Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑισθητική και υγείαΘεραπεία προσώπου με μικροκρυστάλλους

Θεραπεία προσώπου με μικροκρυστάλλους

Θεραπεία προσώπου με μικροκρυστάλλους. Η μικροδερμοαπόξεση του προσώπου με μικροκρυστάλλους ανανεώνει την επιδερμίδα.

Η μέθοδος ανανέωσης προσώπου με μικροκρυστάλλους επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και βοηθάει το δέρμα να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτό γίνεται μέσω μιας συσκευής, η οποία εφαρμόζει, τοπικά, στην περιοχή που παρουσιάζει το πρόβλημα, υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων (συνήθως, πρόκειται για οξείδιο του αλουμινίου). Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα στο σημείο που εφαρμόζεται η θεραπεία γίνεται πιο φρέσκια και ελαστική.

Η μικροαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι ένα είδος μηχανικού peeling το οποίο βασίζεται στην εκσφενδόνιση αποστειρωμένων μικροκρυστάλλων αργιλίου ή κορουνδίου (το κορούνδιο είναι ορυκτό οξείδιο του αργιλίου), που συγχρόνως αναρροφώνται, στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας με σκοπό την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων αυτής.

Η δερμοαπόξεση περιλαμβάνει την αφαίρεση της κερατίνης στιβάδας του δέρματος με ελάχιστη μόνο διάσπαση του χαμηλότερου μέρους της επιδερμίδας ή της βασικοκυτταρικής στοιβάδας.

Η επιθετικότερη μικροδερμοαπόξεση μπορεί να περιλαμβάνει διείσδυση στη βασικοκυτταρική στιβάδα. Η αφαίρεση της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας διεγείρει τον ταχύτερο επιδερμικό πολλαπλασιασμό και έτσι οδηγεί σε μια αίσθηση ανανέωσης της επιφάνειας του δέρματος και μια ανανεωμένη εμφάνιση.

Η μικροδερμοαπόξεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ποικίλων προβλημάτων του δέρματος του προσώπου:

  • Θεραπεία ουλών ακμής
  • Μείωση διευρυμένων πόρων
  • Μείωση ή εξαφάνιση μελαγχρωματικών κηλίδων – εφηλίδων
  • Μείωση ή εξαφάνιση λεπτών ρυτίδων
  • Βελτίωση ραβδώσεων και ραγάδων
  • Βελτίωση της ποιότητας του δέρματος
  • Απομάκρυνση σμήγματος και νεκρών κυττάρων

Δεν προκαλεί ιδιαίτερο ερεθισμό και μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς κανένα πρόβλημα έχοντας αποκτήσει ένα δέρμα λαμπερό και σφριγηλό.

Τα καλύτερα βιολογικά καλλυντικά

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα καλύτερα βιολογικά καλλυντικά

Διαβάστε, επίσης,

Ultherapy

Η φυσικότητα είναι το ζητούμενο

Δερμοαπόξεση

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβόλια mRNA COVID-19

Ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβόλια mRNA COVID-19. Οι κυριότερες είναι οι καρδιoαγγειακές επιπλοκές, οι θρομβώσεις και η θρομβοπενία. Επιμέλεια παρουσίασης  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ