Κόλπο για να μειώσετε την αύξηση του σακχάρου μετά το γεύμα και παράλληλα να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας φαγητά.
Μεταγευματική υπεργλυκαιμία
Κόλπο για να μειώσετε την αύξηση του σακχάρου μετά το γεύμα
Υιοθετήστε μια χαμηλή σε υδατάνθρακες διατροφή. Περιορίστε τους υδατάνθρακες στα 20 έως 30 γραμμάρια ανά ημέρα και όλους όσους παίρνετε, πρέπει να είναι από πράσινα λαχανικά, όπως το αγγούρι, το μπρόκολο, το μαρούλι και το σπανάκι.
Εάν δεν αντέχετε τις δίαιτες με χαμηλούς υδατάνθρακες, να τρώτε υδατάνθρακες, που πέπτονται αργά δεδομένου, ότι δημιουργούν πιο σταθερές αιχμές του σακχάρου στο αίμα, από ό,τι οι γρήγορα αφομοιωμένοι υδατάνθρακες.
Αποφύγετε το άσπρο αλεύρι και τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα.
Καλύτερα να καταναλώνετε δημητριακά ολικής αλέσεως, φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά. Αυτό, θα βοηθήσει να κρατηθεί χαμηλά το σάκχαρό σας μετά το γεύμα.
Κάποιες τεχνικές χαλάρωσης μειώνουν το σάκχαρο στο αίμα. Οι ασκήσεις αργών αναπνοών, για 40 λεπτά μετά από ένα γεύμα, μειώνουν τον καρδιακό ρυθμό και αυτό πυροδοτεί την απελευθέρωση επιπλέον ποσότητας ινσουλίνης.
Υψηλής Ποιότητας Συμπλήρωμα Διατροφής για τη μεταγευματική υπεργλυκαιμία

Τα κατάλληλα προϊόντα για το διαβήτη
Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα προϊόντα για το διαβήτη
Η καθοδήγηση για την επιλογή των ποιων συμπληρωμάτων διατροφής, από τα ανωτέρω, είναι κατάλληλα για την ασθένειά σας θα γίνει σε συνεννόηση με το θεράποντα ιατρό.
Διαβάστε, επίσης,
Η τεχνική της χαλαρωτικής αναπνοής
Μετα-υπογλυκαιμική υπεργλυκαιμία