Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΥποταγή των γυναικών στο σεξ

Υποταγή των γυναικών στο σεξ

Ένας τρόπος άμυνας θεωρείται και αυτός

Υπάρχουν αναρίθμητες πλευρές του έρωτα στον γάμο που διαφημίζονται σαν λογικές, όπως αυτή της σεξουαλικής υποταγής.

Στην Μαλαισία γυναίκες προτείνουν την πλήρη υποταγή των γυναικών στις σεξουαλικές διαθέσεις των ανδρών! Μια ομάδα γυναικών στη Μαλαισία ίδρυσαν κλαμπ στο οποίο συμβουλεύουν τις γυναίκες να υπακούν στις σεξουαλικές ορέξεις των συζύγων τους για να μην τις απατήσουν.

“Υποταγή πάει να πει να γίνεις χώμα, υποταγή πάει να πει θα γίνεις γη”, λέει ένα γνωστό άσμα που φαίνεται πως ασπάζεται ένα γκρουπ γυναικών στη Μαλαισία οι οποίες ίδρυσαν ένα κλαμπ (Obedient Wife Club) στον οποίο μαθαίνουν τις γυναίκες πως να είναι πόρνες στο κρεβάτι και να υπακούν στις ορέξεις των συζύγων τους για να μην τους χάσουν. Οι γυναίκες του κλαμπ συγκεντρώθηκαν στην Κουάλα Λουμπούρ όπου και κράτησαν σημειώσεις για το πως θα ικανοποιούν τους άνδρες τους ώστε να αποφύγουν μια απιστία.

Μια καλή σύζυγος συνήθως επικεντρώνεται στο να προσέχει το σπίτι και τα παιδιά, αλλά δεν δίνει έμφαση στις σεξουαλικές ανάγκες του συζύγου τους και τον παραμελεί. Εφόσον ο άνδρας θέλει σεξ η γυναίκα έχει υποχρέωση να τον υπακούσει, θεωρούν οι γυναίκες του κλαμπ. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα το 30% των μελών του κλαμπ βρισκόντουσαν σε πολυγαμικούς γάμους, ενώ οι υπόλοιπες σε μονογαμικές σχέσεις.

“Πρέπει ο άνδρας να ικανοποιείται, πρέπει στο κρεβάτι να συμπεριφέρεστε σαν πόρνες”, λέει χαρακτηριστικά μια 46χρονη ιατρός της οποίας ο άνδρας έχει άλλες τρεις γυναίκες.

Το κλαμπ αριθμεί ήδη 800 μέλη από τη Μαλαισία και 200 από τη μέση Ανατολή.

“Εάν η νύφη είναι υπάκουη, τότε ο γαμπρός νιώθει ευχάριστα και έτσι χτίζεται μια πιο στενή σχέση μεταξύ του ζευγαριού και ο άνδρας δεν έχει την επιθυμία να συνευρεθεί με άλλες γυναίκες”, τονίζουν ευχαριστημένοι οι άνδρες στην Μαλαισία.

Στο βιβλίο των γυναικών του κλαμπ, το οποίο αναφέρεται στο καλό «Ισλαμικό Σεξ», μεταξύ άλλων, προτείνουν στις γυναίκες να «πέφτουν στο κρεβάτι και να ικανοποιούν τον σύζυγό τους», εκτιμώντας ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν καλύπτουν παρά μόνο το 10% των σεξουαλικών αυτών αναγκών των ανδρών. Η σεξουαλική υποταγή είναι πραγματικά αναγκαία για τη διατήρηση του πολιτιστικού γάμου και την απόκρουση των πολυγαμικών σχέσεων που τον απειλούν.

Η σεξουαλική υποταγή μπορεί να πάρει τεράστιες διαστάσεις, μέχρι την απώλεια κάθε αυτονομίας και προσωπικού συμφέροντος, παρ’ όλα αυτά, ένας βαθμός εξάρτησης είναι απαραίτητος, αν η σχέση έχει διάρκεια!

Διαβάστε, επίσης,

Οι νέες τάσεις στον έρωτα

Παραδοσιακά φορέματα για Μουσουλμάνες

Μυστικά για πρόστυχο σεξ

Κόλπο για σεξουαλική ανανέωση

Όταν κάποιος δεν ελέγχει τις σεξουαλικές του επιθυμίες

Σεξουαλικές παραδόσεις

Πώς να κάνετε κινέζικο σεξ

Πώς να κάνετε Ινδικό Σεξ

Η αιτία της μειωμένης σεξουαλικότητας κάποιων γυναικών

Κόλπα του σεξ αποκλειστικά για γυναίκες

Κόλπα για να ανανεώσετε τη σχέση σας

Ιέρειες του σεξ

Κόλπα για να καταλάβετε την απιστία των αντρών

Το φάρμακο που θεραπεύει την απιστία των αντρών

Η επιτυχία πάει με την απιστία

Μην παραδεχτείτε ποτέ την απιστία σας

Άπιστα επαγγέλματα

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια. Το αιθέριο έλαιο γωλθερίας έχει ισχυρή αναλγητική και μυοχαλαρωτική δράση και χρησιμοποιείται και στον αθλητισμό. Το αιθέριο έλαιο γωλθέρια ή γωλθερία ή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ