Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠώς να βάφετε τα χείλη σας
Array

Πώς να βάφετε τα χείλη σας

Συμβουλές για να βάφετε τα χείλη σας

Επιλογή χρώματος κραγιόν και συμβουλές

Τα χείλη σας έχουν ανάγκη από εντατική περιποίηση.

Τα χείλη δεν έχουν σμηγματογόνους αδένες.

Τα χείλη έχουν μικρή ποσότητα λιπώδους ιστού.

Άρα … δεν μπορούν να προστατευθούν από τις βλαβερές επιπτώσεις του περιβάλλοντος.

Τα χείλη σας το καλοκαίρι πρέπει να τα προστατεύετε αποτελεσματικά από τη βλαβερή UV ακτινοβολία, με φυσικά αντηλιακά SPF τουλάχιστον 15, ενώ το χειμώνα πρέπει να προσφέρετε πλούσια περιποίηση.

Να απομακρύνετε συχνά τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σας με peeling χειλιών ή με μαλακή οδοντόβουρτσα με κυκλικές κινήσεις. 

Τα άτομα που έχουν λεπτά χείλη πρέπει να αποφεύγουν τα σκουρόχρωμα κραγιόν, γιατί θα φαίνονται μικρότερα. Πρέπει, επίσης, να χρησιμοποιούν ένα μολύβι χειλιών για να σχεδιάζουν το εξωτερικό περίγραμμα των χειλιών και να τονίζουν το τόξο του έρωτα, αλλά και τη μέση του κάτω χείλους, για να δίνουν όγκο στα χείλη τους. Μετά χρωματίζουν το υπόλοιπο με το μολύβι χειλιών και τονίζουν το κεντρικό σημείο του τόξου του έρωτα με highlighter. Εφαρμόζουν το αντίστοιχο lipgloss, τέλος, για περισσότερο όγκο στα χείλη.

Τα άτομα που έχουν μεγάλα χείλη αποφεύγουν να χρησιμοποιούν μολύβι χειλιών σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και παραμένουν κοντά στο φυσικό περίγραμμα των χειλιών, όταν σχεδιάζουν με το μολύβι.

Τρόπος εφαρμογής του κραγιόν: Τραβάτε τη μύτη του κραγιόν προς τα έξω μισό εκατοστό και μετά ξεκινάτε την εφαρμογή από το εσωτερικό των χειλιών προς τα έξω με απαλό ταμπονάρισμα. Δεν πρέπει να ξεφεύγετε από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών. Ξεκινήστε την εφαρμογή από το άνω χείλος. Στη συνέχεια επαναλάβετε τη διαδικασία στο κάτω χείλος.

Μετά την εφαρμογή του κραγιόν, πιέστε απαλά τα χείλη πάνω σε ένα χαρτομάντιλο. 

Μην τρίβετε το άνω με το κάτω χείλος μεταξύ τους. Έτσι το κραγιόν έχει μεγαλύτερη διάρκεια και δεν δημιουργούνται ανεπιθύμητοι λεκέδες στα μπροστινά δόντια.

Μην μουσκεύετε συχνά τα χείλη με τη γλώσσα, γιατί προκαλείτε ξηρότητα.

Μην αγγίζετε τα χείλη με τα χέρια γιατί προκαλούνται κοκκινίλες ή ανομοιομορφίες στο περίγραμμα χειλιών λόγω των βακτηρίων.

Να χρησιμοποιείτε μόνο βιολογικά καλλυντικά που δεν περιέχουν πρόσθετα parabens και sulfate και να είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Τα καλύτερα για να φροντίζετε τα χείλη σας

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα καλύτερα για την περιποίηση των χειλιών σας

Διαβάστε, επίσης,

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε βιολογικά καλλυντικά – Emedi

Υπάρχει κίνδυνος από το αλουμίνιο;

Επικίνδυνα κραγιόν

Παγκοσμιοποίηση και καρκίνος

www.emedi.gr 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια. Το αιθέριο έλαιο γωλθερίας έχει ισχυρή αναλγητική και μυοχαλαρωτική δράση και χρησιμοποιείται και στον αθλητισμό. Το αιθέριο έλαιο γωλθέρια ή γωλθερία ή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ