνη C, γίνεται αποτοξίνωση, διατροφική υποστήριξη, χορηγούνται μέταλλα και ένζυμα, εφαρμόζεται βελονισμός, γίνονται θεραπείες μασάζ, παρέχεται ψυχολογική και κοινωνική συμβουλευτική, γίνεται θεραπεία οξυγόνου και όζοντος, φυτοθεραπεία, ομοιοπαθητική, χορηγούνται υψηλές δόσεις βιταμινών και γίνεται φωτοθεραπεία, αλλά και υπερθερμία. Τέλος, γίνεται μη τοξική ανοσοθεραπεία για καρκίνο.

Τα πρωτόκολλα καρκίνου που χρησιμοποιούνται από τα κέντρα ανοσοθεραπείας Issels®, έχουν σχεδιαστεί για την αποκατάσταση των πολύπλοκων ανοσολογικών και αμυντικών μηχανισμών του σώματος για την αναγνώριση και την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων, με φυσικό τρόπο.

Αυτά τα μοναδικά και εξαιρετικά εξατομικευμένα ιατρικά πρωτόκολλα δεν έχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες και μπορούν να συνδυαστούν με γονιδιακές θεραπείες καρκίνου. 

Η Issels® Ανοσοθεραπεία:

➤ Είναι εξατομικευμένη θεραπεία μη τοξική 

➤ Προσφέρει Προγράμματα Θεραπείας Εμβολίων κατά του Καρκίνου

➤ Χορηγούνται κύτταρα κυτοκίνης, κύτταρα LAK-lymphokine-activated killer cell, NK-Natural killer cells κυττάρων, και εφαρμόζεται θεραπεία των βλαστικών κυττάρων του καρκίνου

➤ Συγχορηγείται με ΟγκοΥπερθερμία

Η ανοσοθεραπεία Issels® για τον καρκίνο είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης κλινικής και επιστημονικής έρευνας και έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή για το αξιοσημείωτο ποσοστό μακροχρόνιας ύφεσης των προχωρημένων και τυπικών ανθεκτικών στη θεραπεία καρκίνων.

Η ανοσοθεραπεία για τον καρκίνο δίνει την ίδια σημασία στον όγκο και στο μικροπεριβάλλον του όγκου. Το μικροπεριβάλλον παίζει κεντρικό ρόλο στην πρόοδο του καρκίνου ή στην ύφεση.

Αυτή η ολοκληρωτική στρατηγική έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τα αποτελέσματα όλων των τύπων και σταδίων του καρκίνου.

Απαιτείται εκτεταμένη παρακολούθηση ακόμα και μετά τη υποστροφή του όγκου.

Η Issels’ Whole Body Therapy για τον καρκίνο εφαρμόζεται σε:

Αδενοκαρκινώματα, καρκίνο των οστών, καρκίνο του εγκεφάλου, καρκίνο του μαστού, καρκίνο του τραχήλου της μήτρας,  καρκίνο του παχέος εντέρου, εμβρυϊκό τεράτωμα, καρκίνο του νεφρού, καρκίνο του ήπατος, καρκίνο του πνεύμονα, λέμφωμα, καρκίνο του μεσοθωρακίου, μελάνωμα, οστεοσάρκωμα, καρκίνο των ωοθηκών, ραβδομυοσάρκωμα, σάρκωμα, καρκίνο του στομάχου, τεράτωμα, καρκίνο των όρχεων, καρκίνο του θυρεοειδούς, καρκίνο του ενδομητρίου και σε πολλούς άλλους καρκίνους όλων των σταδίων.

Η Issels μη-τοξική ανοσοθεραπεία βασίζεται στα εμβόλια, σε κυτταρικές θεραπείες, καθώς και σε προηγμένες γονιδιακές θεραπείες.

Οι κακοήθεις όγκοι δεν αναπτύσσονται μέσα σε ένα υγιές σώμα που έχει ανέπαφη λειτουργία άμυνας και ικανότητα επισκευής. Οι όγκοι αναπτύσσονται σε ένα ειδικό εσωτερικό περιβάλλον, το οποίο βοηθά στην προώθηση της ανάπτυξής τους και μπορεί να συνεχιστεί ακόμα και μετά την αφαίρεση του όγκου.

Η Issels® ανοσοθεραπεία είναι ιδιαίτερα εξατομικευμένη, ειδική και μη τοξική. Χρησιμοποιεί εμβόλια κατά του καρκίνου και κυτταρικές θεραπείες από τα ίδια τα ανοσοκύτταρα του ασθενούς, για την παρουσία των ίδιων των αντιγόνων όγκου του ασθενούς.

Η Issels® Immunotherapy δεν έχει καμία δυσμενή παρενέργεια, σε αντίθεση με τα νέα, φαρμακευτικά παραγόμενα χημικά φάρμακα ανοσοθεραπείας που επηρεάζουν αρνητικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτά τα φάρμακα έχουν δείξει ότι προκαλούν σοβαρές, συχνά απειλητικές για τη ζωή αντιδράσεις σε διάφορους ασθενείς.

Προγράμματα ανοσοθεραπείας Issels® κατά του Καρκίνου

Αυτόνομο εμβόλιο δενδριτικών κυττάρων για τον καρκίνο. Τα δενδριτικά κύτταρα είναι βασικοί ρυθμιστές των ανοσολογικών αποκρίσεων και συγχρονίζουν την έμφυτη και προσαρμοστική ανοσία. Αυτά είναι τα πιο ισχυρά κύτταρα που παρουσιάζουν τα αντιγόνα και έχουν τη δυνατότητα να προκαλούν ανοσοαπόκριση κατά των όγκων. Το εμβόλιο καλλιεργείται από τα περιφερειακά μονοκύτταρα του ίδιου του ασθενούς παρουσία ενός ανασυνδυασμένου αυξητικού παράγοντα, ειδικές κυτοκίνες και αντιγόνα του όγκου του ίδιου του ασθενούς, και κλασματοποιείται σε πεπτίδια προκειμένου να επιτευχθεί μια πιο συγκεκριμένη ανοσοαπόκριση.

Εμβόλιο κατά του καρκίνου του προστάτη. Αυτό το εμβόλιο έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ασθενούς, να στοχεύει κύτταρα καρκίνου του προστάτη. Η παρασκευή του εμβολίου περιλαμβάνει την καλλιέργεια των περιφερικών μονοκυττάρων του ασθενούς in vitro παρουσία ενός ανασυνδυασμένου αυξητικού παράγοντα, ειδικές κυτοκίνες και του ίδιου του ειδικού προστατικού αντιγόνου.

Ενεργοποιημένα lymphokine-activated killer cells- Επίσης, γνωστό ως κύτταρα LAK. Αυτά τα κύτταρα είναι αυτόλογα λεμφοκύτταρα (κύτταρα Τ) που με την παρουσία ιντερλευκίνης-2 αυξάνονται και ενεργοποιούνται για να καταστρέψουν τα καρκινικά κύτταρα.

Ενεργοποιημένα κύτταρα φυσικοί φονείς – Επίσης, γνωστά ως NK Cells. Τα κύτταρα NK είναι αυτόλογα φυσικά κύτταρα φονιάδες, και είναι ένας τύπος λεμφοκυττάρων του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος που με την παρουσία της ιντερλευκίνης-21 και των ειδικών κυτοκινών αυξάνονται και ενεργοποιούνται για να καταστρέψουν τα καρκινικά κύτταρα.

Mixed Bacterial Vaccine του Coley. Η χρήση του εμβολίου ανοίγει όλους τους στερεούς, ημιστερεούς και υγρούς συνδετικούς ιστούς, διεγείρει την παραγωγή των ιντερφερονών του ίδιου του οργανισμού, των ιντερλευκινών, των παραγόντων διέγερσης αποικιών και του παράγοντα νέκρωσης όγκου.

Αυτόλογες κυτοκίνες: Συνεχίζουν την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια του προγράμματος φροντίδας κατ ‘οίκον.

Εξωσωματική Φωτοφαίρεση: Για δερματικό λέμφωμα Τ-κυττάρων για την παροχή ανοσοδιαμορφωτικών ιδιοτήτων.

Ενεργοποίηση των κυττάρων δολοφόνων από βλαστοκύτταρα και λεμφοκίνες. Αυτή η θεραπεία περιλαμβάνει την ενεργοποίηση λεμφοκυττάρων ίη νίνο. Τα βλαστικά κύτταρα βοηθούν στην αποκατάσταση οργάνων και ιστών που έχουν υποστεί βλάβη από καρκίνο, προηγούμενες θεραπείες για τον καρκίνο ή χρόνιες και εκφυλιστικές καταστάσεις.

Συστηματική υπερθερμία. Η συστηματική υπερθερμία ενισχύει τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η ολοκληρωμένη ανοσοβιολογική βασική θεραπεία Issels®

Η ανοσοβιολογική θεραπεία πυρήνα Issels® είναι μια εξαιρετικά εξατομικευμένη, μη-τοξική θεραπεία για την εξάλειψη τόσο του καρκινικού όγκου όσο και των υποκείμενων αιτίων της ανοσοκαταστολής που οδηγεί στον όγκο.

Ο καρκίνος είναι μια συστηματική ασθένεια που οφείλεται σε πολλούς παράγοντες και απαιτεί μια εξατομικευμένη στη θεραπεία. Ενώ, η θεραπεία εμβολίων και κυττάρων διεγείρει την κυτταρική ανοσία, η ανοσοβιολογική θεραπεία έχει σχεδιαστεί για να ανοικοδομήσει και να ενεργοποιήσει τα διάφορα άλλα επίπεδα των πολύ περίπλοκων αμυντικών και ρυθμιστικών μηχανισμών του σώματος.

Αυτή η ολοκληρωμένη θεραπευτική στρατηγική παρέχει τη βάση για μακροχρόνια ύφεση και επούλωση. Έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και κυτταρικών θεραπειών και των στοχευόμενων γονιδιακών θεραπειών.

Οι εκτεταμένες μη επεμβατικές διαγνωστικές διαδικασίες γονιδιώματος, καθώς και ένα πολύ ειδικό πρόγραμμα βιοενεργητικού ελέγχου, βοηθούν να εντοπιστούν και να εξαλειφθούν τα αίτια της ανοσοκαταστολής και της ανάπτυξης της νόσου. Επίσης, επιτρέπουν να εξατομικευθούν τα σχέδια θεραπείας.

Η στρατηγική της θεραπείας του καρκίνου:

Επίθεση εναντίον του καρκίνου και ενίσχυση των συνολικών λειτουργιών του ανοσοποιητικού συστήματος και της άμυνας με επιστημονικά επικυρωμένες μη τοξικές ουσίες και τρόπους θεραπείας.

Απομάκρυνση των αιτίων που είναι γνωστό ότι βλάπτουν τους ρυθμιστικούς, αποκαταστατικούς και ανοσοποιητικούς μηχανισμούς του σώματος και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της νόσου.

Επισκευή βλαβών σε όργανα και συστήματα οργάνων για την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας τους και την αναπλήρωση θρεπτικών ουσιών, βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων, λιπιδίων.

Αποκατάσταση της εγγενούς ανοσίας με βιολογικές ανοσοδιαμορφωτικές θεραπείες.

Στρατηγικές για τη βελτίωση της αποτοξίνωσης, δηλαδή την εξάλειψη των μεταβολικών υπολειμμάτων, των τοξικών μεταβολιτών λόγω καρκίνου, της ακτινοβολίας, της χημειοθεραπείας και άλλων τοξινών.

Εκπαίδευση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, για μια σωστή διατροφή κ.λπ.

Αυτή η ολοκληρωμένη ολοκληρωτική στρατηγική παρέχει τη βάση για μακροχρόνια ύφεση και επούλωση. Έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και κυτταρικών θεραπειών, των γονιδιακών στοχευμένων θεραπειών και μειώνει τις τοξικές παρενέργειες σε όσους ήδη έχουν κάνει συμβατικές θεραπείες.

Η έκταση της ανταπόκρισης στη θεραπεία ποικίλλει από ασθενή σε ασθενή,  καθώς το εσωτερικό σωματικό περιβάλλον είναι μοναδικό για κάθε ασθενή.

Πατήστε, εδώ, για πληροφορίες για την Issels’ Whole Body Therapy για τον καρκίνο

Η ζωή είναι πολύτιμη.

Η ζωή είναι δική σας. Πάρτε την στα χέρια σας!

Το μοριακό προφίλ του όγκου είναι απαραίτητο και χρήσιμο εργαλείο για τη θεραπευτική σας απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα για την Σάββη Μάλλιου Κριαρά 

 

Πατήστε, εδώ, για να διαβάσετε πληροφορίες για την μελέτη Use of Alternative Medicine for Cancer and Its Impact on Survival.


Τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής για την θεραπεία του καρκίνου.

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής για την θεραπεία του καρκίνου

 

Η καθοδήγηση για την επιλογή των ποιων συμπληρωμάτων διατροφής, από τα ανωτέρω, είναι κατάλληλα για την ασθένειά σας θα γίνει σε συνεννόηση με το θεράποντα ιατρό.

Διαβάστε, επίσης,

Η ανοσοθεραπεία του καρκίνου με Iscador

Ανοσοθεραπεία για συμπαγείς όγκους

Θεραπεία του καρκίνου με φυτικά ανοσοτροποποιητικά

Θέλετε να αποκτήσετε ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα;

Πώς θα θεραπεύσετε μόνοι σας τον καρκίνο σας

Να χρησιμοποιείτε φυσικές θεραπείες για τον καρκίνο σας

Εμπιστευθείτε το ογκολογικό συμβούλιο της EMEDI

Το γκι είναι πολύ καλή θεραπεία για τον καρκίνο

Κάντε αποτοξίνωση του λεμφικού σας συστήματος

Ιατρικές συνταγές με το γκι

Θεραπεία του καρκίνου με Iscador

Viscum album

Νικήστε τον καρκίνο με το νου

Ανοσοθεραπεία για συμπαγείς όγκους

Nivolumab

Η ανοσοθεραπεία το κλειδί της θεραπείας στο μελάνωμα

Δυναμικό ξεκίνημα της ανοσοθεραπείας στον καρκίνο

Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος εναντίον των όγκων

KEYTRUDA

Pembrolizumab για το μελάνωμα

Η καθημερινή διατροφή των καρκινοπαθών

Ανησυχία λόγω της στροφής των καρκινοπαθών στην εναλλακτική ιατρική

Τροφές φάρμακα για τον καρκίνο

Όλα μπορούν να θεραπευθούν

Ο καρκίνος δεν θεραπεύεται με χημειοθεραπείες

Πειραματικές χημειοθεραπείες με χρήματα ανά κεφάλι

Ο κόσμος θα φέρει την αλλαγή στην Ογκολογία

Η πικρή αλήθεια για τις χημειοθεραπείες

Γιατί οι χημειοθεραπείες δεν είναι αποτελεσματικές

Οι χημειοθεραπείες και οι ακτινοθεραπείες δεν είναι αποτελεσματικές για την θεραπεία του καρκίνου

Οι οφθαλμικές ανεπιθύμητες ενέργειες από την χημειοθεραπεία

Αντικαρκινικό φυτό για χημειοθεραπεία

Η χημειοθεραπεία έχει μεγάλη καρδιοτοξικότητα

Αν οι καρκινοπαθείς δεν κάνουν χημειοθεραπεία αυξάνεται η επιβίωση

Η τοξικότητα των κυτταροστατικών φαρμάκων

Τι να κάνετε σε εξαγγείωση των χημειοθεραπευτικών φαρμάκων

Μην κάνετε προεγχειρητική χημειοθεραπεία για τις ηπατικές μεταστάσεις

Ανορεξία και καχεξία στον καρκίνο

Η θεραπεία του καρκίνου στα παιδιά πρέπει να είναι εξατομικευμένη

Επανένταξη ενός καρκινοπαθούς στην κοινωνία

Εξατομικευμένες θεραπείες για τους καρκινοπαθείς

Το πέρασμα στην εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου

Οι καρκινοπαθείς πρέπει να διεκδικούν τα δικαιώματά τους

Παράγοντες που καθορίζουν τη θεραπευτική απόφαση στην ογκολογία

Πειράματα σε καρκινοπαθείς, σκοπιμότητες, οικονομικά κίνητρα και αποτελέσματα

Η θεραπεία του καρκίνου στα παιδιά πρέπει να είναι εξατομικευμένη

www.emedi.gr

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια. Το αιθέριο έλαιο γωλθερίας έχει ισχυρή αναλγητική και μυοχαλαρωτική δράση και χρησιμοποιείται και στον αθλητισμό. Το αιθέριο έλαιο γωλθέρια ή γωλθερία ή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ