Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΙατρικά θέματαGadgetsΙατρικό μηχάνημα για τις ημικρανίες

Ιατρικό μηχάνημα για τις ημικρανίες

Ιατρικό μηχάνημα για τις ημικρανίες. Δρα μέσω παλλόμενος σήματος και ανακουφίζει από τα σοβαρά συμπτώματα των ημικρανιών.

Ιατρικό μηχάνημα για τις ημικρανίες.

Η ημικρανία είναι ο πόνος στο κεφάλι, συνήθως, μονόπλευρος και επηρεάζει την ποιότητα ζωής. Μπορεί να είναι και χρόνια και είναι ένα νευρολογικό πρόβλημα που επηρεάζει τα τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου και προκαλείται αγγειοσύσπαση ή αγγειοδιαστολή λόγω χημικών και ηλεκτρικών διεργασιών των κυκλωμάτων των νεύρων.

Οι κρίσεις ημικρανίας επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες, όπως γονιδιακούς, ψυχολογικούς και ορμονικούς. Ακόμη, οι κρίσεις ημικρανίας πυροδοτούνται από διάφορες τροφές, από φάρμακα, από το αλκοόλ και το κάπνισμα και από διαταραχές του ύπνου.

Τα συμπτώματα της ημικρανίας είναι ο έντονος πονοκέφαλος, η ναυτία, ο έμετος, οι μυϊκοί πόνοι, η υπνηλία, η έλλειψη ενέργειας, η δυσκολία συγκέντρωσης και η αίσθηση παλμών στο κεφάλι. Επίσης, μπορεί να συνυπάρχουν διαταραχές της όρασης, της όσφρησης, της ομιλίας και της ακοής, αιμωδίες στα άκρα και στο πρόσωπο, δυσκολία στην κίνηση, αλλά και οιδήματα, διάρροια και πολυουρία.

Για τις ημικρανίες, συνήθως, γίνεται αποκλεισμός διαφόρων παθολογικών καταστάσεων, γίνεται κλινικός, εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και χορηγούνται παυσίπονα, αντιεμετικά, η αλλαντική τοξίνη ή Botox και ακολουθείται ειδική διατροφή.

Οι κρίσεις ημικρανίας διαρκούν ώρες, ημέρες ή μπορεί να είναι ένα χρόνιο πρόβλημα.

Η ιατρική συσκευή για τις ημικρανίες και άλλες παθήσεις

Η φυσική αγγειακή θεραπεία στοχεύει σε βασικές περιοχές του σώματος. Λειτουργεί, εντελώς, φυσικά και είναι μια εξέλιξη της θεραπείας με μαγνητικό πεδίο. Χρησιμοποιεί ένα παλλόμενο μαγνητικό πεδίο το οποίο ασκεί θετική, στοχευμένη επίδραση στην αυτορρυθμιστική συνιστώσα της αγγειοκίνησης. Η φυσική αγγειακή θεραπεία μπορεί να υποστηρίξει τη συντήρηση των κυττάρων, δηλαδή, τη διαδικασία παροχής των κυττάρων με θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο, ενώ παράλληλα αφαιρεί τα μεταβολικά παραπροϊόντα.

Η φυσική αγγειακή θεραπεία χρησιμοποιείται για την πρόληψη, τη θεραπεία, την αποκατάσταση και τη διατήρηση της υγείας και ενεργοποιεί και εξισορροπείς τις λειτουργίες του οργανισμού.

Η φυσική αγγειακή θεραπεία βελτιώνει στο σύνολο τη μικροκυκλοφορία, βελτιώνει την πρωτεϊνική σύνθεση και την ενέργεια και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το παλλόμενο σήμα αυτού του ιατρικού μηχανήματος βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος μέσα στα τριχοειδή αγγεία, αυξάνει την οξυγόνωση και αιματώνει καλύτερα τα όργανα και τους ιστούς, αλλά και αυξάνει την ενέργεια που παρέχεται στα κύτταρα, μέσω του ATP. Βελτιώνεται η πρωτεϊνική σύνθεση, αυξάνεται η λεμφική κυκλοφορία και μειώνονται τα οιδήματα. Ανανεώνονται τα όργανα του σώματος όπως οι νεφροί, το ήπαρ, το πεπτικό σύστημα και εξισορροπούνται όλες οι λειτουργίες του οργανισμού και βελτιώνεται η σωματική και ψυχική υγεία.

Η θεραπεία με ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι η παλμική θεραπεία μαγνητικού πεδίου χαμηλής συχνότητας (0,1–150 Hz) με ή χωρίς φάσμα κόκκινου φωτός. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, τους μηχανισμούς αυτορρύθμισης του σώματος, εξουδετερώνει το οξύ στο σώμα (ομαλοποιεί το pH) και προάγει την αναγέννηση των ιστών.

Η θεραπεία με ηλεκτρομαγνητικά πεδία χρησιμοποιείται για:

Πονοκέφαλο, ημικρανία, εγκεφαλική βλάβη, εγκεφαλική ισχαιμία, κατάθλιψη, άγχος, διαταραχές ύπνου, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, διαταραχές του περιφερικού νευρικού συστήματος (νευρίτιδα, νευραλγία, ριζοπάθεια, πολυνευροπάθεια), μυοσκελετικές διαταραχές, μετά από τραυματισμούς (κατάγματα, μυϊκές καταπονήσεις, διαστρέμματα συνδέσμων, μώλωπες, πόνος μέλους φάντασμα, αρθρίτιδα, οστεοχόνδρωση, σπονδύλωση, νόσος του Bechterev, οστεοπόρωση κ.λπ.), φλεγμονή του δέρματος και τροφικά έλκη, χηλοειδείς ουλές, μαστίτιδα, αναπνευστικές παθήσεις (βρογχίτιδα, πνευμονία, βρογχικό άσθμα κ.λπ.), καρδιαγγειακές παθήσεις (υπέρταση, ισχαιμική καρδιοπάθεια, θρομβοφλεβίτιδα), παθήσεις του πεπτικού συστήματος (πεπτικό έλκος, ηπατίτιδα, χρόνια παγκρεατίτιδα, γαστρίτιδα), φλεγμονώδεις διεργασίες στο αυτί, τη μύτη και το λαιμό, χρόνιες φλεγμονώδεις παθήσεις των νεφρών και του ουρογεννητικού συστήματος, διαταραχές της εμμηνόπαυσης, ενδοκρινικές διαταραχές (διαβήτης), αλλεργίες και προετοιμασία αθλητών.

Η διάρκεια της διαδικασίας είναι 30 λεπτά.

Δεν απαιτείται ειδική προετοιμασία.

Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί πάνω από ρούχα, επιδέσμους και γύψινα εκμαγεία

Η φυσική αγγειακή θεραπεία προλαμβάνει τις κρίσεις και θεραπεύει τις ημικρανίες

Τα καλύτερα προϊόντα για τις ημικρανίες

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα προϊόντα για τις ημικρανίες

Διαβάστε, επίσης,

Κβαντική βιοανάδραση για τις ημικρανίες

Αν έχετε ημικρανίες να κοιμάστε στο σκοτάδι

Αν έχετε ημικρανίες βάλτε κομπρέσα με ξύδι

Οι βιταμίνες για τις ημικρανίες

Λάδι για ημικρανίες

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα για τις ημικρανίες

Κληρονομικότητα και στις ημικρανίες

Ημικρανίες από διαστολή αιμοφόρων αγγείων

Πώς οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν τις ημικρανίες

Τα καλύτερα για τις ημικρανίες

Συσκευή που προλαμβάνει τις ημικρανίες

Από τι πυροδοτούνται οι ημικρανίες;

Φάρμακα που προκαλούν πονοκεφάλους

Πονοκέφαλος και ίλιγγος

Πονοκέφαλος οργασμού

Ημικρανία

Συνταγή για τον πόνο στο κεφάλι

Γιατί έχετε συχνά πονοκέφαλο

Κατάπλασμα για τον πονοκέφαλο

Η κάνναβη θεραπεύει τον πονοκέφαλο

Συμβουλευτείτε την EMEDI για να μην πονάτε

Τα οφέλη της σερραπεπτάσης στην υγεία

Τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγετε όταν έχετε πονοκέφαλο

Οι καλύτερες θεραπείες για την ημικρανία

Οι γυναίκες πονάνε περισσότερο από τους άνδρες

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τα καλύτερα βότανα για την αϋπνία

Τα καλύτερα βότανα για την αϋπνία. Καλύτερος και πιο ξεκούραστος ύπνος με βότανα που εξασφαλίζουν και υγεία και ευεξία. Τα καλύτερα βότανα για την αϋπνία Να...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ