Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚλασική ΙατρικήΚτηνιατρικήΚάντε ψυχοθεραπεία με το σκύλο σας

Κάντε ψυχοθεραπεία με το σκύλο σας

Γεμίστε τη ζωή σας με χαρά και θετική ενέργεια με τον σκύλο σας

Το άγχος και η πίεση που έχει η καθημερινότητά μας, μας κάνει να πιστεύουμε πως η ευτυχία είναι κάτι που είναι αδύνατο να το πετύχουμε.

Αν καταλάβουμε πως η ουσιαστική χαράς της ζωής βρίσκεται στις μικρές και απλές στιγμές μας τότε θα κατανοήσουμε και γιατί οι τεράποδοι φίλοι μας μας κάνουν ευτυχισμένους και πιο ικανοποιημένους και ευγνώμονες για όσα η ζωή μας έχει χαρίσει.

Οι έρευνες δείχνουν ότι όσοι έχουν σκύλο είναι πιο ευτυχισμένοι από όσους δεν έχουν.

Ζήστε ευτυχισμένοι με το σκύλο σας:

1. Η ευτυχία υπάρχει στα απλά πράγματα. Ευτυχία είναι να ζείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν και να κάνετε πράγματα που πραγματικά απολαμβάνετε. Ο σκύλος σας είναι ευτυχισμένος με έναν απλό περίπατο και με την επαφή του με τη φύση και με εσάς. Εσείς; Κάντε έναν περίπατο στην εξοχή, απολαύστε τη φύση, νιώστε ελεύθεροι, χαϊδέψτε τον σκύλο σας και σίγουρα θα νιώσετε κι ευτυχισμένοι.

2. Να ασχολείστε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Ακόμα κι αν δεν έχετε ελεύθερο χρόνο να προσπαθείτε να ασχολείστε με πράγματα που σας ευχαριστούν. όπως, ο σκύλος σας είναι ευτυχισμένος με την βόλτα του, έτσι κι εσείς μπορείτε να γίνετε ευτυχισμένοι με την δική σας βόλτα ή με ένα χόμπι που σας ευχαριστεί.

3. Να υποδέχεστε τους ανθρώπους που αγαπάτε μόνο με χαμόγελο. Όταν λείπετε από το σπίτι είτε για λίγο είτε για περισσότερο ο σκύλος σας υποδέχεται με ενθουσιασμό. Η απεριόριστη χαρά  που θα νιώσετε όταν κάποιο αγαπημένο πρόσωπο έρθει στο σπίτι σας δίνει και σε αυτό το πρόσωπο αγάπη και θετική ενέργεια. Μιμηθείτε το σκύλο σας και υποδεχτείτε με χαμόγελο τον ή την σύντροφό σας, τα παιδιά σας και όσους αγαπάτε. 

4. Μην διστάζετε να εκφράζετε ανοιχτά την χαρά σας. Όταν είστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι να το δείχνετε. Ο σκύλος σας όταν είναι χαρούμενος κουνά την ουρά του και χοροπηδά. Κάντε το κι εσείς. Χαμογελάστε, εκφράστε αυτά που νιώθετε και μοιραστείτε την θετική σας ενέργεια με τους γύρω σας.

5. Διεκδικήστε αυτά που θέλετε. Όπως ο σκύλος σας διεκδικεί να μπει μέσα στο σπίτι όταν εσείς τον έχετε βγάλει έξω και γρατζουνάει την πόρτα έτσι κι εσείς ζητήστε αυτά που θέλετε από τους άλλους και μην περιμένετε οι άλλοι να τα μαντέψουν για εσάς.

6. Να κάνετε συνέχεια καινούριους φίλους. Οι σκύλοι πλησιάζουν συνεχώς καινούριους σκύλους. Κάντε κι εσείς καινούριες φιλίες, αφήστε καινούριους ανθρώπους να σας πλησιάσουν και αισθανθείτε πολύτιμοι και αναγκαίοι. 

Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για τα κατοικίδιά σας

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για τα κατοικίδιά σας

Διαβάστε, επίσης,

Θεραπεία ασθενειών με τα χάδια

Τι να προσέχετε όταν βγάζετε τον σκύλο σας βόλτα

Είναι υγιεινό να φιλάτε τον σκύλο σας;

Ο σκύλος βοηθάει στην ανάγνωση

Εσείς τι προτιμάτε σκύλο η γάτα;

Τα κατοικίδια ωφελούν την υγεία μας

Τι πρέπει να προσέξετε όταν ο σκύλος σας κολυμπάει

Τα δηλητηριώδη φυτά για τους σκύλους

Προστατεύστε τον σκύλο σας από την λεϊσμανίαση

Έξυπνο κολάρο για τους σκύλους και τις γάτες σας

Γερμανικός Ποιμενικός

Γιατί μερικά σκυλιά κυνηγούν την ουρά τους;

Μάθετε να μιλάτε με τον σκύλο σας

Τροφές που δεν πρέπει να δίνετε στον σκύλο σας

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Όλοι πρέπει να λαμβάνουν βιταμίνη D3 και K2

Όλοι πρέπει να λαμβάνουν βιταμίνη D3 και K2. Τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D σχετίζονται με πολλές ασθένειες Είναι σημαντική η συνεργιστική σχέση μεταξύ της βιταμίνης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ