Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚλασική ΙατρικήΓηριατρικήΤι πρέπει να ξέρετε για τους άνδρες

Τι πρέπει να ξέρετε για τους άνδρες

Τι πρέπει να ξέρετε για τους άνδρες. Θα σας αποκαλύψουν καταστάσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά με αυτούς.

Αναμφίβολα, οι άντρες και οι γυναίκες συμπληρώνουν τέλεια ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, και τα δύο φύλα είναι μοναδικά διαφορετικά. Ωστόσο, πρέπει να υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορεί να μάθει ο ένας από τον άλλον.

Ίσως, είναι πιο εύκολο για τον άνθρωπό σας να μιλήσει για συναισθήματα έμμεσα. Ρωτήστε τι θα έκανε κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού Σαββατοκύριακου ή τι νόμιζε την πρώτη φορά που σας γνώρισε. Οι απαντήσεις τους θα αποκαλύψουν πώς νιώθουν και θα σας φέρουν πιο κοντά.

Τι πρέπει να ξέρετε για τους άνδρες

Οι άντρες λένε «σ’ αγαπώ» με πράξεις

Μερικοί άντρες προτιμούν να δείχνουν τα συναισθήματά τους με πράξεις παρά με λόγια. Ο άντρας σας μπορεί να πει “σ’ αγαπώ” επιδιορθώνοντας πράγματα στο σπίτι, τακτοποιώντας την αυλή ή ακόμα και βγάζοντας τα σκουπίδια, οτιδήποτε κάνει τον κόσμο σας καλύτερο.

Οι άνδρες παίρνουν τη δέσμευση στα σοβαρά

Οι άνδρες έχουν τη φήμη ότι φοβούνται να δεσμευτούν. Αλλά, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι άνδρες παίρνουν τον γάμο στα σοβαρά. Μπορεί να χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να δεσμευτούν, επειδή θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα μείνουν ασφαλείς για πάντα. Σε μια έρευνα παντρεμένων ανδρών, το 90% λέει ότι θα παντρευόταν ξανά την ίδια γυναίκα.

Ξέρουν να ακούνε

Όταν ακούτε κάποιον να μιλάει, πιθανότατα απαντάτε με ένα «ναι». Αλλά μερικοί τύποι δεν το κάνουν αυτό. Το ότι ένας άντρας δε λέει τίποτα δε σημαίνει ότι δεν ακούει. Μπορεί να προτιμούν να ακούν ήσυχα και να σκέφτονται τι λέτε.

Να έχετε κοινές δραστηριότητες

Οι άνδρες ενισχύουν τις σχέσεις τους με τις συντρόφους τους κάνοντας πράγματα μαζί, περισσότερο από το να μοιράζονται σκέψεις ή συναισθήματα. Για πολλούς άνδρες, δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός και το σεξ τους κάνουν να νιώθουν πιο κοντά στη σύντροφό τους.

Οι άντρες χρειάζονται χρόνο για τον εαυτό τους

Ενώ, οι κοινές δραστηριότητες είναι σημαντικές, οι άνδρες χρειάζονται, επίσης, χρόνο για τον εαυτό τους. Είτε ο άντρας σας απολαμβάνει το γκολφ, την κηπουρική ή την άσκηση στο γυμναστήριο, ενθαρρύνετέ τον να ακολουθήσει τα χόμπι του, ενώ εσείς αφιερώνετε χρόνο για τα δικά σας. Όταν και οι δύο σύντροφοι έχουν χώρο να καλλιεργήσουν την ατομικότητά τους, έχουν περισσότερα να δώσουν ο ένας στον άλλον.

Οι άντρες μαθαίνουν από τους πατεράδες τους

Αν θέλετε να μάθετε πώς θα συμπεριφερθεί ένας άντρας σε μια σχέση, γνωρίστε τον μπαμπά του. Το πώς είναι μεταξύ τους και η σχέση του πατέρα με τη σύντροφό του μπορεί να προβλέψει πώς θα είναι ο άντρας με τη γυναίκα του.

Οι άνδρες αφήνονται πιο γρήγορα από τις γυναίκες

Οι γυναίκες τείνουν να θυμούνται περισσότερο τις αρνητικές εμπειρίες και μπορεί να έχουν παρατεταμένα συναισθήματα άγχους ή λύπης. Αντίθετα, οι άνδρες είναι λιγότερο πιθανό να επικεντρωθούν σε δυσάρεστα γεγονότα και τείνουν να τα αποβάλλουν πιο γρήγορα. Έτσι, ενώ μπορεί ακόμα να θέλετε να μιλήσετε για τον καβγά της χθεσινής νύχτας, ο άντρας σας μπορεί να το έχει ήδη ξεχάσει.

Οι άνδρες δεν αντιλαμβάνονται τις λεπτές ενδείξεις

Οι άνδρες είναι πιο πιθανό να μην αντιλαμβάνονται διακριτικά σήματα όπως τον τόνο της φωνής ή τις εκφράσεις του προσώπου. Και είναι ιδιαίτερα πιθανό να μην αντιληφθούν τη θλίψη στο πρόσωπο μιας γυναίκας.

Οι άνδρες ανταποκρίνονται στην εκτίμηση

Το να δείχνετε εκτίμηση για τον άντρα σας μπορεί να κάνει μεγάλη θετική διαφορά στον τρόπο που ενεργεί. Μελέτες δείχνουν ότι οι πατεράδες ασχολούνται περισσότερο με τη φροντίδα όταν οι γυναίκες τους εκτιμούν τη συμμετοχή τους και τους θεωρούν ικανούς.

Τι πρέπει να ξέρετε για τους άνδρες

Οι άντρες σκέφτονται το σεξ…Πολύ

Οι περισσότεροι άνδρες κάτω των 60 ετών σκέφτονται το σεξ τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, σε σύγκριση με μόνο το ένα τέταρτο των γυναικών. Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι άντρες φαντασιώνονται το σεξ σχεδόν δύο φορές πιο συχνά από τις γυναίκες, και οι φαντασιώσεις τους είναι πολύ πιο ποικίλες. Σκέφτονται, επίσης, περισσότερο το περιστασιακό σεξ από τις γυναίκες.

Οι άνδρες θεωρούν το σεξ σημαντικό

Για πολλούς άνδρες, το σεξ είναι μια πολύ σημαντική πράξη μεταξύ δύο αφοσιωμένων ανθρώπων. Και όπως οι περισσότερες γυναίκες, οι άνδρες βρίσκουν τη σεξουαλική οικειότητα ως την πιο ικανοποιητική σε μια αφοσιωμένη σχέση. Ένας λόγος είναι ότι οι μακροχρόνιοι σύντροφοι ξέρουν πώς να ευχαριστούν ο ένας τον άλλον καλύτερα από τους ξένους.

Τους αρέσει όταν παίρνετε πρωτοβουλία στο σεξ

Οι περισσότεροι άντρες αισθάνονται σαν να είναι αυτοί που κάνουν πάντα σεξ. Αλλά, τους αρέσει επίσης να τους κυνηγούν και εύχονται ο σύντροφός τους να αναλαμβάνει την ηγεσία πιο συχνά. Μη ντρέπεστε να ενημερώσετε τον άντρα σας ότι έχετε τη διάθεση. Η έναρξη του σεξ μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης και για τους δύο.

Οι άντρες δεν είναι πάντα έτοιμοι για σεξ

Οι άντρες, προς μεγάλη έκπληξη των γυναικών, δεν έχουν πάντα διάθεση για σεξ. Ακριβώς όπως οι γυναίκες, οι άνδρες συχνά αγχώνονται από τις απαιτήσεις της εργασίας, της οικογένειας και της πληρωμής των λογαριασμών. Και το άγχος κατατροπώνει τη λίμπιντο. Όταν ένας άντρας λέει «όχι απόψε», δε σημαίνει ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα. Απλώς εννοούν ότι δε θέλουν να κάνουν σεξ, άμεσα.

Στους άνδρες αρέσει να ευχαριστούν τον σύντροφό τους

Η ευχαρίστησή σας είναι σημαντική για τον άνθρωπό σας. Πάρα πολλές γυναίκες αισθάνονται άβολα μιλώντας για το τι τους αρέσει και τι δεν τους αρέσει. Εάν μπορείτε να τους το πείτε ξεκάθαρα με τρόπο που να μην βλάπτει τον εγωισμό τους, θα σας ακούσουν. Γιατί, ξέρουν ότι θα νιώσουν καλά αν εσείς νιώθετε καλά.

Άγχος απόδοσης

Οι περισσότεροι άνδρες παρουσιάζουν άγχος απόδοσης περιστασιακά, ειδικά καθώς γερνούν. Ο άντρας σας μπορεί να ανησυχεί για το σώμα, την τεχνική και την αντοχή του. Εάν μπορείτε να τους βοηθήσετε να μάθουν να χαλαρώνουν και να παραμένουν συγκεντρωμένοι στις απολαύσεις της στιγμής, το σεξ θα γίνει λιγότερο αγχωτικό.

Οι άντρες μπορεί να απομακρυνθούν όταν δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες

Εάν ένας άντρας δεν αισθάνεται ότι τον αγαπούν και δεν τον εκτιμούν στη σχέση του, μπορεί να στραφεί αλλού για ικανοποίηση. Για έναν άνθρωπο, αυτό μπορεί να σημαίνει να θάβονται στη δουλειά. Κάποιος άλλος μπορεί να προσηλωθεί σε αθλήματα ή βιντεοπαιχνίδια. Και κάποιοι άντρες απατούν. Για να αποφευχθεί αυτό, οι εταίροι πρέπει να συνεργαστούν για να καλύψουν ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

Είναι δεσμευμένοι σε εσάς

Οι περισσότεροι άντρες συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν πολλά να χάσουν αν μια μακροχρόνια σχέση χαλάσει, όχι μόνο η παρέα του άλλου, αλλά ολόκληρη η ζωή που έχουν φτιάξει μαζί. Εάν είστε πρόθυμοι να εργαστείτε για να ενισχύσετε τη σχέση σας, το πιθανότερο είναι ότι και ο άνθρωπός σας θα το κάνει.

Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για την Υγεία σας

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για την Υγεία σας

Διαβάστε, επίσης,

Το σχήμα του προσώπου δείχνει τον χαρακτήρα του άντρα

Η διαφορετικότητα του ανδρικού και γυναικείου φύλου

Οι γυναίκες που θέλουν σήμερα οι άντρες

Βρέθηκε το γονίδιο της απιστίας

Ο κακός γάμος παχαίνει

Αλήθεια γιατί παντρεύονται οι άνθρωποι;

Να παίρνετε θεραπεία σε περίπτωση χωρισμού

Αποφύγετε τη συζυγική αντιπαράθεση

Οι συζυγικές συγκρούσεις

Η χημεία της αντιπαράθεσης των ζευγαριών

Κάθε ζευγάρι χρειάζεται αγάπη

Ένας σύμβουλος μπορεί να σώσει το γάμο σας

Πώς να τσακώνεστε σωστά

Πώς να κάνετε σεξ παρά τις τόσες υποχρεώσεις

Πώς η οικονομική κρίση επηρεάζει τις σχέσεις των ζευγαριών

Εσείς καβγαδίζετε;

Ο γάμος είναι μεγάλη απόφαση…

Μοντέρνα ζευγάρια

Τι είναι καλύτερα γάμος ή φυλακή;

Τσακωμοί ζευγαριών

Οι άντρες πρέπει να συμμετέχουν στις δουλειές του σπιτιού

Αυτή είναι η ιδανική σύζυγος

Κόλπα για να ανανεώσετε τη σχέση σας

Η αγάπη είναι επιλογή

3 λόγοι για να παντρευτείτε αργότερα

Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο;

Τα μυστικά για ένα πετυχημένο γάμο

Όταν οι γυναίκες γίνονται άντρες

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι

Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι. Κρέμα βρώμης με γάλα αμυγδάλου, καραμελωμένο αχλάδι, αμύγδαλο φιλέ, κανέλα και σιρόπι σφενδάμου Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 1...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ