Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΙατρικά θέματαGadgetsΘερμοκήπιο σπιτιού

Θερμοκήπιο σπιτιού

Για όσους θέλουν να καλλιεργούν ότι τρώνε

Το αυτόνομο θερμοκήπιο εσωτερικού χώρου Niwa είναι πολύ κομψό και μπορείτε να το βάλετε και στο σαλόνι σας. Τις εντολές τις δέχεται μέσω Smartphone. 

Στο hi-tech θερμοκήπιο μπορείτε να καλλιεργήσετε φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Τι είναι το θερμοκήπιο Niwa

To θερμοκήπιο σπιτιού είναι ένα αυτοματοποιημένο υδροπονικό σύστημα που είναι εξοπλισμένο με υπερευαίσθητους αισθητήρες και ειδικούς ενεργοποιητές με σκοπό την εξομοίωση των πραγματικών περβαλλοντικών συνθηκών.

Όποιος έχει το θερμοκήπιο κατεβάζει το συνοδευτικό app και επιλέγει τον τύπο του φυτού που καλλιεργεί. Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα φορτώνεται στη συσκευή και ξεκινά η προσαρμογή των συνθηκών στο εσωτερικό του τεχνολογικά προηγμένου θαλαμίσκου καλλιέργειας στις ανάγκες του φυτού.

Στο θερμοκήπιο υπάρχει μικροεπεξεργαστής που ανιχνεύει πότε διψάει το φυτό και ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία για το φυτό. Όταν αρχίζει να μεγαλώνει ενημερώνεται και πάλι μόνο του προσαρμόζει τις συνθήκες και το φυτό μεγαλώνει γρήγορα.

Το Niwa  κοστίζει περίπου 220 ευρώ και είναι ιδανικό για τους λάτρεις της καλλιέργειας.

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο βενζόη

Αιθέριο έλαιο βενζόη. Τα οφέλη από το αιθέριο έλαιο βενζόης ή μοσχολίβανου στην υγεία και οι εφαρμογές της στην ιατρική Αιθέριο έλαιο βενζόη ή μοσχολίβανο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ