Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΒιολογία και γενετικήΕπαναπρογραμματισμός του DNA

Επαναπρογραμματισμός του DNA

Print Friendly, PDF & Email

Ο επαναπρογραμματισμός του DNA σας με τα λόγια σας είναι γεγονός

Το DNA μας μπορεί να τροφοδοτεί τα κατάλληλα δεδομένα του σε ένα δίκτυο συνειδητότητας και μπορεί, επίσης, να αντλεί δεδομένα από το δίκτυο και να δημιουργεί επαφές και με άλλους συμμετέχοντες στο δίκτυο. Όταν τα λόγια και οι φράσεις εκπέμπονται σε συγκεκριμένες συχνότητες – η επαναπρογραμματιστική επίδραση στο DNA είναι εξαιρετική.

Τα τελευταία χρόνια, οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν ξεκινήσει μια πρωτοποριακή έρευνα για το DNA και έχουν κάνει μια εκπληκτική επιστημονική ανακάλυψη. Σε ένα εκπληκτικό πείραμα, αυτοί οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το DNA του ανθρώπινου σώματος μπορεί εύκολα να επαναπρογραμματιστεί από την ανθρώπινη ομιλία.

Το DNA μας δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, αλλά χρησιμεύει, επίσης, για αποθήκευση δεδομένων και για επικοινωνία. Οι Ρώσοι γλωσσολόγοι διαπίστωσαν ότι ο γενετικός κώδικας, ειδικά στο μη χρήσιμο DNA ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με όλες τις ανθρώπινες γλώσσες. Για το σκοπό αυτό συνέκριναν τους κανόνες της σύνταξης (τον τρόπο με τον οποίο τα λόγια συνθέτουν τις φράσεις και τις προτάσεις), τη σημασιολογία (τη μελέτη της σημασίας στις γλώσσες) και τους βασικούς κανόνες της γραμματικής. Διαπίστωσαν ότι τα αλκαλικά τμήματα του DNA μας ακολουθούν μια συγκεκριμένη φυσιολογική γραμματική και έχουν θέσει κανόνες ακριβώς, όπως, υπάρχουν στη γλώσσα μας. Έτσι, η ανθρώπινη γλώσσα δεν εμφανίστηκε συμπτωματικά, αλλά αντικατοπτρίζει το έμφυτο DNA μας.

Οι ερευνητές κατάφεραν να «κόψουν και να επικολλήσουν» τον επιθυμητό προγραμματισμό πάνω σε ένα μόριο ανθρώπινου DΝΑ – και να επιδιορθώσουν επιτυχώς τα κατεστραμμένα τμήματα του DNA ή να επαναπρογραμματίσουν πλήρως το ανθρώπινο γονιδίωμα.

Ο Ρώσος βιοφυσικός και μοριακός βιολόγος Pjotr ​​Garjajev και οι συνάδελφοί του εξέτασαν, επίσης, τη δονητική συμπεριφορά του DNA. Τα ζωντανά χρωμοσώματα λειτουργούν ακριβώς, όπως, οι υπολογιστές χρησιμοποιώντας την ενδογενή ακτινοβολία λέιζερ του DNA. Αυτό σημαίνει ότι κατάφεραν για παράδειγμα να διαμορφώσουν ορισμένα μοτίβα συχνότητας σε μια ακτίνα λέιζερ και με αυτό επηρέασε τη συχνότητα του DNA και τις πληροφορίες. Δεδομένου ότι η βασική δομή των αλκαλικών ζευγών DNA και της γλώσσας (όπως εξηγήθηκε προηγουμένως) είναι της ίδιας δομής, δεν απαιτείται αποκωδικοποίηση του DNA.

Στα πειράματα DNA με ζώα, οι Ρώσοι επιστήμονες μετέδωσαν με επιτυχία πρότυπα πληροφοριών από ένα σύνολο DNA σε άλλο – και μπόρεσαν ακόμη να επαναπρογραμματίσουν τα κύτταρα σε άλλο γονιδίωμα. Μεταμόρφωσαν τα έμβρυα βατράχου σε έμβρυα σαλαμάνδρας – χωρίς  νυστέρι.

Αυτή η ανακάλυψη είναι μέρος της γενετικής επιστήμης που ονομάζεται επιγενετική. Η επιγενετική είναι το φαινόμενο με το οποίο γενετικά πανομοιότυπα κύτταρα εκφράζουν διαφορετικά τα γονίδιά τους, οδηγώντας σε διαφορετικά φυσικά χαρακτηριστικά.

Τι γίνεται αν θα μπορούσατε να αλλάξετε τα γονίδιά σας;

Ξέρατε ότι μπορείτε να προγραμματίσετε το DNA σας για να δημιουργήσετε ένα υγιές σώμα σε μόλις 2 λεπτά;

Το DNA, το οποίο είναι το “σχέδιο” της ζωής που μεταφέρει τις γενετικές πληροφορίες στα κύτταρά σας, διέπει την ανάπτυξη και τη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος. Είναι μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι το DNA, το οποίο είναι διαμορφωμένο σαν διπλή έλικα, έχει σταθερή δομή και δεν μπορεί να αλλάξει.

Αλλά μια πρόσφατη μελέτη από το Ινστιτούτο HeartMath έχει φέρει στο φως εκπληκτικά αποτελέσματα που αλλάζουν αυτό που πιστεύαμε ότι γνωρίζαμε για το DNA. Στη μελέτη, το ανθρώπινο DΝΑ τοποθετήθηκε σε σφραγισμένο δοκιμαστικό σωλήνα. Τα πειραματόζωα εκπαιδεύτηκαν για να δημιουργήσουν εστιασμένα συναισθήματα και ήταν σε θέση να προκαλέσουν σκόπιμα μια αλλαγή στο σχήμα του DNA.

Τα αρνητικά συναισθήματα, που παράγονται κατά βούληση, προκάλεσαν τις δύο δέσμες που συνθέτουν το ανθρώπινο DΝΑ να δέσουν πιο σφιχτά.

Τα συναισθήματα αγάπης και εκτίμησης που δημιουργούνται από τα πειραματόζωα έκαναν τις ίνες DNA να χαλαρώσουν και να επιδείξουν θετικές αλλαγές σε μόλις 2 λεπτά.

Οι βιολόγοι έχουν υποψιαστεί από χρόνια ότι υπάρχει κάποιο είδος επιγενετικής κληρονομιάς σε κυτταρικό επίπεδο. Τα κύτταρα του δέρματος και τα εγκεφαλικά κύτταρα έχουν διαφορετικές μορφές και λειτουργίες, παρά το γεγονός ότι έχουν ακριβώς το ίδιο DNA. Πρέπει να υπάρχουν μηχανισμοί – εκτός από το DNA – που να διασφαλίζουν ότι τα κύτταρα του δέρματος θα παραμείνουν κύτταρα του δέρματος όταν διαφοροποιούνται.

Αυτό μπορεί να είναι η πρώτη επιστημονική απόδειξη της μακρόχρονης θεωρίας ότι το συναίσθημα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την υγεία και την ποιότητα ζωής μας. Είναι θετικό το γεγονός ότι το DNA και η υγεία σχετίζονται και μπορούμε να “προγραμματίσουμε”  και να να επικοινωνήσουμε με το DNA μας μέσω συναισθημάτων – και έτσι να αλλάξουμε το ίδιο το σχέδιο της υγείας και της ζωής μας.

Εάν μπορούμε να επηρεάσουμε τη συμπεριφορά του DNA και της υγείας σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα, ποια ανεκτίμητα οφέλη για την υγεία θα μπορούσαμε να βιώσουμε αλλάζοντας το DNA στο σώμα μας;

Ο Δρ Bruce H. Lipton, ένας παγκοσμίου φήμης επιστήμονας στην κυτταρική βιολογία και στην έρευνα της κβαντικής φυσικής, ήταν ένας από τους πρώτους επιστήμονες που αναγνώρισαν τη σημασία της επιγενετικής. Έχει αποδείξει ότι ένας άνθρωπος  μπορεί να «ξαναγράψει» τον τρόπο που τα γονίδιά του εκφράζονται. Ως εκ τούτου, μπορεί να κάνει τα καρκινικά κύτταρα (ή τυχόν μη φυσιολογικά ή μεταλλαγμένα κύτταρα) να λειτουργούν, όπως τα φυσιολογικά ανθρώπινα κύτταρα. Σε ένα από τα σημαντικότερα πειράματά του ο Δρ Bruce H. Lipton, απέδειξε ότι όταν πήρε ένα «άρρωστο» κύτταρο καρκίνου από ένα «άρρωστο» σώμα και το μετέφερε σε ένα υγιές περιβάλλον, το κύτταρο έγινε υγιές και φυσιολογικό. Με στις συνεχιζόμενες επιγενετικές δοκιμές, οι μισοί ασθενείς του βρίσκονται σε πλήρη ύφεση από τον καρκίνο!

Το DNA σας περιέχει τον γενετικό σας κώδικα. Πάντα θεωρείται το «σχέδιο» της ζωής σας – κάτι πάνω σε αυτό νομίζατε ότι δεν έχετε κανέναν έλεγχο. 

Η επιγενετική προσφέρει μια ευκαιρία αλλαγής της ζωής για να αποκτήσετε καλύτερα γονίδια από αυτά με τα οποία γεννηθήκατε! Μπορεί ακόμη και να επηρεάσετε τον κυτταρικό μεταβολισμό και να θεραπεύσετε τα γενετικά ελαττώματα, όπως οι Ρώσοι επιστήμονες κατάφεραν να το κάνουν με επιτυχία.

Μάθετε όλες τις πληροφορίες από τους συνεργάτες μας για την εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου, πατώντας εδώ.

Η ζωή είναι δική σας. Πάρτε την στα χέρια σας!

Το μοριακό προφίλ του όγκου είναι απαραίτητο και χρήσιμο εργαλείο για τη θεραπευτική σας απόφαση.

Ζητείστε την εξέταση πριν κάνετε οποιαδήποτε θεραπεία. Η ζωή σας είναι πολύτιμη.

Ζητήστε από την EMEDI πληροφορίες για το μοριακό προφίλ του όγκου.

Μάθετε όλες τις πληροφορίες από τους συνεργάτες μας για την εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου, πατώντας εδώ.


Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για τον καρκίνο 

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για τον καρκίνο

Η καθοδήγηση για την επιλογή των ποιων συμπληρωμάτων διατροφής, από τα ανωτέρω, είναι κατάλληλα για την ασθένειά σας θα γίνει σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό.

Διαβάστε, επίσης,

Διατηρήστε τα ωάρια σας υγιή

Το DNA σας φταίει για το αν μπορείτε να αδυνατίσετε

Καρκίνος παχέος εντέρου

Οι τεχνικές εξατομικευμένης θεραπείας του καρκίνου

Διαγνωστικά τεστ του ανθρώπινου γονιδιώματος

Μεθυλίωση του DNA

Ιατρική του μέλλοντος

Γιατί πρέπει να απαγορευτούν τα μεταλλαγμένα

Τεστ σάλιου για τον καρκίνο

Επιδημιολογία του καρκίνου

Τεστ DNA στα τρόφιμα

Mοριακός χάρτης του καρκίνου του μαστού

Τα πεπτίδια στη θεραπεία του καρκίνου

Προγεννητική διάγνωση για γενετικά νοσήματα

To τεστ που δείχνει πόσο και πώς θα ζήσετε

Απόγονοι χωρίς σπερματοζωάρια και ωάρια

Μοριακή ανάλυση στον καρκίνο εντέρου

Μοριακή ανάλυση σε γλοιοβλάστωμα

Tεστ DNA

H θεραπεία του καρκίνου με αντινεοπλαστόνια

Θεραπεία του καρκίνου εξατομικευμένα

Μοριακό προφίλ του όγκου

Ο ρόλος του p53 στον καρκίνο του μαστού

Η μεγάλη υπόθεση για τη θεραπεία του καρκίνου

Φαρμακογενομική

Oncotype DX στον καρκίνο παχέος εντέρου

FISH

Εσείς θέλετε να ξέρετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον;

www.emedi.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωινή ναυτία

Εάν έχετε πρωινή ναυτία αποφύγετε τις έντονες οσμές, την υπερβολική κούραση, τα πικάντικα τρόφιμα και τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Η πρωινή ναυτία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ