Τσιγαριαστό αρνί ή κατσίκι ή ζυγούρι πολύ νόστιμα
Υλικά
• 1 κιλό αρνί ή κατσίκι ή ζυγούρι
• 2 κρεμμύδια μεγάλα
• λίγο ελαιόλαδο
• αλάτι ανεπεξέργαστο θαλασσινό
• πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Πλένουμε το αρνί ή το κατσίκι ή το ζυγούρι και το αλατίζουμε
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε ελαφρά.
Στην συνέχεια ρίχνουμε το κρέας και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το γυρνάμε αρκετές φορές.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και το αφήνουμε να ψηθεί σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 1 ώρα.
by Savvi Diet
Διαβάστε, επίσης,
Τα καλύτερα Ελληνικά τοπικά φαγητά
Κρήτη, μια ήπειρος σ’ ένα νησί
Βενετικές Πηγές της Κρητικής Ιστορίας
Φυτό της Κρήτης που θεραπεύει τον καρκίνο σε 12 ώρες
Γιατί οι Κρητικοί ζουν περισσότερο
Σπάνιες παραδοσιακές συνταγές για όλες τις ασθένειες
www.emedi.gr