Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑισθητική και υγείαΟι πλατφόρμες είναι της μόδας

Οι πλατφόρμες είναι της μόδας

Γυναικεία μόδα καλοκαίρι 2015

Οι πλατφόρμες φέτος είναι πολύ της μόδας

Οι πλατφόρμες είναι εύκολες στο περπάτημα, δίνουν την εντύπωση μακρύτερων ποδιών και πιο αδύνατων αστραγάλων.

Φοριούνται πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κολακεύουν τη σιλουέτα.

Πολλές φορές, όμως, ανάλογα με το σχέδιο, οι πλατφόρμες δίνουν μια ογκώδη εντύπωση, γι’ αυτό πρέπει να αντισταθμίστε με ριχτές γραμμές.

Πώς να τις φορέσετε

  • Με φόρεμα σε ρευστή φόρμα, από πάνω πουκάμισο και συνοδεύστε με εκκεντρικά αξεσουάρ. Οι πλατφόρμες ταιριάζουν ιδανικά με τα περισσότερα είδη φορεμάτων. Παρ’όλα αυτά αποφύγετε το συνδυασμό με maxi φορέματα εάν είστε ψηλές. Προτιμήστε αέρινα υφάσματα ή φλοράλ για πιο ρομαντικές εμφανίσεις, cocktail ή φορέματα και φούστες σε Α γραμμή. Αποφύγετε τις εφαρμοστές pencil φούστες και τα business-like σύνολα, με τις πλατφόρμες.
  • Με παντελόνι που δεν καλύπτει τον αστράγαλο, χωρίς ζώνη και χωρίς πολλά αξεσουάρ. Συνδυασμένες με παντελόνια τύπου καμπάνα αποτελούν ιδανικό συνδυασμό, καθώς δίνουν την εντύπωση μιας πιο ψηλής και αδύνατης σιλουέτας. Προτιμήστε το τζιν για πρωινές ώρες, συνδυασμένο με καφτάνια ή αέρινες μπλούζες. 
  • Αν τις φορέσετε με σορτς προτιμήστε φαρδιά, αέρινα σορτς από λεπτά υφάσματα. 

www.emedi.gr

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβόλια mRNA COVID-19

Ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβόλια mRNA COVID-19. Οι κυριότερες είναι οι καρδιoαγγειακές επιπλοκές, οι θρομβώσεις και η θρομβοπενία. Επιμέλεια παρουσίασης  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ