Οι πιο νόστιμες γυαλιστερές. Είναι οι τηγανητές, μαζί με σκορδαλιά και μπορείτε να τις συνοδέψετε με λεμόνι και ούζο
Γυαλιστερές τηγανητές
- Βάζετε τις γυαλιστερές σε ένα μπολ με κρύο νερό, κάτω από τη βρύση, το οποίο θα φροντίζετε να ανανεώνετε, συνεχώς και τις αφήνετε μία μέρα για να καθαρίσουν.
- Αφαιρείτε την ψίχα από το κέλυφος.
- Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και τις σοτάρετε, ελαφρά, μέχρι να ροδίσουν.
- Αν θέλετε ρίχνετε πιπέρι.
- Σερβίρονται με μπόλικο λεμόνι…. και με σκορδαλιά δυνατή. αν θέλετε.
Συνοδεύονται με ούζο!
By Savvi Diet
Τα καλύτερα βιολογικά τρόφιμα για την υγεία σας
Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα καλύτερα βιολογικά τρόφιμα για την υγεία σας
Διαβάστε, επίσης,
Νόστιμες σπιτικές κρέπες με θαλασσινά
Κροκέτες μπακαλιάρου με σαλάτα